Ristretto Origin India (50 stk)

229 kr

Kaffekapsler til Nespresso Pro®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

50

Egenskab

Aluminium

Kapselsystem

Nespresso Pro

Kopstørrelse

Ristretto

Styrke

10/12

Mærke

Nespresso Pro

Smag

Arabica, Intens, Mørkristede, Robusta

Produkttype

Kapsler

Krydret og intens Nespresso Pro Ristretto Origin India

Single origin-bønner bliver mere og mere populære, og de velsmagende bønner fra Indien er ikke en undtagelse. Nespresso Pro Ristretto Origin India slutter sig til det store udvalg af forskellige Nespresso Pro kapsler med smagsvarianter fra blandt andet Sydamerika, Afrika og Sydasien. Nespresso Pro India giver en unik, krydret og lækker kaffeoplevelse, som dine medarbejdere på kontoret, gæster på hotellet eller andre i en professionel sammenhæng vil komme til at elske.

Ristretto India fra Nespresso Pro Origins serien er et nøje udvalgt kaffeblend fra det sydlige Indien – nærmere specifikt delstaten Karnataka. Kaffen er lavet på både Arabica- og Robusta-bønner, der på hver deres måde giver kaffen en karismatisk stærk og kompleks karakter. Ristretto Origin India har en original indisk aroma med et strejf af muskatnød og nellike.

Det søde lille shot Ristretto India mikset med eksotiske krydderier

Det, der er særligt ved Ristretto, er den koncentrerede smag og dejlige sødme. Shottet brygges stort set på samme måde som det klassiske Espressoshot men med mindre vand og en kortere ekstraktionstid. Det betyder, at en Ristretto ikke får samme bitre eftersmag som en Espresso, og at den har en mere koncentreret smag.

Nespresso Pro Ristretto India tager den karakteristiske sødme og blander den med eksotiske krydderier som muskatnød og nelliker samt hints af peber, der giver lidt ekstra kant til kaffen. 

Indiske letristede Arabica-bønner og mørkristede Robusta-bønner

Det er ikke kun de særlige, indiske bønner i sig selv, der giver kaffen den gode smag. Ristningen spiller også en stor rolle. Arabica-bønnerne er ristet let i lang tid for at vedligeholde de subtile, delikate aromaer, mens Robusta-bønnerne får en mørk og lang ristning for at få de kraftige kakao- og krydderinoter frem.

Hvis du vil have den spændende, lækre smag endnu mere frem, kan du blande dit Ristrettoshot med mælk. Det giver en cremet, blød kop kaffe, hvor krydderierne får lov til at komme til deres ret med den dampede og skummede varme mælk.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ristretto Origin India (50 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *