Categories
Kaffe Udstyr

Bodum kaffekværn – Kæmpe Guide + FAQ


Kaffe har længe været populært hele verden over. Få den ultimative aromatiske kop kaffe med en Bodum kaffekværn. En god kop kaffe er den bedste start på dagen, og det blev opdaget for flere hundrede år siden. I dag har mange mennesker udviklet på kaffebrygningen, for at gøre den helt perfekt. Der findes utroligt mange måde at lave og brygge kaffe på. Mange forskellige kaffemaskiner, kaffesorter og tilsætningsmidler. En kaffekværn Bodum kan bruges til hvilken som helst kaffemaskine, du bruger. 

Du kan nu både få iskaffe, sirup, forskellige slags fløder og meget mere i kaffen. Det er helt op til dig, hvad du godt kan lide i din kaffe. Men det vigtigste ved en god kop kaffe, er selve den bryggede kaffe. Lige gyldigt hvad du laver, er det basen for din kop. Den bedste måde at lave en lækker aromatisk kop kaffe, er ved at bruge hele kaffebønner. Derfor skal du bruge en kaffekværn Bodum til at kværne dem.

 • LAVAZZA-TIERRA-PLANET-ORGANIC 500g
  Tierra Planet (500g)
  73 kr
 • LAVAZZA-TIERRA-AMAZONIA 500g
  Tierra Amazonia (500g)
  73 kr
 • LAVAZZA-TIERRA-AFRICARFA
  Tierra Africa (500g)
  73 kr

Bodum elektrisk kaffekværn

Når kaffebønnerne er blevet ristede mister de over tid deres smag og aroma. Hvis kaffebønnerne bliver opbevaret hele, holder de dog længere tid på smagen. Formalede bønner mister hurtigt forskellige smagsnuancer, og bliver kedeligt. Ved at kværne dine kaffebønner selv med en Bodum kaffekværn, får du den fulde aroma, og beholder samtidigt de lækre olier, der befinder sig i bønnerne. 

Med en Bodum elektrisk kaffekværn, bliver det nemt for dig at få den perfekte kop kaffe. Den er elektrisk, hvilket betyder, at du bare skal sætte den i en stikkontakt og vælge den indstilling, du ønsker. Bodum elektrisk kaffekværn kan male kaffebønner til alle forskellige kaffemaskiner. Du kan lave groft kværnede kaffebønner til din Bodum stempelkande. Mellem kværnet kaffe til din Bodum kaffebrygger. Eller endda helt fint malet kaffepulver til din Bodum kaffemaskine. Tjek inden du bruger din kaffekværn Bodum, hvor fint kaffebønnerne skal males til din valgte kaffemetode.

Bodum kaffekværn modeller

Bodum har to forskellige primære modeller, som du kan bruge til at kværne dine kaffebønner. Nemlig en Bodum kaffekværn og en Bodum kaffemølle. Den Bodum elektrisk kaffekværn knuser bønnerne med koniske rustfri stålblade. Ved at knuse bønnerne, i stedet for at skære dem over, får man den maksimale aroma og smag fra bønnerne. 

Kværnene har 12 forskellige indstillinger, så du kan få præcis den finhed, som du skal bruge til din kaffelavning. Du indstiller grovheden ved at dreje på et hjul. Denne Bodum kaffekværn er også god til at male store mængder kaffe på én gang, og den fylder lidt i dit køkken. 

En Bodum elektrisk kaffemølle er til dig, som gerne vil male din egen kaffe nemt og enkelt. Den fylder meget mindre end en kaffekværn, og kan heller ikke lave lige så meget kaffe på én gang. Den er til gengæld meget billigere, og passer godt til, hvis I ikke er så mange mennesker i husstanden. Den bruger stærke knivblade af rustfrit stål til effektivt at skære kaffebønnerne over. Kaffemøllerne har en knap som du kan pulsere eller blive ved med at kværne. Så skal du selv holde øje med, hvor fint det bliver.

 • LAVAZZA-ORO-QUALITY (1000g)
  Qualità Oro (1000g)
  124 kr
 • Siemens-afkalkning med tabletter
  Bosch/Siemens Afkalkningstabletter TZ80002B
  87,95 kr
 • Kenya AA (200g)
  Kenya AA (200g)
  42 kr
 • LAVAZZA-CREMA-DOLCE 1000g
  Crema Dolce (1000g)
  120 kr
 • LAVAZZA-CREMA-CLASSICO 1000g
  Caffé Crema Classico (1000g)
  120 kr
 • 1080x1080_0003_FAM-AFKALKER-PULVER-2x40G
  Melitta afkalkning (2x40g) til fuldautomatiske maskiner
  22,95 kr

Bodum Bistro kaffekværn

Bodum Bistro elektrisk kaffekværn er den primære model kaffekværn, som Bodum har. Du kan finde Bistro kaffekværn Bodum eller Bistro kaffemøller. Kaffekværnen er perfekt til dig, som ønsker at kunne male store mængder kaffe på én gang og have den ultimative oplevelse. En Bistro elektrisk kaffekværn Bodum har en aftagelig kaffebønneholder, så du kan fjerne og rense beholderen til kaffen. Den har et stramt plastiklåg, som sørger for, at kaffen ikke bliver spildt, mens du kværner den. 

Selve kaffebeholderen i din Bodum bistro elektrisk kaffekværn er gennemsigtig, så du kan se hvordan kaffen bliver malet. Ligesom bladene er lavet af rustfrit stål, er resten af din Bodum Bistro kaffekværn også lavet af materialer af høj kvalitet. Bodum tror på at alle skal have mulighed for at få god kaffe. Derfor er det simple design af denne Bistro kaffekværn Bodum lavet af de bedste materialer, som vil holde dig længe.

Bodum kaffekværn test

Fordi kaffekværne er sådan en essentiel del af kaffelavning, er der også blevet lavet mange test, for at se, hvilken der er bedst. Da Bodum er en af de førende mærker indenfor kaffe, bliver der også ofte lavet Bodum kaffekværn test. Du vil de fleste steder kunne finde Bodum produkter blive testet. På den måde er det nemt for dig at finde ud af, hvad du gerne vil købe. Du kan selv læse om de individuelle produkter, eller tage eksperternes holdning på, hvad der er bedst.

Bodum Bistro 11160 er blevet bedømt som den bedste kaffekværn i test. Den har fået topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk, som er meget anerkendt for deres pålidelighed. Denne Bodum Bistro kaffekværn test viste at den var utrolig brugervenlig og kompakt. Den er praktisk, og nem at have stående på køkkenbordet eller lige ved siden af kaffemaskinen. Den har meget stærke knivblade, men er til gengæld ikke lige så justerbar som de større modeller.

 • Crema E Aroma (1000g)
  Crema E Aroma (1000g)
  127 kr
 • Classico, malet (250g)
  Classico, malet (250g)
  64 kr
 • Tierra Planet (1000g)
  Tierra Planet (1000g)
  135 kr

Køb Bodum kaffekværn

Det er muligt at købe en kaffekværn Bodum mange steder. Det nemmeste er på Bodums hjemmeside. Her kan du finde det store udvalg af forskellige kaffekværne og kaffemøller. Du har mulighed for at se på dem alle sammen, og læse om fordele og ulemper ved dem. Her kan du også danne dig et overblik over priser, modeller og meget mere. Bodum elektrisk kaffekværn kommer også i flere forskellige farver, og du kan derfor vælge den, som passer bedst ind i dit køkken. På hjemmesiden finder du også instruktioner til de forskellige maskiner. 

Hvis du foretrækker at handle fysisk, er dette også muligt. Der findes et par Bodum specifikke butikker rundt omkring i verden, men de kan godt være svære at finde. Dog er der et hav af Bodum forhandlere, som du nemt kan finde et stort udvalg hos. Kig der hvor du ellers køber køkkenvarer for at se, om der ikke er en Bodum elektrisk kaffekværn. Det er ikke sikkert at du kan finde det fulde udvalg, men du har til gengæld mulighed for at se varen, før du køber den.

Bodum kaffekværn tilbud

Bodum vil gerne gøre god kvalitet muligt for alle. Derfor vil de fleste Bodum produkter du finder, være til en god pris. Ofte er de allerede meget billige, og noget som de fleste kan have råd til. Ønsker du til gengæld et godt Bodum kaffekværn tilbud og en endnu billigere pris, er det også muligt. Bodum holder selv tit udsalg på kaffekværn Bodum på deres hjemmeside. Det kan være i forbindelse med en højtid, en sæson eller bare fordi der er i gang med at blive udskiftet i sortimentet. Her vil det være nemt for dig at sammenligne priser med de andre produkter, for at finde den bedste. 

De fleste forhandlere vil også en gang imellem holde Bodum kaffekværn tilbud. Det kan godt betale sig at holde øje med dine lokale butikker for at se, om de har dine yndlings Bodum produkter på tilbud. Mange butikker sælger de samme produkter, og derfor vil du tit kunne finde en god pris, for at få dig til at købe hos dem. Hvis du tjekker et par forskellige butikker, finder du garanteret et godt tilbud.

 • Bonini Milano 1000g
  Milano (1000g)
  80 kr

Bodum kaffekværn materialer

Alle Bodums produkter bliver lavet af materialer af den højeste kvalitet. De bliver nøje udvalgt, for at sikre at materialet har alle de egenskaber, som der skal bruges. Derfor finder Bodum de bedre materialer, og vælger ud fra det individuelle produkt. Alt metal du finder på din Bodum kaffekværn vil være lavet af rustfrit stål. Det er både utroligt stærkt, og holder i mange år, fordi det ikke ruster. Det går ikke ud af form, og kan også bruges til at lave knivblade til din kaffekværn Bodum med. 

Herudover vil du finde borosilikatglas, som holder utroligt godt, ikke bliver ridset og giver en glat overflade. Santopren er en silikonebelægning med en ergonomisk følelse og et skridsikkert greb. Derudover bliver der brugt tre forskellige slags plastik: SAN-plastic, PP-plastic og POM-plastic. De har alle forskellige egenskaber, som passer til forskellige produkter. 

Selvom dette er de primære materialer der bliver brugt, skal din kaffekværn Bodum ikke se kedelig ud. Du kan nemlig både få Bodum kaffekværn kobber og Bodum bistro kaffekværn sølv. De vil være mere spændende farver, og stadig være lavet af samme holdbare materiale.

Bodum kaffekværn brugsanvisning

Når du køber din Bodum elektrisk kaffekværn, modtager du en Bodum kaffekværn brugsanvisning sammen med den. Det er vigtigt at du læser den grundigt igennem inden du tager produktet i brug, for at være sikker på, at du bruger det rigtigt. Her vil der stå alt den information, du skal bruge. Der vil være en beskrivelse af de forskellige dele til din kaffekværn Bodum, så du kan være sikker på, at du har dem alle. I din Bodum kaffekværn brugsanvisning vil du også finde information om, hvordan du først tager den i brug. Alt du skal gøre for at starte op, og hvordan de forskellige indstillinger virker. 

Din Bodum kaffekværn brugsanvisning er meget vigtig, både når du først tager produktet i brug, og når den skal passes på. Derfor må du sørge for at passe godt på brugsanvisningen. Har du dog mistet den, vil du kunne finde alle informationer på Bodums hjemmeside. Her er alle brugsanvisninger til de forskellige produkter at finde.

Bodum kaffekværn rengøring

For at sørge for, at din kaffekværn Bodum holder længst muligt, er det vigtigt, at du ved, hvordan den skal rengøres. At rense din kaffekværn ordentligt vil hjælpe med, at der ikke samler sig snavs, og at maskinen kører optimalt. Det er forskelligt hvilken Bodum kaffekværn rengøring du skal lave afhængig af, hvilken kaffekværn, du ejer. 

I din brugsmanual, vil du finde alt information du skal bruge omkring rengøring af dit produkt. Der vil være forskellige dele til din Bodum kaffekværn, og ofte er det kun nogle af dem, som kan komme i opvaskemaskinen. Dem som kan tåle opvaskemaskine, kan du bare lægge i, sammen med resten af din brugte service. De dele som ikke kan tåle opvaskemaskine, kan du enten vaske i hånden, eller tørre af med en våd klud. Bodum kaffekværn rengøring er slet ikke så besværligt.

 • Philips-Vandfilter
  Philips Saeco Vandfilterpatron
  99 kr
 • Philips-Milk-Circuit-Cleaner
  Philips Saeco Mælkekredsløbsrenser
  89 kr
 • Philips-Kalk--og-Vandfilter
  Philips Saeco Kalk- og Vandfilter x 2
  249 kr
 • Philips-Coffee-Oil-Remover
  Philips Saeco Coffee Oil Remover
  45 kr

Bodum kaffekværn reservedele

Der er ikke særlig mange dele i din kaffekværn Bodum, men alle de forskellige dele er essentielle for at få det bedste produkt. Derfor kan det være problematisk hvis du mister er låg, eller kommer til at ødelægge et knivblad. Men heldigvis kan du købe Bodum kaffekværn reservedele til de fleste kværne. 

Det er dyrt, og ikke særlig miljøvenligt at skulle købe en ny maskine, hver gang den gamle går i stykker. Bodum vil gerne gøre produktionen mere miljørigtig, og hjælpe dig med en god og billig oplevelse. Derfor er det værd at tjekke på deres hjemmeside om du kan finde Bodum kaffekværn reservedele til dit produkt. Så kan du bare udskifte den del som er i stykker, i stedet for at købe noget helt nyt. Kan du ikke finde noget på produktet under reservedele, er der desværre ikke nogen til din kaffekværn.

Bodum kaffekværn glas

Den bedste måde at nyde friskbrygget kaffe, er i et glas som passer til. Bodum har designet glas som passer perfekt til din kaffekværn Bodum, og hvad end type kaffe, som du drikker. I Bodum pavina serien kan du finde en hel række dobbeltvæggede glas. De er gennemsigtige, så du kan se din flotte kop kaffe gennem glasset. Den dobbelte væg sørger for, at du ikke brænder dig på glasset, og at kaffen holder sig varm længe. De findes i alle forskellige størrelser, så du både kan nyde din espresso eller en stor kop latte i dem.

Ønsker du at nyde din kaffe udenfor eller tage den med dig på farten? Når du har brugt din kaffekværn Bodum til at lave friskbrygget kaffe, kan du hælde din i et Bodum termoglas. Det vil holde din kaffe varm hele dagen, så du ikke behøver bekymre dig over at have en travl dag.

Bodum te

Er du ikke den store kaffedrikker? Eller er der måske nogen i din familie eller husstand som aldrig har lært at drikke det? Så er der løsningen til dig. Varme drikke er nemlig bedst nydt sammen med dem man elsker, og derfor skal der også være noget til alle. Der findes mange forskellige former for kaffe, men nogen mennesker kan stadig ikke lide det. Derfor kan du få en Bodum tekande, så alle kan blive glade. De har indbygget tefiltre, så det eneste du skal bruge, er teblade og varmt vand, for at kunne lave en god kop te.

Kogende vand er essentielt både i kaffe og i tebrygning. Med en Bodum elkedel kan du hurtigt og effektivt få varmt vand til begge dele. Vælg bare den størrelse, som passer til dit behov. Du kan også få elkedler med temperaturindstillinger, for en perfekt kop te.

 • Assam tekande (Sort) 0,5 L
  Assam tekande (Sort) 0,5 L
  199 kr
 • Yogi-Lime-Mint
  Lime Mint Tea, Økologisk
  26 kr
 • Yogi-Ginger
  Ginger Tea, Økologisk
  26 kr
 • Yogi-Green-Chai
  Green Chai Tea, Økologisk
  26 kr
 • Yogi-Licorice-Mint
  Licorice Mint Tea, Økologisk
  26 kr
 • Yogi-Sweet-Chili
  Yogi Sweet Chili, Økologisk
  26 kr

FAQ om Bodum kaffekværn

Hvilken type Bodum kaffekværn skal jeg vælge?

Alle Bodum kaffekværne kan bruges til forskellige typer kaffelavning. Du skal starte med at beslutte dig for, om du ønsker en kaffekværn eller en kaffemølle. Kaffekværnen er større og dyrere, men kan knuse kaffebønnerne i stedet for at skære dem. Den har også mange indstillinger, så du bare skal vælge hvor groft bønnerne skal kværnes. Så løser maskinen resten for dig. Kaffemøllen er mindre og mere simpel. Her bliver bønnerne skåret over, og du skal bare trykke på en knap, indtil de har den rette grovhed. Hvis du er interesseret i at have den perfekte grovhed til din kaffe, skal du vælge en kaffekværn Bodum. Ønsker du bare en nem og billig måde at kværne din egen kaffe, er en kaffemølle bedst til dig.

Hvor kan jeg købe en Bodum kaffekværn?

Du kan købe Bodum kaffekværne mange steder. Kig på Bodums hjemmeside, for at finde de mange forskellige typer kaffekværne. Her kan du få et overblik over alle typerne og læse specifikt om, hvad de er lavet af, og hvad de kan. Du kan også vælge mellem flere farver, og få leveret din Bodum kaffekværn direkte til døren. Bodum kaffekværne kan også købes i mange butikker, hvis du holder øje med diverse forhandlere. De fleste steder som sælger køkkenvarer, sælger også Bodum produkter. Se om du kan finde din yndlingskværn til en god pris i dit lokale storcenter.

Hvordan skal jeg opbevare min Bodum kaffekværn?

Bodum kaffekværne er designet til ikke at fylde for meget. De er meget holdbare, og der er derfor ikke specifikke steder som du skal og ikke skal opbevare den. Det eneste du skal være opmærksom på, er at den ikke får for meget fugt. Fordi maskinen er elektrisk, fungerer den ikke så godt sammen med fugt. De fleste vælger at placere deres kaffekværn Bodum ved siden af kaffemaskinen. På den måde er alt du skal bruge til din kaffelavning lige ved siden af hinanden. Hvis du ikke har så meget bordplads, kan den også sagtens opbevares i et skab. Det vigtige er, at den har mulighed for at blive sluttet til en stikkontakt, når du skal bruge den.

Hvor fint kan en Bodum kaffekværn kværne?

Både kaffekværnen og kaffemøllen kan kværne præcis så fint som du ønsker. En Bodum elektrisk kaffekværn har 12 forskellige indstillinger som går fra helt grov stempelkaffe til helt fint pulver til en espresso maskine. Kaffemøllen styrer du selv, hvor fint bønnerne bliver kværnet. Derfor skal du bare holde knappen inde, indtil du er tilfreds med grovheden. Du kan derfor trygt købe en kaffekværn Bodum, lige gyldigt hvilken kaffemaskine du har. Selv det fineste espressopulver er muligt at lave med en Bodum kaffekværn. Det eneste du skal gøre, er at finde ud af, hvor fint du ønsker det kværnet til din specifikke type maskine.