Gratis levering ved køb over 499 kr.

|

Ring til os på 31 16 38 01

Nespresso Pro

 • Nespresso Pro – Espresso Caramel (50 stk)

  189 kr.
 • Nespresso Pro – Espresso Decaffeinato (50 stk)

  175 kr.
 • Nespresso Pro – Espresso Forte (50 stk)

  175 kr.
 • Nespresso Pro – Espresso Leggero (50 stk)

  175 kr.
 • Nespresso Pro – Espresso Origin Brazil (50 stk)

  189 kr.
 • Nespresso Pro – Espresso Vanilla (50 stk)

  189 kr.
 • Nespresso Pro – Lungo Decaffeinato (50 stk)

  175 kr.
 • Nespresso Pro – Lungo Forte (50 stk)

  175 kr.
 • Nespresso Pro – Lungo Leggero (50 stk)

  175 kr.
 • Nespresso Pro – Lungo Origin Guatemala (50 stk)

  189 kr.
 • Peru Organic

  Nespresso Pro – Peru Organic (50 stk)

  195 kr.
 • Nespresso Pro – Ristretto (50 stk)

  175 kr.
 • Nespresso Pro – Ristretto Intenso (50 stk)

  175 kr.
 • Nespresso Pro – Ristretto Origin India (50 stk)

  189 kr.
 • Nozzle and Straws

  Nespresso Nozzle & Straws Kit – 100 stk.

  229 kr.

Nespresso Professional – en skræddersyet løsning til din virksomhed

En smagfuld, god kop kaffe kan få os igennem det længste møde, opfriske os en regnfuld mandag morgen eller sætte punktum for en lækker middag – og derfor er det vigtigt at vælge en kaffeløsning, der giver dig en uovertruffen kaffeoplevelse hver gang.

Den optimale løsning til en god kop kaffe er Nespresso Professional. Her bliver du en del af et stort kaffefællesskab, hvor fokus ene og alene er på kaffe. Nespresso Pro er til kontorer, hoteller, restauranter og andre virksomheder, der leder efter en komplet løsning til exceptionelt god kaffe – på den nemme måde. Som en del af Nespresso Professional fællesskabet kan du byde dine kunder, gæster, medarbejdere eller dig selv på en perfekt, smagfuld og kvalitetsrig kop kaffe.

Du har 14 Nespresso Pro kapsler at vælge imellem med forskellig smag, styrke og noter, så det er muligt at vælge en variant, der passer til enhver smag. Det er kun de bedste Arabica- og Robustabønner, der bruges til Nespresso Pro kapsler. Bønnerne er sammensat på forskellige måder i hver kapsel, hvilket giver skræddersyede, delikate smagsoplevelser, alt efter om det for eksempel er en blanding af begge bønnetyper eller om de er mørk-, mellem- eller lysristede.

Hvis du har en anden kaffemaskine end en Nespresso professional, kan du kigge på vores Nespresso-kompatible kapsler, der passer til Nespresso Original-maskiner. Hvis du drømmer om samme type smag som for eksempel en Nespresso Pro Caramel eller Vanilla, kan du finde flere kompatible kapsler, der minder meget om den smag, mens du også finder andre varianter, der ikke ligger sig så tæt på af de originale Nespresso eller Nespresso Pro kapsler.

Hvorfor vælge Nespresso Pro?

Som virksomhedsejer er der mange gode grunde til at vælge Nespresso Professional. Først og fremmest får du den perfekte start på kaffeeventyret, når du har valgt den rigtige løsning for dig. Det er nemlig nemt at få et overblik over de forskellige kaffetyper og muligheder på maskinen, så du på ingen tid lærer at lave den mest delikate Macchiato eller et intenst Espressoshot.

Derudover kommer Nespresso Professional kapsler i pakker med 50 stk., så det matcher kapaciteten i en virksomhed i forhold til et privat hjem. Skulle du alligevel være ved at løbe tør, bestræber vi os hos Mokkaland.dk på at levere dine kapsler inden for 1-2 dage, så du aldrig når at løbe helt tør for dine yndlingsvarianter.

Som noget særligt for Nespresso Pro kapsler er de rundt og helt flade til forskel fra almindelige Nespresso kaffekapsler og andre kapsler generelt på markedet. Den kompakte og smarte størrelse betyder, at du nemt kan opbevare dem uden at få en masse spildplads, selvom du måske modtager hundredvis ad gangen, når du forsyner dig med mere end en type Nespresso Pro kapsel pr. levering.

Men det bedste ved Nespresso Professional er, at der er kapsler for enhver smag. De 14 forskellige Nespresso Pro kapsler dækker over de klassiske kaffetyper og forskellige størrelser, så du for eksempel kan få en lille, intens Ristretto eller en større Lungo med en mildere eftersmag end espresso. Du kan læse mere om de forskellige kapseltyper længere nede, hvor vi beskriver, hvordan du kan vælge den smag, der lander på det helt rigtige sted, når du har brug for det.

Nespresso Pro kapsler til Espresso, Ristretto eller Lungo

Klassikeren over dem alle er Espresso, og det er den bryggemetode, Nespresso Pro kapsler er baseret på. Du kan vælge den klassiske Espresso på 40 ml eller prøve en af varianterne Ristretto på 25 ml eller Lungo på 110 ml. Hver type findes selvfølgelig i forskellige afskygninger, så du kan få en ny smag til alle dagens kopper kaffe.

Har du lyst til en lille, koncentreret kaffe med masser af smag og crema på toppen, er en Nespresso Pro Espresso et godt valg – og så kan du eventuelt vælge en let og forfriskende Espresso Leggero eller en mere intens, afrundet Espresso Forte.

En Ristretto er en mindre udgave af en Espresso, der giver dig en aromatisk kaffe med mindre koffein end “storebroren” Espresso. Nespresso Pro Ristretto består af Arabica-bønner, der er ristet mørkt for at give en intens smag med en tyk crema, og hvis du er til lækre, smagfulde mælkedrikke med kaffe, er en Ristretto en perfekt kaffebase.

Hvis du ud på eftermiddagen har brug for en stor kop kaffe med et højt koffeinniveau, er det en Nespresso Pro Lungo, du skal vælge. Den har en dybere smag end Espresso og har ikke den samme eftersmag, der for nogen kan virke lidt skarp. En mild og delikat variant er Nespresso Pro Lungo Leggero, mens du med en Lungo Forte får en mere ristet, blød og intens kop kaffe.