Kaffesirup

Forsød tilværelsen med lækker kaffesirup

En sød og smagsgivende sirup kan give et ekstra twist til din kaffe, uanset om du sværger til espressoshots, café latte, iskaffe eller noget helt fjerde. Med vores udvalg af kaffesirup kan du nemt tilsætte din favoritsmag, så kaffen bliver præcis, som du vil have det.

Forskellige smage til forskellige anledninger

Der findes efterhånden et hav af smagsvarianter, når det kommer til sirup. De mest almindelige er karamelsirup, chokoladesirup, vaniljesirup og hasselnøddesirup.

Karamelsirup

Karamelsirup er uden sammenligning den mest populære sirup til kaffen. Den bløde karamelsmag falder i god jord hos de fleste, så hvis du kun skal have én slags kaffesirup på lager, er karamelsirup et sikkert valg. Ud over at forsøde kaffen er sirup med karamelsmag også oplagt som sødemiddel på morgenmad såsom skyr, yoghurt og mysli ligesom den er fortræffelig som topping på is og i forskellige desserter.

Chokoladesirup

Chokoladesirup må siges at være en klassiker. Hæld en smule i kaffen og nyd den dybe og intense chokoladesmag. Den er særligt lækker i de forskellige mælkekaffer, for eksempel café latte og latte macchiatto, hvor mælken og chokoladesmagen udgør et perfekt makkerpar.

Chokoladesirup kan også bruges på is, pandekager og vafler eller blot i et glas varm mælk. Du kan også blande det i flødeskum, så du får en ekstra sød og lækker smag.

Hasselnøddesirup

Hasselnøddesirup er en intens smagsgiver, der selvfølgelig kan bruges til at give en lidt mere eksklusiv smag til dine kaffedrikke. Den er også en fantastisk smagsgiver til kager og desserter. Bland den for eksempel i marcipanen til julekonfekt eller kransekage, for at give det en anderledes og fyldig smag. Eller dryp det på lagkagebunde, inden du lægger kagen sammen.

Vaniljesirup

Vaniljesirup er også en klassiker, som tager kegler hos de fleste. Sirup med vaniljesmag kan naturligvis bruges som de andre smagsvarianter i kaffe, på morgenmad, i desserter osv. Du kan også udfordre de vante rammer ved at tilføre lidt vaniljesirup til risalamanden til jul. Det vil forstærke den søde vaniljesmag i den traditionelle juledessert.

Andre smagsvarianter

Ovenfor har vi præsenteret nogle af de mest populære sirupper til kaffen, men der findes naturligvis massevis af andre smagsvarianter også. I vores udvalg har vi eksempelvis en amarettosirup. Det er en klassisk italiensk mandellikør, som gør sig godt i kaffen. Den har en intens smag af mandel, så den kan også bruges som smagsforstærker i forskellige desserter. Du kan også prøve vores kaffesirup med smag af honningkage. Brug den for at tilføre ekstra julestemning til kaffen, den varme kakao eller andet.

Ikke kun til kaffe

For år tilbage var kaffesirup særligt forbundet med iskaffe. Det er smart og nemt at bruge, fordi sukkeret i kaffesirup allerede er opløst, og siruppen derfor bare kan blandes med andre ting, uden du skal bekymre dig om sukker, der knaser i tænderne. Derfor er det ikke noget problem at blande kaffesirup i kolde drikkevarer som iskaffe. De senere år har kaffesirup dog gjort sit indtog mange andre steder også. Og med de mange forskellige smagsvarianter er der nærmest ingen grænser for, hvordan du kan bruge kaffesirup og dine favoritsmage.

De søde og smagsgivende sirupper kan også bruges i varm kakao, te og varm mælk. Det er en nem måde at opgradere dine varme drikke med din favoritsmag.

Ud over varme og kolde drikke er kaffesirup også en god topping på forskellige morgenmadsprodukter såsom skyr, yoghurt og mysli, ligesom det også kan give sødme og smag til grød. Eller du kan hælde det på pandekager og vafler i stedet for sukker eller marmelade.

Kaffesirup er også godt til bagning og desserter. I nogle tilfælde kan du blande det direkte i dejen, mens det i andre tilfælde giver mening at hælde det på til sidst – som smagsgiver og pynt. Hvis du bager lagkagebunde eller tørkager som sandkage eller mazarin, kan du prøve at tilføre eksempelvis hasselnøddesirup eller vaniljesirup for at få endnu mere smag. Du kan også vælge en mere fremtrædende sirup med dine yndlingssmage. Du kan komme det i dejen, inden du bager kagen, eller du kan stænke det ud over kagen bagefter, så smagen trænger ned i den bagte kage.

Monin sirup

Franske Monin er blandt de bedste på markedet for sirup til kaffe, desserter, drinks osv. Den familieejede virksomhed har eksisteret siden 1912, så udviklingen af deres produkter hviler på et solidt erfaringsgrundlag. Vi forhandler Monin sirup, fordi vi ved, at kvaliteten er i top, og vi derfor gerne vil tilbyde produkterne til vores kunder.

Forkæl dig selv og dine gæster med lækker sirup til kaffen

Med kaffesirup kan du nemt og hurtigt tage dine kaffeoplevelser til næste niveau og forkæle dine gæster, uanset om de er til latte, iskaffe eller mysli. Kaffesirup kan bruges til mange ting og med de mange smagsvarianter, kan du helt sikkert finde noget, der falder i din smag.

Når du handler hos os, får du hurtig levering og gratis fragt ved køb over 499,- kr.

Glem ikke kaffen

FAQ

Her kan du finde nogle af de mest stillede spørgsmål om kaffesirup. Hvis du har specifikke spørgsmål til vores produkter, levering eller andet, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvad er sirup?

Sirup er en koncentreret og tyktflydende sukkeropløsning. Fordelen ved sirup er, at sukkeret allerede er opløst, så du kan blande det direkte i iskaffe, drinks, dej, osv. uden at risikere knasende sukkerkrystaller.

Kan sirup blive for gammelt?

Der er altid trykt en ”mindst holdbar til”-dato på flasken, når du køber kaffesirup. Hvis du opbevarer din sirup tørt og køligt, og den ikke har været åben, kan du dog sagtens bruge den efter sidste holdbarhedsdato.

Almindelig sirup kan i princippet ikke blive for gammelt, men sirup tilsat aroma kan miste smag efter åbning. Kaffesirup indeholder ikke de samme ingredienser som almindelig sirup, og derfor er holdbarheden mere begrænset. Kaffesirup kan holde sig cirka seks til otte uger efter åbning, hvis det opbevares køligt og væk fra sollys. Du kan dog altid prøve at lugte og smage dig frem, før du bruger siruppen.

Hvad bruger man kaffesirup til?

Kaffesirup bruges til at tilføre sødme og smag til kaffe, kakao, desserter, morgenmad og meget andet.

Hvilken sirup til iskaffe?

Der er sådan set ingen regler for, hvilken sirup der er bedst til iskaffe. Mange foretrækker karamelsirup eller vaniljesirup, men også hasselnøddesirup og chokoladesirup er gode bud. Hvis du er til kanel, honningkage eller amaretto, kan du naturligvis også bruge dem. Det handler bare om at finde din personlige favorit.

Hvordan bruger man kaffesirup?

Den åbenlyse anvendelse er selvfølgelig at hælde et skvæt kaffesirup i kaffen, så den får en ekstra lækker smag. Kaffesirup kan dog bruges til meget andet, for eksempel som topping på skyr, grød og pandekager. Det kan også bruges som sødemiddel i bagværk eller smagsgiver og pynt til desserter.

Hvor kan man købe Monin sirup?

Vi forhandler Monin sirup på mokkaland.dk, hvor du er garanteret hurtig levering og gratis fragt, når du handler for over 499,- kroner.