Peru Organic (50 stk)

215 kr

50 Peru Organic kapsler til Nespresso Pro

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

50

Egenskab

Økologisk

Kapselsystem

Nespresso Pro

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

6/12

Mærke

Nespresso Pro

Smag

Frugtig, Let syrlig

Nespresso Pro Peru Organic til Espresso og Lungo

En af de spændende Nespresso Professional kapsler er Peru Organic med en frugtig og elegant smag. Den har tydelige noter af grøntsager og ristede korn, og dens lette syrlighed går fantastisk sammen med kaffens milde aroma.

Nespresso Pro Peru Organic er en autentisk, bæredygtig og økologisk kaffe fra de naturskønne omgivelser i det sydamerikanske Peru.

Kaffen dyrkes i Andesbjergene mellem 1000 og 2100 meters højde, hvor bønnerne får plads til at udvikle en rig smag hentet fra det subtropiske klima. Klimaet med den høje luftfugtighed og højderne generelt øger nemlig kaffebønnernes potentiale.

Fra Peru til dig med Nespresso Pro Origin serien

Nespresso Pro er et unikt kapselsystem til virksomheder, der leder efter en nem kaffeløsning til kunder, gæster på et hotel, medarbejdere i kantinen og lignende. Hver kapsel har en perfekt dosering af kaffe, der sikrer en perfekt kop espresso hver gang.

Origin er en serie af Nespresso Pro kapsler, hvor hver kapseltype stammer fra én særlig region med dennes specifikke egenskaber, smagsnoter og aromaer.

Dobbeltristet single origin-kaffe

Noget særligt ved Peru Organic er, at denne single origin-kaffe er dobbeltristet. Hele Pure Origin serien fra Nespresso Pro er kendetegnet ved at være single origin, og det vil sige, at bønnerne kommer fra samme region i ét land – i dette tilfælde Peru. Det gode ved single origin er, at man ved præcist, hvor bønnerne stammer fra, og at det derfor ikke er en blanding men ren kaffe fra samme sted med nogle helt særlige smags- og aromaegenskaber.

Og når der er lagt så meget grundigt arbejde i at dyrke og høste bønnerne højt oppe i Andesbjergene, skal de selvfølgelig også forkæles ordentligt i processen bagefter. Derfor er ristningen af Nespresso Pro Peru Organic også helt særlig.

Bønnerne er lysristede – den ene del er gennemristet for at give kaffen intensitet og struktur samt balancere den anden del, der er langtidsristet for at give kaffen en lys og glat karakter. Dobbeltristningen får også de eksotiske, frugtagtige noter frem, og Nespresso Pro Peru Organic er derfor ristet til at give en kop, der er kompleks og nuanceret.

1 anmeldelse af Peru Organic (50 stk)

  1. Ninna

    Medium oplevelse, da jeg ikke kunne smage den var økologisk, havde forventet mere

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.