Espresso Caramel (50 stk)

205 kr

Kaffekapsler til Nespresso Pro®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

50

Egenskab

Aluminium

Kapselsystem

Nespresso Pro

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

7/12

Mærke

Nespresso Pro

Smag

Arabica, Karamel, Noter af malt, Sød

Produkttype

Kapsler

Nespresso Pro Caramel til en ekstra sød stund

Nogle gange skal en kaffe være sort som kul og have en kraftig, bitter eftersmag – og andre gange skal den være sød og føles som en skøn, syndig forkælelse. Til det formål er Nespresso Pro Caramel helt perfekt. Den lille kaffekapsel er baseret på Nespresso Pros populære Espresso Forte, som består af Arabica-bønner fra Costa Rica og Brasilien, der er mellemristede, så der kommer malt- og frugtagtige aromaer frem.

Denne Espresso Caramel har fået tilsat en silkeblød karamelsmag til Fortes gode, fyldige blanding af Arabica-bønner fra Central- og Sydamerika. Resultatet er en kaffe med en stærk karakter og en harmonisk aroma med et strejf af blød karamel, som giver en smagfuld Espresso.

Aromatisk karamelsmag til din professionelle kapselmaskine

Nespresso Professional laver kaffekapsler og kapselmaskiner til erhvervslivet. Generelt er kaffekapsler den nemmeste og hurtigste vej til en god kop kaffe, men Nespresso Pro gør det endnu nemmere. Disse Espresso Caramel kommer som de andre kapselvarianter i pakker med 50 stk., så du får et stort lager af kvalitetskaffe til dine medarbejdere, hotel- eller restaurantgæster eller andre i din virksomhed, der har brug for en styrkende, aromatisk kop kaffe – i en praktisk størrelse, der gør det nemt at opbevare de mange kapsler.

Og den kaffe, der er tilgængelig i virksomheden, behøver ikke altid være den klassiske – hvis du for eksempel er vant til en karakteristisk bitter Espresso, kan Espresso Caramel være en rar afveksling. Du kan drikke din Espresso Caramel både rent som en almindelig Espresso eller tilføje mælk og måske mælkeskum, så du skaber en sød, karamelagtig version af en café latte, cappuccino eller macchiato. Du kan også lave en iskaffe, hvor du gør den endnu mere sød og sommeragtig med en blanding af Nespresso Pro Caramel og sød karamelsirup, der sætter det sidste prik over i’et på din kølige sommerkaffe.

Du kommer blot din kapsel med Espresso Caramel i maskinen, vælger dit foretrukne shot og venter på, at den bliver brygget for næsen af dig. Så er det op til dig, om du vil nyde den brunede, sødlige karamelsmag rent eller blande den til en delikat kaffedrik.

En Nespresso Pro kapsel til ethvert tidspunkt på dagen

Du kan udforske vores fulde udvalg af Nespresso Pro kapsler og nyde de mange gode smage, som Nespresso har sammensat til alle kaffeelskerne derude. Du finder kapsler med både mørk- og mellemristede bønner, single origin-bønner og 100 % Arabica-bønner og forskellige aromaer som Espresso Caramel, hvis du kan lide den ekstra søde smag.

Det giver et udvalg med lidt for enhver smag og til alle tidspunkter af døgnet. Start for eksempel dagen med en kraftig Espresso, brug Ristretto som shot i din café latte senere på dagen og afslut dagen med en bitter, stor kop Lungo. Nespresso Pro har forskellige varianter af alle tre kaffetyper, så du kan få lige den kaffe, du har lyst til.

Har du en almindelig Nespresso kapselmaskine og ikke en Nespresso Pro, kan du tjekke udvalget af Nespresso-kompatible kaffekapsler ud. De giver også et stort udvalg, så du kan gå efter en aromatisk variant som Nespresso pro Caramel eller vælge en af de klassiske kaffesmage.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Espresso Caramel (50 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *