Categories
Uncategorized

Bodum termoglas – Kæmpe Guide + FAQ


God kaffe skal nydes i de rigtige glas. Undersøgelser viser at de samme drikke kan smage forskelligt i forskellige kopper. Derfor er det vigtigt at have de rigtige glas til at nyde din kop kaffe, te eller kakao i. Med termoglas Bodum får du den perfekte brugeroplevelse. Alle Bodum termoglas er designet til at give dig det perfekte krus at drikke af. De er holdbare, flotte og stilrene. Med termoglas Bodum får du ikke blot et smukt design, men også et godt produkt, som vil holde dig længe.

Termoglas Bodum kommer i mange forskellige modeller, former og størrelser. Du kan derfor bruge dem til at nyde dine drikke, lige gyldigt hvad du drikker og hvor du er henne. Glassene er skabt af borosilikatglas i to lag, som sørger for at holde på temperaturen. Det gør, at de kan holde til høj varme og kulde, og vil holde din drik i den temperatur den er, når du hælder den op. På samme tid brænder du ikke fingrene på et Bodum termoglas.

 • LAVAZZA-CREMA-GUSTOSO 1000g
  Caffè Crema Gustoso (1000g)
  120 kr
 • LAVAZZA-CREMA-CLASSICO 1000g
  Caffé Crema Classico (1000g)
  120 kr
 • MERRILD-CREMA 1000g
  Crema (1000g)
  112 kr

Bodum termoglas modeller

Bodum blev skabt med visionen om, at lave kvalitetsprodukter, som alle kunne have adgang til. De tror på, at det skal være billigt og nemt af få gode produkter, som kan holde i mange år. Det kan du blandt andet se på Bodum glas. De er mundblæste og dobbeltvæggede, for at skabe den perfekte balance mellem stil og funktionalitet. 

Termoglas Bodum kan holde til at komme i ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren, uden at de går i stykker. Fordi der er stor forskel på mennesker og drikkevaner, kan du finde Bodum glas i alle former og størrelser. De klassiske modeller er lavet af rent glas, så du kan se i gennem og nyde synet af din drik. Men du kan også få glas med silikone eller kork, for lidt farve og yderligere isolering. Bodum termoglas findes også i mange forskellige størrelser, som kan passe til alt fra en intens espresso til en stor kop kakao.

Bodum pavina

Bodum pavina termoglas er nogle af de mest populære Bodum glas, og med god grund. Bodum pavina serien er skabt af borosilikatglas eller BPA-fri plast, som sikrer et simpelt og stilrent design. De gennemsigtige dobbeltvæggede Bodum pavina glas vil kunne passe ind i ethvert køkken. De er meget diskrete, men ser alligevel mere spændende ud til kaffen end de fleste kopper. 

Pavina glas findes i mange forskellige størrelser og modeller, afhængig af hvad du skal bruge dem til. De normale Bodum pavina termoglas går fra helt små til meget store, så du kan nyde hvad end du ønsker i dem. Du kan erstatte hele dit sæt glas og kopper med Bodum pavina for at få et strømlinet køkken. 

Det er nemt at imponere gæsterne med at servere kaffen i disse mundblæste pavina glas. Du vil helt sikkert også nyde en stille og rolig morgen med Bodum pavina. De er praktiske, hårdføre og smukke på samme tid. Bodum pavina glas vil holde dig i mange år, og glasset optager hverken farve eller lugt fra det, som kommer i dem.

Bodum canteen termoglas

Bodum canteen termoglas er ligesom Bodum pavina dobbeltvæggede og lavet af mundblæst borosilikatglas. Canteen glassene er en bestseller, på grund af deres smarte form og rene design. De kommer i størrelser helt ned til 0,1 liter, som er perfekt til dine espressoshots. Bodum canteen termoglas er perfekte til enhver form for servering, du skal bruge dem til. Med deres alsidige form og praktiske størrelser, er de gode til alt fra øl, kaffe, vin, cocktails og endda madvarer af forskellig slags. 

Du kan også finde Bodum canteen termoglas af porcelæn. Hvis det rene glas ikke er din stil, eller passer ind i dit køkken, vil et klassisk hvidt porcelænsdesign være noget for dig. Disse krus er også dobbetlvæggede, og giver et nyt sjovt pift til at lave varme drikke. 

Selve glassene er lavet af porcelæn, og er halvt dækket af et lag silikone. Det kommer i mange flotte farver, som du selv kan vælge. Så kan de få dem alle i samme farve for at passe ind i dit køkken, eller give alle i husstanden hver deres farve Bodum canteen termoglas.

Bodum pilatus termoglas

Hvis du ønsker et mere spændende design til dine krus, er Bodum pilatus termoglas det, du leder efter. De er lavet af dobbetlvægget borosilikatglas, som flere af Bodums andre termoglas. Det betyder at de holder både kulde og varme inde i selve glasset. De er utroligt funktionelle, og du kan hælde hvad end du ønsker i dem. Glassene bliver ikke farvet over tid af kaffe eller andre farverige drikke. Og de tager heller ikke imod lugt eller andre skader. 

Bodum pilatus termoglas er utroligt nemme at gøre rene, og kan give et sjovt pift til dine køkkenskabe. De skiller sig ud fra de andre Bodum glas på deres form. I stedet for at gå lige op og ned, består pilatus glassene nemlig af flere buer. Det yderste lag glas er skabt i buer, som både giver skridsikkerhed og et legende design. På den måde kan dine glas skille sig ud.

Bodum dobbeltvægget glas

Alle Bodums dobbeltvæggede glas er skabt af højeste kvalitet glas. De to vægge skaber isolering, som holder på både varme og kulde. Det vil sige at din varme kop kaffe eller kolde iste vil forblive sådan i mange timer. Det er smart, hvis du er en som ofte har travlt og glemmer din drik. Eller hvis du bare godt kan lide at drikke langsomt. De to lag på Bodum glas gør også, at du ikke brænder dig på glasset, som man gør på normale kopper, men sagtens kan holde o m dem. 

Bodum dobbeltvægget glas skaber ikke kondens og efterlader derfor ikke ringe af vand på dit bord. Der er en lille ventil mellem de to lag glas i bunden, som sørger for at udligne tryk mellem lagene. Den er skabt af vandafvisende silikone, så der kun kan komme luft, og ikke væske igennem dine Bodum glas. 

Bodum termoglas outdoor

Bodum pavina glas outdoor er lavet af holdbart BPA-fri plast og er designet til udendørs brug. De er utroligt hårdføre, så du nemt kan tage dem med på terrassen eller på campingtur. De er perfekte til at give det samme design som dine normale Bodum pavina glas, uden at være bange for at ødelægge glasset. Bodum termoglas outdoor er krystalklare og vejer ikke meget. De er gode til alle former for udendørs brug. Grillfester, hygge i haven eller med på tur. 

Plastikken som bliver gjort brug af til outdoor termoglas Bodum er splintfri, så den kan holde til at blive behandler lidt groft. Det gøres ved at glassene bliver produceret i ét stykke i stedet for at være svejset sammen. Det er både bæredygtigt og praktisk. Hvis du skal ud at sove i telt eller på campingtur kan du sammen med dine termoglas bringe din Bodum elkedel og Bodum tekande. Så kan du nyde varm te hele dagen, selv når det bliver koldt om aftenen.

Bodum termoglas to go

Bodum termoglas to go er perfekte at tage med på farten. Ligesom Bodum termoglas outdoor er de lavet er splintfri BPA-fri plast. De kommer i mange forskellige størrelser med tilhørende låg. Lågene slutter tæt og er beskyttende, hvilket betyder, at du kan tage dem med i tasken uden at skulle være bekymret om lækage. Bodum pavina to go kan fyldes med alt du ønsker. De er ideelle til at tage morgenmaden med dig på farten.

Små købeyoghurter kan tit blive dyre i længden. Fyld i stedet dit Pavina glas to go med yoghurt, müsli, smoothie eller frisk frugt. Så kan det holde sig friskt og lækkert til du kommer frem. Væggene er dobbelte, hvilket sørger for at holde på temperaturen på dine madvarer. Så skal du ikke bekymre dig om, at de bliver dårlige. 

Bodum termoglas med hank

Mange termoglas Bodum kommer uden hank, og er dobbeltvægget i stedet. Men det er også muligt at få Bodum termoglas med hank, hvis du foretrækker det. De fleste af glassene er allerede isoleret, og du har derfor ikke behov for en hank, for at kunne holde på dem uden at brænde dig. Men der er stadig nogen som foretrækker hanken. Det kan der være flere grunde til. Nogle af krusene er kun et enkelt lag, og bliver derfor varme at holde på. Det kan også være at du bare foretrækker designet af et Bodum termoglas med hank. 

Med hanken får du også mulighed for at tilkøbe dig et Bodum kop træ. Det er tilbehør, som har plads til 6 glas krus på. Når du hænger dine Bodum termoglas med hank på dem, ligner det et lille træ. Det kan være en sjov og kreativ måde at opbevare dine krus på, og det er kun muligt hvis de har hank.

Køb Bodum termoglas

Du har flere forskellige muligheder for, at køb Bodum termoglas. Den nemmeste måde at gøre det på, er via Bodums hjemmeside. Her har du mulighed for at se alle de forskellige produkter. Du kan få et overblik over de forskellige serier, typer, modeller og størrelser. Det er også muligt at læse om de forskellige termokrus Bodum, så du virkelig kan vælge det bedste for dig. Du kan sammenligne priserne på de forskellige og tage gennemtænkte valg om, hvilke der passer bedst i dit køkken. Her er du også sikker på at kunne finde alle de forskellige kopper. Det er ikke altid muligt i butikker.  

Hvis du bedre kan lide at handle fysisk og gerne vil køb Bodum termoglas, er det også muligt. Der findes få Bodum butikker rundt omkring i verden, her vil du kunne finde alle Bodum produkter. Men endnu nemmere er det for dig at finde en forhandler. Kig hvor du normalt køber køkkenudstyr, så vil du sikkert kunne finde Bodum glas også.

Bodum termoglas tilbud

Bodum termoglas er allerede forholdsvist billige, fordi Bodum vil give alle mulighed for at købe dem. Derfor kan du med god samvittighed udskifte din nuværende samling krus med termoglas Bodum. Der findes mange forskellige modeller, og de har også forskellige priser alt efter hvilke Bodum dobbeltvægget glas, du ønsker at købe. Men vil du have en ekstra god pris, kan du finde tilbud Bodum termoglas. Det giver dig mulighed for at få dem endnu billigere.

Tjek i dine lokale butikker om der er Bodum termoglas tilbud. Det kan være værd at se flere butikker, da de ofte konkurrerer om priserne. Bodum holder også tit tilbud Bodum termoglas på deres hjemmeside. Så sørg for at holde øje regelmæssigt. En anden måde at få en god pris på, er at købe Bodum glas mange ad gangen. Køb for eksempel Bodum pavina termoglas 35 cl 6 stk meget billigere end hvis du skulle købe 6 individuelt.

Bodum termoglas størrelser

Termoglas Bodum kommer i mange forskellige størrelser, for at passe til dine behov. Bodum termoglas 25 cl er godt til, hvis du drikker små, intense kaffer. Eksempelvis er et dobbelt espressoshot perfekt i et Bodum pavina termoglas 25 cl. Her er der plads til lidt mere end et enkelt shot, men termoglasset beholder stadig den lille og intense oplevelse. Med et Bodum termoglas 35 cl har du til lidt større drikke. Det giver en fin standardkop, som de fleste drikke kan nydes i.

Hvis du ønsker lidt større glas, kan du købe Bodum termoglas 40 cl. De er gode til en stor kop latte eller te, og lader ingen gå tørstig. Der er også masser af plads til at kunne røre ting i din kop uden at spilde. Hvis du ønsker et kæmpe glas, så er Bodum termoglas 46 cl det du leder efter. På næsten en halv liter, vil dette termoglas gøre selv den største kaffedrikker tilfreds. Du kan også fylde den med varm kakao, for at have til lang tid.

Bodum pavina termoglas opvaskemaskine

Bodum pavina termoglas og mange af Bodums andre termoglas er skabt for at gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor kan de også holde til at komme i opvaskemaskinen. Det gør rengøring af dine pavina glas utroligt nemt. Du behøver ikke bekymre dig om at være skånsom eller tænkte på, om de går i stykker. Det stærke glas lader dig lægge dine Bodum pavina termoglas i opvaskemaskine. 

Du skal bare fylde dine termoglas Bodum i opvaskemaskinen sammen med dit andet service. De bruger samme slags rensemiddel. Glassene er meget holdbare, og tager ikke imod farve eller lugt. Derfor behøver du heller ikke skylle dem yderligere end du normalt gør med din service. Bodum pavina termoglas opvaskemaskine gør din hverdag lidt nemmere. Du kan nemlig få luksus glas uden at skulle bruge ekstra tid på at gøre dem rene.

Bodum termoglas kaffe

Bodum glas er perfekte til din kaffe. De mange forskellige størrelser gør det nemt for dig at vælge det rigtige glas til dine espresso, lungo, cappuccino eller macchiato. På den måde kan du få hele samlingen, og have glas nok til enhver type kaffe. De er lige gyldigt om du laver kaffe i en Bodum stempelkande eller Bodum kaffebrygger, så kan det hældes direkte over i dit termoglas.

Fordi glassene er varmeresistente, fungerer de perfekt til at få hældt brandvarm kaffe op. Det er nemt at imponere gæsterne med dine specielle Bodum glas til kaffe, og du kan lade dem vælge deres yndlings. Termoglassene gør at dine kaffeoplevelse kommer tættere på at være ligesom en barista ville lave det. Med termoglas, en Bodum kaffekværn og den Bodum kaffemaskine du foretrækker, kan du lave lige så god kaffe som enhver café.

FAQ Bodum termoglas

Hvilke materialer er Bodum termoglas lavet af? 

De fleste termoglas Bodum til indendørs brug er lavet af borosilikatglas. Det er utroligt holdbart og derfor meget praktisk at lave termoglas af. De to lag sørger for at holde temperaturen i glasset. Derudover bliver dette glas ikke ridset, så du kan sagtens bruge det mange gange. Glasset bliver hverken farvet eller tager imod lugt fra indhold i det, så du kan bruge dine Bodum glas til hvad end du ønsker. Glasset kan også holde til at komme i opvaskemaskinen.
Flere Bodum termoglas til udendørs brug er lavet af BPA-fri plastik. Bodum gør brug af et par forskellige typer plastik med forskellige egenskaber. Det er utroligt kompakt og holdbart, med mange af de samme egenskaber som borosilikatglas. Derudover kan du finde enkelte glas af porcelæn. Flere termoglas Bodum vil også have en ring af silikone eller kork.

Kan jeg tage Bodum termoglas med på farten?

Du kan transportere alle Bodum termoglas med dig, hvis du ønsker. Men der er pavina outdoor og to go som er designet specifikt til brug på farten og udenfor. Fordelen ved dem er, at de har låg som slutter tæt, så du kan tage dem med i tasken. De er også lavet af plast i stedet for glas, så de går ikke lige så nemt i stykker, og vejer også mindre, når du skal transportere dem.
Brug Bodum pavina to go hvis du ønsker den nemmeste løsning på at transportere dine termoglas. De er både til både drikkevarer, mad, snacks, smoothies og alt derimellem.

Hvor ekstreme temperaturer kan Bodum termoglas holde til? 

Bodum termoglas er designet specifikt til at kunne holde til høje og lave temperaturer. Du skal derfor ikke være bange for at gøre noget ved dem, som de ikke kan tåle. Selvfølgelig er det muligt at hælde både kogende vand og is i glassene, uden at de tager skade. Men du kan også bruge dine termoglas Bodum i ovnen, mikroovnen, fryseren, køleskabet og meget mere.
Generelt så vil dine Bodum glas kunne holde til enhver normal brug. De er ikke lavet til at blive lagt på åben ild eller til tøris. Men alt som du kunne ønske dig at dine glas kunne til hverdag, vil Bodum termoglas kunne holde til. Så du skal ikke være bekymret for, at de går i stykker, når du bruger dem. De er lavet til at kunne bruges og holde længe.

Hvordan kan jeg få informationer om de nyeste Bodum termoglas?

Der bliver løbende udviklet nye modeller, serier og størrelser på termoglas Bodum. De er utroligt populære, og der kommer forskellige slags til forskellige behov. Du kan allerede bruge de eksisterende termoglas til alt fra øl til kaffe og cocktails. Men ønsker du at få endnu mere til samlingen kan du følge med i Bodums katalog.
Kataloget er muligt at finde på Bodums hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om det. Her vil du kunne finde de nyeste produkter og få fingrene i dem før nogle andre. På hjemmesiden vil nye produkter og Bodum termoglas også blive lagt op, når de bliver lanceret. Så ved at holde øje med siden, kan du få købt de nye produkter, inden de bliver udsolgt.