Espresso Vanilla (50 stk)

205 kr

Kaffekapsler til Nespresso Pro®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

50

Egenskab

Aluminium

Kapselsystem

Nespresso Pro

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

7/12

Mærke

Nespresso Pro

Smag

Arabica, Mildt ristede bønner, Vanilje

Produkttype

Kapsler

Aromatiseret kaffe: Nespresso Pro Espresso Vanilla

Kaffe med tilsat smag bliver mere og mere populært. Det giver os mulighed for at lege med aromaerne og få en anden type kaffe, end vi normalt ville drikke – uden at bruge sirup eller andet til at give den søde smag. Nespresso Pro har udvidet sortimentet af kaffekapsler med en vaniljesmag, så du kan nyde en dejlig, aromatiseret kaffe direkte fra maskinen: Nespresso Pro Espresso Vanilla.

Du kan både bruge kapslen til et Espressoshot, hvor du kan nyde den søde smag, som den er i sin rene form, eller du kan toppe den med mælk og måske en smule mælkeskum for at give en ekstra cremet, luksuriøs følelse. Nespresso Pro maskinen vil altid lave din Espresso Vanilla med den ideelle ekstraktionstid, så du får mest ud af kaffebønnernes smag og aromaer – det giver dig en god kop kaffe hver gang med en blød og lækker crema.

Fra Espresso Forte til den søde vaniljesmag

Den gode smag i Nespresso Pro Vanilla kommer selvfølgelig ikke fra ingenting. Kapslen er skabt fra den populære Espresso Forte kapsel, der har en styrke 7 ud af 12 ligesom Espresso Vanilla. Espresso Forte er rund og balanceret i smagen og får en frugtagtig, lettere syrlig smag fra Arabica-bønner fra Costa Rica og maltede noter fra Arabica-bønner fra Brasilien – og når det kombineres med vaniljesmagen, skaber det den silkebløde fornemmelse, vi kender fra Nespresso Pro Vanilla.

Alle disse noter og aromaer fra Espresso Forte viderebringes nemlig til Espresso Vanilla. Det er den harmoniske, både kraftige og frugtagtige smag, der kombineret med den søde, naturlige og let karamelliserede vaniljesmag gør Nespresso Pro Espresso Vanilla til en så dejlig aromatisk og smagfuld oplevelse.

Forkæl din virksomhed med Nespresso Pro Vanilla

Vil du også have en kop med delikat vaniljesmag, er Nespresso Pro Vanilla vejen frem. Nespresso Professional er en praktisk og nem løsning til virksomheder, hvor du får en skræddersyet løsning, så du kan servere god kaffe på kontoret, i restauranten eller på hotellet – alt efter hvilken type virksomhed du har. Med Espresso Vanilla til Nespresso Pro kan du tilbyde en helt anden smagsoplevelse end bare en almindelig sort kaffe eller for eksempel en stærk, bitter Espresso.

Du kan også udforske det fulde sortiment af Nespresso Pro kapsler, så du kan få flere valgmuligheder, når det er tiltrængt med en god kop kaffe. Her finder du både de aromatiske kaffekapsler og klassikere som ren Ristretto, Espresso og Lungo.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Espresso Vanilla (50 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *