Decaffeinato (50 stk)

209 kr

Kaffekapsler til Nespresso Pro®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

50

Egenskab

Aluminium, Koffeinfri

Kapselsystem

Nespresso Pro

Kopstørrelse

Espresso, Lungo

Styrke

7/12

Mærke

Nespresso Pro

Smag

Arabica, Hint af kakao, Intens, Robusta

Produkttype

Kapsler

Nespresso Pro Decaffeinato – koffeinfri kaffe med intensitet og fylde

Nespresso Pro har professionelle løsninger til lidt af det hele, og derfor finder du også koffeinfri kaffe i sortimentet: Nespresso Pro Decaffeinato. Den koffeinfri kaffekapsel giver dig en Espresso med en fyldig og kraftig smag, så du har fornemmelsen af at drikke en helt almindelig kop Espresso, samtidig med at du undgår koffeinindholdet.

Nespresso Pro Decaffeinato er en koffeinfri kaffe lavet på sydamerikanske Arabica-bønner med en smule Robusta-bønner for ekstra fylde. Bønnerne ristes kortvarigt og mørkt for at få kaffens ristede noter frem og forstærke kaffens fyldighed. De mørkristede bønner giver en rig smag og en intens krop, og kaffen får en aromatisk profil med røgede noter af chokolade.

Gode grunde til at vælge koffeinfri

Kaster du dig over arbejdets, hotellets eller restaurantens Nespresso Pro Espresso-, Ristretto- eller Lungo-varianter, hver gang du trænger til en god kop kaffe? Det kan blive til mange kopper i løbet af dagen, og når aftenen nærmer sig, fører den store mængde koffein måske til en rastløs søvn – det er her, du bør begynde at overveje at gå efter koffeinfri kaffe i stedet.

Med Nespresso Pro Decaffeinato kan du få stillet din trang efter smagfuld, aromatisk kaffe uden at gå på kompromis med din søvn. Det kan også være, du er ude efter koffeinfri af andre årsager som graviditet, overfølsomhed over for koffein eller noget andet. Så selvom den åbenlyse gode grund til at fravælge koffein og vælge Nespresso Pro Decaffeinato er et lavere koffeinindtag, er der også andre lige så gode grunde – og lige meget hvad går du ikke på kompromis med smagen af din kaffe, som i den koffeinfri Nespresso Pro Espresso sikres af den gode, mørke ristning og de kvalitetsrige bønner.

Sydamerikanske Arabica-bønner med en smule Robusta

Bønnerne i Nespresso Pro Decaffeinato er en blanding af Arabica- og Robusta-bønner, der kommer fra Colombia, Brasilien og andre sydamerikanske kaffeproducerende regioner. Regionerne er nogle af de bedste til at producere kvalitetsrige, aromatiske bønner, hvilket er første skridt til at give en god koffeinfri kaffe.

Colombianske Arabica-bønner bidrager med en frugtagtig smag til de brasilianske Arabica-bønners balancerede, kornagtige noter. For at give mere fylde og kraft i kaffen er der også tilsat en smule Robusta-bønner, der bidrager med en mørk intensitet, så du får en autentisk Espresso uden koffein.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Decaffeinato (50 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *