Forte (50 stk)

185 kr

Kaffekapsler til Nespresso Pro®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

50

Egenskab

Aluminium

Kapselsystem

Nespresso Pro

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

7/12

Mærke

Nespresso Pro

Smag

Arabica, Let syrlig, Mellemristede bønner

Produkttype

Kapsler

Nespresso Pro Forte med god smag og medium intensitet

Nespresso Pro Forte er en afrundet og balanceret Espresso, som du kan tilbyde dine restaurant- eller hotelgæster, medarbejdere i virksomheden eller andre, der vil nyde en god kop kaffe fra Nespresso Pro maskinen.

En medium intensitet giver Forte et dejligt kick, når du har brug for en effektiv koffeineffekt – men det er samtidig en intensitet, der gør, at du også kan nyde den om eftermiddagen, når du skal have et lille skud energi til at komme gennem resten af arbejdsdagen.

Er du ude efter en smagsmæssigt stærkere kop kaffe, kan du kigge på de forskellige Ristretto kapsler. Der er også Nespresso Pro kapsler i sortimentet, og den mindre, mere koncentrerede Ristretto giver dig en intensitet på mellem 9 og 12, så du får endnu mere smag i en mindre kop.

Mellemristede Arabica-bønner fra Syd- og Mellemamerika

Nespresso Pro Forte består af en blanding af Arabica-bønner fra Syd- og Mellemamerika – hovedsageligt fra Brasilien og Costa Rica. Bønnerne mellemristes kortvarigt for at få den bedste smag og aroma ud af hver type kaffebønne.

De brasilianske Arabica-bønner bidrager med noter af malt, og bønnerne fra Costa Rica tilføjer en anelse syrlighed og noter af rød frugt. Mellemristningen forstærker bønnernes naturlige aromaer og noter, så Nespresso Pro Forte bliver intens og afrundet i perfekt balance mellem Arabica-bønnernes smagsmæssigt kvaliteter.

Udforsk den gode Espresso Forte smag

På grund af sin afrundede smag bruges Nespresso Pro Forte som base i andre kaffekapsler. Er du til dejlig, aromatisk kaffe, er Forte grundlaget for to ekstra smagfulde kaffer: Espresso Vanilla og Espresso Caramel fra sortimentet af Nespresso Pro. De har begge den samme styrke som Forte på 7, og den ristede og sødlige smag fra Espresso Forte passer godt sammen med de søde vanilje- og karamelnoter.

Er du til en større, mildere og alligevel mere bitter kop kaffe, kan du smage en Lungo. Du kan nemlig også prøve en Nespresso Pro Lungo Forte, der ligesom Espresso Forte har en dejlig smag af røde frugter men med en anelse mere syrlighed og bitterhed. Det er en god variation af de samme smage og noter, så du kan prøve noget nyt i ny og næ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forte (50 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *