Intenso (50 stk)

209 kr

50 Intenso kapsler til Nespresso Pro

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

50

Egenskab

Aluminium

Kapselsystem

Nespresso Pro

Kopstørrelse

Lungo

Styrke

8/12

Mærke

Nespresso Pro

Smag

Arabica, Frugtig, Intens, Mellemristede bønner

OBS! Tidligere Lungo Forte

Elegant og frugtagtig Nespresso Pro Intenso

Nespresso Pro laver kaffekapsler til professionelle formål som kontorer i virksomheder, køkkener i restauranter og værelser på hoteller – og Intenso er en af de smagsvarianter, der er tilgængelig i sortimentet. Nespresso Pro Intenso er ristet kort og intenst, så den får en lækker mørkristet karakter, samtidig med at den naturlige smag fra bønnerne fremhæves for at give den bedst mulige smag.

Intenso har en intens ristet aroma, der blødes op af en sødme fra noter af røde frugter. Den får også en smule syrlighed fra bønnerne, så du helt generelt får en afbalanceret, elegant og ristet kop kaffe. Bønnerne ristes kortvarigt for at forstærke og beholde kaffebønnernes frugtagtige smage og samtidig få de ristede noter frem.

En blanding af Arabica-bønner i perfekt balance

Nespresso Pro Intenso består af 100 % Arabica-bønner fra Mellem- og Sydamerika – blandt andet fra Colombia og Guatemala. Bønnerne fra Guatemala stammer fra højtbeliggende plantager og bidrager med de delikate frugtnoter af blandt andet røde frugter, mens de andre latinamerikanske bønner tilføjer en maltagtig note til Intenso, hvilket er det, der giver kaffen den ristede smag.

Hvor kommer Intensos smag fra?

Det særlige ved en Lungo er, at det kort sagt er en Espresso, der brygges med en længere ekstraktionstid og mere vand. Det giver Lungo og Nespresso Pro Intenso en noget anderledes smag end en Espresso – smagen bliver både mildere, fordi der bruges mere vand, og mere bitter, fordi bønnerne ekstraheres i længere tid.

Lungo kan selvfølgelig være både lys-, mellem- og mørkristet, hvilket varierer smagen. På trods af sine intenst ristede bønner har Intenso en lav intensitet på 4, så det er en relativt mild kaffe, der er nem at drikke – hele dagen. Nespresso Pro kapsler med denne lave intensitet er gerne silkebløde og delikate i smagen, og egner sig, ligesom Intenso, til både at blive drukket rent og tilsat varm, dampet mælk.

Ristet og formalet kaffe

5 anmeldelser af Intenso (50 stk)

 1. Flemming

  Ikke den bedste kaffe jeg har smagt

 2. Mads

  Den er god! Dem bliver der trukket en god håndfuld af hver dag

 3. Christian

  Mild smag som er vældig god. Mangler lidt styrke

 4. Eva

  Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige kaffetyper og kan synes meget godt om denne her

 5. Hans Jørgen

  En kaffe som fylder meget. Whats not to like

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *