Ristretto (50 stk)

187 kr

Kaffekapsler til Nespresso Pro®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

50

Egenskab

Aluminium

Kapselsystem

Nespresso Pro

Kopstørrelse

Ristretto

Styrke

9/12

Mærke

Nespresso Pro

Smag

Arabica, Hint af kakao, Intens, Mørkristede

Produkttype

Kapsler

Nespresso Pro Ristretto – lille og sødmefyldt shot

Kapselsystemet Nespresso Pro er udviklet til professionelle sammenhænge som kontorer, hoteller og restauranter, og de indeholder kapsler til smagfulde, autentiske kaffeshots ligesom denne Ristretto. Nespresso Pro Ristretto er en intens kaffe med en stærk krop, der kommer i en lille og koncentreret størrelse – og med en dejlig, uimodståelig sødme.

Arabica-bønner med fyldig og vedholdende smag

Den søde smag i Nespresso Pro Ristretto kommer ikke kun af den særlige bryggemetode, men også af de specielt udvalgte Arabica-bønner fra højtvoksende kaffeplantager i Central- og Sydamerika. Blandingen af de latinamerikanske bønner giver en fylde og dybde til Nespresso Pro Ristretto, som du kan nyde til morgen, efter en tung frokost eller ud på eftermiddagen, når du har brug for et hurtigt skud koffein.

Bønnerne i Nespresso Pro Ristretto er vasket, så de får endnu mere af den gode smag frem, og så har de fået en mørk og intens ristning og en fin kværning for at fremelske den fyldige krop og tykke crema. Med sin mørke ristning får kaffen en rig aroma med noter af kakao og en tæt og blød karakter, der passer perfekt til det lille, koncentrerede shot.

Prøv en Ristretto med den koncentrerede og søde smag

Har du ikke prøvet det lille shot før, bør du straks kaste dig over Nespresso Pro Ristretto. Helt generelt er en Ristretto en mindre udgave af den klassiske Espresso, men hvor den brygges med en kortere ekstraktionstid og en mindre mængde vand. Det giver en sød smag uden den bitre eftersmag, der er karakteristisk for en Espresso.

Den karakteristiske sødme i Ristretto er perfekt til et hurtigt, opkvikkende shot om morgenen eller i en kaffedrik med mælk. Du kan for eksempel skifte det almindelige Espressoshot ud med et enkelt eller et dobbelt shot Ristretto for at få en helt anden, mere sødmefuld og koncentreret kaffesmag i din café latte, iskaffe eller cappuccino.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ristretto (50 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *