Leggero (50 stk)

209 kr

Kaffekapsler til Nespresso Pro®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

50

Egenskab

Aluminium

Kapselsystem

Nespresso Pro

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

6/12

Mærke

Nespresso Pro

Smag

Arabica, Kakao- og kornnoter, Mellemristede bønner, Robusta

Produkttype

Kapsler

Fortrinlige kaffekapsler med Nespresso Pro Leggero

Du kan næsten ikke sige Espresso uden at tænke på Nespresso. Kaffemærket har med sit professionelle kapselsystem bredt sig til masser af både små og store virksomheder, så hotel- og restaurantgæster, medarbejdere og kunder over hele verden kan nyde en kvalitetsrig kop kaffe. Nespresso Pro Leggero er en af de mange Nespresso kaffekapsler, der passer ind i de særlige, professionelle kapselmaskiner.

Mild, frisk og blød kaffe med sydafrikanske bønner

Leggero består af en blanding af brasilianske og colombianske Arabica- og Robusta-bønner, der er ristet let for at bibeholde den syrlige smag fra bønnerne. Den særlige blanding og den lette ristning giver kaffen en skarp men velbalanceret smag, som passer godt til en Espresso.

Den har en let bitterhed og syrlighed med et strejf af kakao og korn, som giver kaffen en fyldig aroma. Nespresso Pro Leggero er derfor en både fyldig, forfriskende og mild kaffe med en blød og rig crema på toppen. Den milde smag gør sig godt både som et rent shot og som base i en drik med mælk og kaffe som cappuccino eller macchiato.

Nyd de mange varianter af Nespresso Pro kaffekapsler

Nespresso Pro kaffekapsler findes selvfølgelig i flere udgaver end Nespresso Pro Leggero, så du har mulighed for at skifte mellem milde, stærke, store og små kopper kaffe i løbet af dagen. Måske er en lille, koncentreret Ristretto bedst for dig om morgenen, mens frokosten måske falder bedre på plads efterfulgt af en hurtig kop Espresso – og eftermiddagen er måske helliget den lettere og forfriskende Leggero.

Forkæl dine medarbejdere, gæster eller kunder med et stort udvalg af kaffekapsler, så de kan vælge lige præcis den kaffetype, de har lyst til. Nespresso Pro Espresso Leggero og de andre varianter kommer i pakker på 50 stk., så der er nok til, at alle kan få lov at smage de forskellige kapsler.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Leggero (50 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *