Til Nespresso

Kaffekapsler til Nespresso – kapsler der er kompatible med din Nespresso-maskine

Kaffekapsler er en stor del af kaffemarkedet i dag. Derfor har de fleste kaffemærker et udvalg af kapsler, som du kan få glæde af til din maskine – også selvom du har en Nespresso kaffemaskine. Vi har nemlig et stort udvalg af kaffekapsler, der er kompatible med Nespresso. Det vil sige, at så længe du vælger en kapselvariant, der er kompatibel med din maskine, kan du bruge kapsler fra en række andre kaffebrands.

Det giver dig mange valgmuligheder, når du skal fylde dit lager af lækker kaffe, så du altid har en kapsel til enhver lejlighed. Den klassiske diamantform på kapsler til Nespresso går igen i andre mærkers kapsler, og derfor kan de bruges på kryds og tværs af mange maskiner.

De originale Nespresso kapsler

Nestlé står bag de originale Nespresso kaffekapsler, der har vundet indpas hos mange danske firmaer og private hjem. Kapslerne til Nespresso blev udviklet i 1980’erne, og lige fra den første dag var det vigtigt, at kaffen i Nespresso kaffekapsler var af den allerhøjeste kvalitet. Det er kun den bedste kaffe i verden, der er god nok til at blive brugt i de forskellige kapsler til Nespresso. Idéen var nemlig at lave en perfekt kop kaffe i en kapsel – med samme høje kvalitet som den kaffe, der bliver serveret på byens caféer af uddannede baristaer.

Der findes mange forskellige smagsvarianter, så du kan finde lige den variant, du bedst kan lide. Kapslerne gør det også muligt at variere og blande, som du vil. Der er forskel på, hvad de forskellige familiemedlemmer og kollegaer bedst kan lide, og med Nespresso kapsler kan der laves alt fra Espresso til Cappuccino, så alle kan få det, de vil have.

Nespresso kapselmaskine

For at kunne brygge en kop Nespresso kaffe, der får selv den bedste barista til at nikke anerkendende, skal du have en speciel kapselmaskine. Maskinerne kommer i mange former, størrelser og design, så der er noget for enhver smag og behov. Alt efter hvor du har købt maskinen, kommer den med 2-5 års garanti. Garantien er stadig gældende, når du benytter dig af de billigere kompatible kaffekapsler.

Det er vigtigt, at du husker at vedligeholde din maskine – brug gerne filtreret vand eller mineralvand, så du undgår kalk fra postevand. Det smitter af på kaffen, som får en flad smag, og kalken kan ødelægge din maskine. Derfor skal den afkalkes jævnligt. Nespresso har udviklet en speciel afkalkning til deres kapselmaskiner.

Har du en Nespresso Professional maskine, skal du bruge Nespresso Pro kapsler, som er en lidt anderledes udseende kapsel. Nespresso Pro systemet giver dig den samme lækre smag men i et format, der passer til professionelle omgivelser som kontorer, restauranter, hoteller og lignende.

Nespressos genbrugssystem

De fleste af os tænker på miljøet og miljøvenlige løsninger i hverdagen. Derfor kan det virke forkert at bruge Nespresso kapsler. Der er dog ingen grund til bekymring. Kapslerne er lavet af genanvendeligt aluminium, som både kan bruges til nye kapsler og andre projekter. Kafferesterne bliver indsamlet og brugt til kompost eller i mere innovative projekter som biogas.

Aluminium er 100 % genanvendeligt og kan bruges igen og igen – det bibeholder sine egenskaber, selvom det bruges adskillige gange.

Nespresso har udviklet et genbrugssystem, som gør det muligt for private forbrugere og firmaer at returnere brugte Nespresso kapsler, så de bliver genanvendt.

Nespresso kapslernes hemmeligheder

Der er flere grunde til Nespresso kaffekapslernes succes. Blandt andet:

Den høje og konstante kvalitet: Nespressos kaffekapsler har altid samme høje kvalitet. Kun 1-2 % af verdens samlede kaffeproduktion har den ønskede kvalitet.

Kapslens hermetiske lukning: Nespresso kaffekapsler er hermetisk lukket, så den gode kaffearoma bevares bedst muligt. Efter et år er kaffen i kapslerne stadig som om, den er nyristet. Det er med til at opretholde den høje kvalitet.

Spar penge: Selvom det kan virke dyrt at brygge kaffe på kapsler, er det ofte en god handel alligevel. Du brygger kun en enkelt kop ad gangen, så der ikke ender en masse rester fra kanden i vasken. Det gavner både miljøet og økonomien.

Kun kaffe: Nespresso kaffekapsler indeholder kun kaffe og eventuelt mælkepulver. Der er ingen tilsætningsstoffer og ingen GMO eller BPA. Det vil sige ingen konserveringsmidler eller allergener.

Gode grunde til at vælge kompatible kapsler

Netop på grund af dine mange valgmuligheder, er det ingen sag at se de gode grunde til at købe kompatible kapsler til Nespresso. En af fordelene er, at når du vælger at købe kapsler til Nespresso fra andre mærker, behøver du ikke vinke farvel til den gode smag, hvis du forelsker dig i en kaffesmag, der ikke er i Nespressos eget kapselsortiment – så køber du bare fra lige det mærke, du har lyst til, så længe kompatibiliteten stemmer.

En anden fordel ved at vælge kompatible kapsler til Nespresso i stedet for originale Nespressokapsler er prisen. Fælles for de fleste kompatible kapsler er, at de er billigere end de originale, og i et forsøg på at hamle op med kapsler til Nespresso laver mange mærker på markedet derfor disse kapsler, der passer i de fleste Nespresso maskiner. Har du en Nespresso Vertuo maskine, bliver det lidt sværere, da kapslerne her ikke er standard som de fleste andre maskiner og Nespresso Original maskiner.

Hvis du er vant til originale Nespressokapsler, kan de kompatible kapsler til Nespresso måske give dig nogle spændende smagsvariationer, så du kan få nogle forskellige og nye kaffesmage ind i din hverdag. Nogle kompatible kaffekapsler til Nespresso er nemlig inspireret af originale varianter, mens andre er helt anderledes, for eksempel når det kommer til, om bønnerne ristes lyst, medium eller mørkt.

Et udvalg af kompatible kapsler til Nespresso

Som nævnt er der mange mærker, der laver kaffekapsler til Nespresso, og det er bare med at gå på opdagelse i vores udvalg for at finde den bedste variant for dig. Vi har blandt andet kompatible kapsler til Nespresso fra mærket illy, der også laver andre kaffekapsler til egne maskiner som illy iperEspresso kapsler. Du finder også kapsler fra internationale mærker som Jacobs, Lavazza og L’OR.

Jacobs Coffee er tysk og har fyldt markedet med god kaffe siden 1895 – og i dag er kaffekapsler selvfølgelig også en del af sortimentet. Jacobs Nespressokapsler findes i de almindelige typer, Espresso, Ristretto og Lungo, men du kan få forskellige varianter af hver type, så du kan opleve forskellige styrker og smagsnoter.

Lavazza er italiensk, blev grundlagt i 1895 og er kendetegnet ved spændende blandinger skabt af kreativitet og en sand passion for kaffe. Siden slutningen af 1990’erne har Lavazza lavet kapsler, og de Lavazza kapsler du finder i vores sortiment, har den ideelle balance mellem en god pris og kaffe i høj kvalitet, lige meget om du vælger Espresso, Lungo eller Ristretto.

L’OR er fransk og betyder “guldet”, og mærket har været på markedet siden 1992. Siden 2010 har L’OR været tydeligt til stede på det internationale marked blandt andet på grund af deres udvalg af kaffekapsler.

Tips til bedre kaffebrygning med Nespresso kapsler

Når du skal brygge en kop Nespresso kaffe, er der flere ting, du skal være opmærksom på for at få det bedste resultat. Men bare rolig, det er hverken svært eller besværligt.

Spørgsmål om Nespresso kapsler

Vi har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål om kapsler til Nespresso. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvor kan man købe Nespresso kapsler?

Du kan købe Nespresso kapsler på mokkaland.dk. Vi har et stort udvalg af både originale Nespresso kapsler og kompatible kapsler fra forskellige andre mærker.

Hvor kan jeg aflevere Nespresso kapsler?

De originale Nespresso kapsler kan indleveres i alle Nespresso Boutiques og hos udvalgte detailforhandlere. Nespresso tilbyder også gratis fragtkoder, så du kan indlevere dine brugte kapsler i din nærmeste DAO-shop.

Andre mærker har samme indleveringsmuligheder, men selv hvis det ikke er tilfældet, kan du stadig sørge for at aflevere dine brugte kapsler til genbrug, så de kan genanvendes. Det kan variere fra kommune til kommune, men mange steder skal brugte aluminiumskapsler smides i metalbeholderen, mens det andre steder hører under restaffald på grund af kafferester i kapslerne. Hvis du har plastikkapsler, skal disse oftest smides i plastikbeholderen, men husk at tjekke de gældende regler for din kommune.

Hvilke kapsler passer til Nespresso?

Der findes mange forskellige kapsler, der passer til Nespresso. De originale Nespresso kapsler gør selvfølgelig, men også mærker som Peter Larsen og Lavazza laver kaffekapsler, der passer til Nespresso. Det står altid på pakken, hvis kapslerne er kompatible, så du ikke er i tvivl, når du køber.

Hvad koster Nespresso kapsler?

Fordi mange forskellige mærker laver kaffekapsler til Nespresso, findes de også i mange forskellige prisklasser. Der kan også være forskel på stykprisen, hvis du køber flere eller færre ad gangen. På mokkaland.dk tilbyder vi nogle af markedets billigste kaffekapsler – naturligvis fra de førende mærker.

Hvilken Nespresso kapsel bruges til latte?

Du kan bruge forskellige kapsler til latte og andre kaffedrikke afhængigt af dine præferencer. Traditionelt laves café latte med Espresso, men hvis du vil have en mere koncentreret og stærk kaffesmag, kan du i stedet bruge en Ristretto. Ud over kaffevarianten kan du også variere smagen ved eksempelvis at vælge en kapsel med smag af karamel, vanilje eller andet.

Kan Nespresso kapsler blive for gamle?

Som med alle andre kaffeprodukter – og fødevarer i det hele taget – er der trykt en dato for mindst holdbar til på Nespresso kaffekapsler. Ofte er kaffen dog også god efter den påtrykte dato, så du behøver ikke kassere kapslerne, bare fordi de er gået nogle dage over tid. Lav en kop kaffe, duft til den og smag på den og vurder selv, om den ikke er god nok stadigvæk. Hvis du opbevarer dine Nespresso kapsler tørt og væk fra sollys, kan de sagtens holde sig efter datomærkningen.