Categories
Uncategorized

Bodum – En verden af kaffe


Mærket Bodum blev skabt i 1944 af Peter og Britta Bodum. Virksomheden startede i København, og har siden 1944 været familieejet. I dag er det søskende Jørgen og Pia Bodum, som holder virksomheden kørende. Inspirationen til at lave virksomheden startede, da Peter Bodum prøvede en vakuum kaffemaskine. Han startede med at importere glasvarer til Danmark. Peter blev så imponeret over den gode kaffe fra maskinen. Han besluttede sig derfor for at lave en bedre udgave, som alle ville have adgang til. Dermed blev Bodums første kaffemaskine MOCCA skabt i starten af 1950’erne. Og siden da har Bodum arbejdet på at skabe gode produkter for alle.

Missionen er at lave godt design, som alle kan have råd til. Det er et simpelt design, som kan passe ind i alle hjem, og funktionaliteten er i top. Samtidigt sørger Bodum for at producere bæredygtigt, både i forhold til planeten, samfundet og medarbejderne.

Bodum.dk

Der findes mange steder at købe dine Bodum produkter. De sælges i 55 lande, med 7 specialbutikker i nogle af de største byer i verden. Derudover sælges Bodum produkter i mange shop-in-shops, outlet butikker og salgssteder rundt omkring. De fleste steder, du kan købe køkkenudstyr, vil der også blive solgt Bodum produkter. Bodum arbejder også hele tiden på, at åbne nye butikker og salgssteder, for at komme tættere på dig. 

Det er ikke alle produkter fra Bodum som bliver solgt i alle butikker, du kan finde. Bodum Basics findes for eksempel kun i Bodums egne butikker. Men ønsker du at få adgang til alle Bodums produkter, kan du gå på Bodum dk. Det er Bodums egen hjemmeside, hvor du kan få et nemt overblik over de mange produkter. På Bodum.dk får du både information om de forskellige produkter, og kan også få hjælp til brug af dem.

Bodum produkter

Bodum laver produkter, som gør hverdagen nemmere for dig. De har skabt en lang række af produkter til køkkenet. Mange af de ting, men skal bruge hver dag er rare at have i god kvalitet. Derfor sørger Bodum for at kombinere høj kvalitet og fornuftige priser. Det gør, at alle kan være med. Bodum har især fokus på produkter indenfor te, kaffe og andre drikkevarer. Det betyder at mange af de ting, du vil finde på Bodum.dk er dertil. Det er eksempelvis kaffemaskinerkaffekværne, tekander og forskellige typer termoglas.

Du kan også finde andet køkkenudstyr, udendørs tilbehør og andre ting til hjem og bad hos Bodum. Men de er mest kendte for deres store udvalg af kaffe og te tilbehør. Det stilrene design og de gode materialer skaber produkter som kan holde dig i mange år. Derfor er det at købe Bodum produkter også en investering i dit hjem, som kan gøre dig glad længe.

Bodum stempelkande

En stempelkande er en af de mest klassiske måder at lave kaffer på. Også kendt som en french press eller kaffebrygger. Stempelkander er en manuel måde at lave kaffe på, som beholder meget af den originale charme ved drikken. En Bodum stempelkande giver dig alt du kunne ønske fra sådan en kaffemaskine. Stempelkander virker ved at lægge groft kværnet kaffe i bundet og hælde kogende vand over. Når kaffen har trukket i nogle minutter, presser man stemplet ned. Så ligger alt kaffepulveret i bunden, mens man kan hælde den friske kaffe i koppen.

Bodum stempelkander kommer i flere forskellige størrelser, så de kan passe til din husholdning. Den mindste er 0,35 liter og giver 3 kopper kaffe. Herfra kan du få 0,5 liter til 4 kopper, 1 liter til 8 kopper og 1,5 liter til 12 kopper kaffe. Alle stempelkanderne har et klassisk Bodum stempelkande design, og er lavet af glas. På den måde kan du holde øje med kaffen og se hvor længe den har trukket. De kommer i flere forskellige farver, som kan passe ind i dit køkken. Du kan også få et Thermo sleeve med til din Bodum stempelkande, som holder kaffen varm.

Bodum elkedel

En Bodum elkedel kan holde dig længe og bruges til alt, du bruger kogende vand til. De elektriske elkedler kommer i flere forskellige designs og farver, som kan passe i dit køkken. Hvis du keder efter en billig elkedel, kan du få dem helt simple. En standard Bodum elkedel af plastik er god til dig, som mest laver te eller kaffe i stempelkande. Ønsker du et mere stilrent design, kan disse elkedler også fås i rustfrit stål. En standard Bodum elkedel kommer i størrelserne 0,5 liter, 1 liter og 1,5 liter. Så er der både til de store og små behov. Enkelte kedler vil også komme i andre størrelser.

Hvis du har specielle kaffe- og te vaner, kan en speciel Bodum elkedel være det du leder efter. Du kan få en dobbeltvægget elektrisk elkedel fra Bodum af glas. Den har forskellige temperaturindstillinger, som kan give dig den præcise temperatur på dit vand. Det er godt, hvis du laver meget te, da forskellige teer kræver forskellige temperaturer. Derudover er en gooseneck elkedel smart til dig, som drikker pour-over kaffe. Designet gør det nemlig nemt at langsomt hælde vand fra den.

Bodum kaffekværn

Den bedste måde at få mest mulig smag og aroma ud af din kaffe, er ved at købe hele kaffebønner og kværne dem selv. Det kan du gøre med en Bodum kaffekværn. Bodum sælger to forskellige typer kværne, som begge kommer i forskellige designs. Først skal du vælge hvilken type kværn du leder efter, og derefter kan du finde den farve, som passer dig bedst. 

En Bodum elektrisk kaffekværn vil knuse bønnerne med koniske rustfri stålblade. Ved at knuse bønnerne i stedet for at skære dem over, vil smagen og aromaen fra kaffebønnerne blive bibeholdt. Det gør kaffen utroligt velsmagende og rig. Bodum kaffekværn n har 12 forskellige indstillinger, der giver dig mulighed for at få den grovhed du skal bruge. Så behøver du ikke selv vide præcis hvor groft det skal være. Hvis du gerne vil have et mindre og billigere alternativ, kan du købe en kaffemølle. Den er lille og kompakt. En Bodum kaffekværn skærer bønnerne over, og kværner dem hurtigt.

Bodum tekande 

En tekande fra Bodum er perfekt til dig, som elsker en god kop te. Bodum tekander kommer i forskellige designs. De mest klassiske er lavet af glas eller porcelæn, hvor du kan se gennem dem af glas. Alle kanderne kommer med et indbygget filter. Så kan du lægge dine teblade direkte i din Bodum tekande, og holde øje med, når den er færdig. 

Filteret i kanderne er lavet af glas, plastik eller stål, som alle holder bladene inde. Med en Bodum tekande behøver du ikke banke med tefiltre, fordi det er en del af selve kanden. Et fint håndtag giver dig også mulighed for at tage fat om kanden, uden at brænde dig. Tekanderne kommer i størrelser fra 0,5 liter til 1,5 liter, alt afhængig af, hvor mange kopper du ønsker at lave. Det gør det fleksibelt for dig, både at kunne lave te til dig selv eller hele familien.

Bodum termoglas

Bodum termoglas giver dig mulighed for at holde din varme drik varm længe. Du kan få forskellige udgaver af Bodum glas. Hvis du vil nyde din kaffe eller te i hjemmet kan du købe dobbeltvæggede glas af glas. De kan ses igennem, så du kan nyde synet at din flotte drik. Men holder samtidigt på varmen ligesom et krus ville gøre det. Bodum termoglas kommer i mange forskellige størrelser og former fra 0,08 liter til 0,45 liter. Det giver dig designede Bodum termoglas til alt fra espresso til store kopper te. 

Ønsker du at tage din kaffe med på farten, kan du gøre det med Bodum termokrus. De kommer også i forskellige størrelser, og derudover både i glas og rustfrit stål. Du kan selv vælge farven på dem, for at have et krus med, som passer i stil til resten af dine ting. Termokrusene holder din drik varm længe, og vælger du glaskrus, kan du stadig se din drik igennem kruset.

Bodum pavina

Bodum pavina er en serie af dobbeltvæggede glasprodukter. De har et simpelt og stilrent design, som kan passe til alt du skal bruge dem til. Du kan få klassiske Bodum pavina glas til at drikke vand af, eller specielle glas til din kaffe. Glassene fås også med silikone i forskellige farver, som vil lade dig have varme drikke i. Silikonen gør det nemmere at holde på dine Bodum pavina glas, hvis de er varme. 

Bodum pavina serien laver også både salatskåle, krus med låg to go og udendørs dobbeltvæggede krus af BPA-fri plast. Det giver dig fleksibilitet til at have et pavina glas til alt du kunne bruge. De er der både til stuen, til terrassen og på farten. Krusene kommer i simple designs som passer ind sammen med resten af dit inventar. På samme tid er alt i pavina-serien gennemsigtigt, så du kan se hvad du har i beholderen.

Bodum kaffebrygger

Udover stempelkander, kan du også få vakuum og pour over Bodum kaffebrygger. Vakuum kaffebryggeren er den, som startede det hele, da Peter Bodum blev vild med kaffen den lavede. Nu kan du købe en vakuum Bodum kaffebrygger. Det er den perfekte kaffemaskine til en kop sort kaffe. Vakuummet i bryggeren gør nemlig, at alle kaffens olier bliver trukket od og at temperatur og tid spiller sammen. Det betyder at kaffebønnerne bliver udnyttet til det yderste og får den bedst mulige smag. Den er både utroligt praktisk og flot når den brygger. Derudover er en Vakuum Bodum kaffebrygger en god måde at vise respekt for historien bag kaffebrygning. 

Med en pour over Bodum kaffebrygger kan du lave præcis den mængde kaffe, du ønsker. Det er en metode hvor du langsomt hælder kogende vand over kaffebønner. Det er en måde at tage sig tid og ro til art brgyge kaffe, og bringer den rige smag af bønnerne frem.

Bodum kaffemaskine

Hvis du ikke er så meget til traditionelle og manuelle kaffebryggere, kan du købe en Bodum kaffemaskine. Det giver dig den klassiske filterkaffe oplevelse, som kan stille de fleste tilfredse. En Bodum kaffemaskine kan lave 12 kopper kaffe på én gang. Indstillet med et regnbrusehoved, fordeler den jævnt vandet over dine kaffebønner og giver en balanceret og rund kop kaffe. 

En Bodum kaffemaskine er den bedste måde at lave en klassisk kop filterkaffe på. Du behøver ikke lære en bestemt teknik for at få maskinen til at virke. Den er derfor rigtig god til nybegyndere, som blot ønsker god kaffe uden for meget besvær. Kaffemaskinen er elektrisk og kræver blot at du hælder vand og kaffebønner i den. Maskinen er selv udstyret med et permanent filter af rustfrit stål.

Bodum bæredygtighed

Bodum tror på, at ved at være en virksomhed, må man samtidigt tage ansvar for miljøet og bæredygtig produktion. Derfor har Bodum en række etikpunkter, som virksomheden følger. Bodum søger at reducere mængden af CO2 udledning fra produktion af produkterne markant. Derfor er der blevet sat en række innovative grønne teknologier til værks. Heriblandt gør Bodum brug af solcellepaneler og energibatterier.

Målet er at blive 100% selvforsynende med energi hurtigst muligt, for at kunne efterlade et grønt aftryk. Bodum mener at bæredygtighed, miljøansvar og at have ordentlige vilkår for sine medarbejdere er utroligt vigtigt. Det spejler sig også i deres motto ”Make taste. Not waste.” Derfor kan du både gøre noget godt for sine smagsløg og for miljøet, når du køber Bodum produkter.