Lungo Origin Guatemala (50 stk)

205 kr

Kaffekapsler til Nespresso Pro®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

50

Egenskab

Aluminium

Kapselsystem

Nespresso Pro

Kopstørrelse

Lungo

Styrke

6/12

Mærke

Nespresso Pro

Smag

Arabica, Bitterhed, Mellemristede bønner, Robusta

Produkttype

Kapsler

Intens og blød Nespresso Pro Lungo Guatemala

Kaffekapsler findes til et væld af forskellige kapselsystemer og i forskellige smagsvarianter. Hvis du er ude efter en kvalitetsrig og nem løsning i en professionel sammenhæng som et kontor eller en restaurant, er Nespresso Pro systemet ideelt. Her finder du blandt andet Nespresso Pro Lungo Origin Guatemala, der er et stort, smagfuldt shot Lungo lavet på bønner fra Centralamerika. Det er en silkeblød og intens kaffe, som du kan nyde rent eller som en lækker, stærk kaffedrik med mælk.

Kort og mørk ristning af kaffens Arabica- og Robusta-bønner

Lungo Origin Guatemala er lavet af en blanding af Arabica- og Robusta-bønner fra Guatemala. Begge bønnetyper er vasket, og det giver især Robusta-bønnernes bitterhed og tørre, kornagtige noter en silkeblød tekstur. De får en kort og mørk ristning, der udvikler deres kompleksitet og intensitet, mens de beholder deres aromatiske kompleksitet.

Det gør Lungo Origin Guatemala til en intens og tør kaffe med en elegant og blød struktur. Når du drikker kaffen, vil du kunne smage den perfekte balance mellem de tørre og maltagtige kornnoter og den elegante bitterhed og bløde tekstur. Selvom Lungo Guatemala er en stærk og intens kaffe, formilder styrken helhedsindtrykket og giver dig en dejlig, kompleks kaffe.

Nespresso Pro Origins – smagfulde single origin-bønner

Nespresso Pro Guatemala er ikke den eneste single origin-kaffe i sortimentet. Du kan finde flere kapsler fra Nespresso Pro Origins serien, der hver indeholder single origin-bønner fra forskellige kafferegioner i verden. Fordelen ved at vælge kaffe lavet på single origin-bønner er, at du kan forvente en helt bestemt smag fra hver region, så du for hver ny omgang kaffekapsler ved, at du får den samme smag igen.

For eksempel giver Indien kaffebønner med en krydret aroma, Peru giver en blød aroma med noter af eksotiske frugter, og Brasilien giver søde, næsten honningagtige noter til kaffen. Find frem til din Nespresso Pro Origins favorit, som du kan forkæle dine kunder, gæster eller medarbejdere med.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lungo Origin Guatemala (50 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *