Finezzo (50 stk)

185 kr

Kaffekapsler til Nespresso Pro®

Vi anbefaler

På lager

Mærke

Nespresso Pro

Kopstørrelse

Espresso, Lungo

Antal Kapsler

50

Egenskab

Aluminium

Kapselsystem

Nespresso Pro

Styrke

5/12

Smag

Arabica, Blomster, Mildt ristede bønner

Produkttype

Kapsler

OBS! Tidligere Lungo Leggero.

Nespresso Pro Finezzo – en aromatisk kaffe med masser af smag

En kaffe med masser af aroma sætter gang i alle sanser, og denne Nespresso Pro Finezzo er både mild, aromatisk og fyldt med spændende blomsternoter. Det er en kaffekapsel til Nespresso Professional kapselsystemet, som er specielt udviklet til blandt andet kontorer, restauranter, hoteller og lignende. Finezzo og de andre Nespresso Pro kapsler er kvalitetsrige og fyldt med god smag, der fremhæves med den helt rigtige blanding af bønner og ristning.

Nespresso Pro Finezzo er lavet af milde aromafyldte kaffebønner fra Etiopien, Colombia og andre sydamerikanske lande. De er udvalgt specielt til at give den særlige aromatiske smag, du finder i Finezzo.

Forfriskende og blomsteragtig smag fra Arabica-bønner

De sydamerikanske og østafrikanske Arabica-bønner er milde, vaskede bønner, og vaskeprocessen gør, at bønnerne får en endnu bedre smag. De er også ristet mildt, så de delikate aromaer træder i karakter, og du får mest muligt ud af bønnernes gode smag. Kaffen får en dejlig forfriskende smag, som gør sig godt i den store Lungo, der på grund af sin brygning er både sødlig og mere bitter end en Espresso.

Nespresso Pro Finezzo har en forfriskende syrlighed og blomsteragtige noter af jasmin, appelsinblomst og bergamotte. Blomsternoterne giver Finezzo en perfekt balance mellem bitterhed, syrlighed og sødme, der ikke er til at modstå.

Udforsk Lungo og nyd det store shot med Nespresso Pro

Den store Lungo er et hit for kaffeelskere, der vil have mere smag og en større kaffe at nyde end det lille, klassiske shot Espresso. En Lungo er nemlig en større udgave af en Espresso, fordi den brygges med mere vand og i længere tid. Som du kan smage i Nespresso Pro Finezzo giver brygningen en mere bitter eftersmag end en Espresso har, men til gengæld får den også mere sødme og smag frem.

Der findes desuden andre typer Lungo end Leggero i sortimentet af Nespresso Pro, som du kan udforske, hvis du kunne tænke dig en stærkere eller mere bitter variant – så har du lidt at variere med i løbet af dagen.

5 anmeldelser af Finezzo (50 stk)

 1. Anna-Maria

  En overraskende god kaffe som jeg drikker uden mælk

 2. karin

  Rund kaffe som kan drikkes hele dagen.

 3. Leif

  har prøvet mange lungo kapsler. Det her er blandt de bedst

 4. Mette H

  En anelse skuffet…

 5. Ivan K.

  Elsker simpelthen den kaffe. Den fåes ikke bedre andre steder

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *