Categories
Uncategorized

Bodum termokrus. Alt hvad du skal vide + FAQ


Kaffe er en essentiel del af mange menneskers hverdag, men det er ikke altid at man har tiden til at sætte sig og nyde en kop i fred. Har du oplevet at lave dig selv en kop kaffe, som når du endelig får tid til at drikke den, er blevet kold? Eller at have en kande klar, lige til du skal løbe ud ad døren. Så vil et termokrus hjælpe dig. Bodum termokrus er smarte til dig, som ofte er på farten, og vil have mulighed for at have varme drikke med dig hele tiden. 

Termokruset kan fyldes med enhver varm drik du ønsker, og holde sig varm i flere timer. Det er vigtigt, når man leder efter et termokrus at skaffe et af ordentlig kvalitet, for at sikre den bedste oplevelse. Derfor er et Bodum termokrus det perfekte valg, der sørger for både design og kvalitet er i top.

 • LAVAZZA-CREMA-GUSTOSO 1000g
  Caffè Crema Gustoso (1000g)
  120 kr
 • LAVAZZA-CREMA-CLASSICO 1000g
  Caffé Crema Classico (1000g)
  120 kr
 • MERRILD-CREMA 1000g
  Crema (1000g)
  117 kr

De unikke termokrus fra Bodum

Termokrus fra Bodum holder temperaturen længe, for at sikre at drikken i koppen er varm længst muligt. Det gør hverdagen mere fleksibel, når man ikke behøver være bange for at få kold kaffe, men i stedet kan tage Bodum kruset med i tasken, på toget eller på kontoret. Med mange termokrus er der farer for, at krusene ikke slutter tæt og derved ender med at spilde f.eks. i tasken. 

Derfor er netop disse Bodum termokrus og rejsekrus designet til bare at kunne tages med, uden at man skal være bange for at spilde, så man i stedet bare kan fokusere på de andre opgaver i løbet af dagen.

Se hvordan Bodum termokrus virker

De unikke termokrus fra Bodum

Termokrus fra Bodum holder temperaturen længe, for at sikre at drikken i koppen er varm længst muligt. Det gør hverdagen mere fleksibel, når man ikke behøver være bange for at få kold kaffe, men i stedet kan tage Bodum kruset med i tasken, på toget eller på kontoret. Med mange termokrus er der farer for, at krusene ikke slutter tæt og derved ender med at spilde f.eks. i tasken. 

Derfor er netop disse Bodum termokrus og rejsekrus designet til bare at kunne tages med, uden at man skal være bange for at spilde, så man i stedet bare kan fokusere på de andre opgaver i løbet af dagen.

Termokruset der passer til dig

Der findes mange forskellige typer og modeller af termokrus, som kan passe til netop dit behov. Bodum krusene findes i forskellige former og størrelser, så de passer til hvad du skal bruge dem til. Der er både små krus som kan bruges til mindre drikke, og større krus til hvis du vil have dem med hele dagen. De findes også med forskellige typer låg, hvis du har en præference i, hvordan du nyder at drikke din kaffe.

Du kan også få Bodum rejsekrus designet til at have mad med i, så du kan have hele din frokost samlet med drikkevarerne. Hvis du ønsker at være ekstra smart, kan du endda finde rejsekrus fra Bodum med en stempelkande indbygget, der giver dig mulighed for at brygge kaffe på farten. Så kan du få oplevelsen til at passe til din hverdag.

Der findes selvfølgelig mange forskellige termokrus. Hos Friluft.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige termokrus. Du kan se hele udvalget her: https://friluft.dk/termokrus

Glas, stål eller plastik?

Termokrusene fås både i glas, stål og plastik, og kommer alle med forskellige fordele og ulemper. Visse materialer holder bedre på varmen i længere tid, eller egner sig bedre til at tage med i f.eks. bil eller tog. Men meget af det er også op til smag og behag. 

Glaskrusene giver et klassisk og gennemsigtigt look, så du kan se hvad der er indeni dit krus og holde øje med, hvor meget der er tilbage. Det kan også hjælpe, hvis du har flere krus med og gerne vil kunne kende forskel. Rustfrit stål giver et stilrent og moderne look, som kan passe ind i alle situationer. Plastikkrusene er gode til dig, som gerne vil have et mere personligt design. De kommer nemlig i forskellige farver, som dækker hele kruset og skaber et smukt udtryk på kruset. De er alle af høj kvalitet, det handler bare om at vælge, hvad du bedst kan lide.

En del af praktisk hverdag

Bodum termokrus er ikke bare flotte og af høj kvalitet, de er også rigtig nemme at bruge og inkorporere i en travl hverdag. De kan fyldes med hvad end du har lyst til, og tages med til alle de ærinder du har i løbet af dagen. Når du kommer hjem efter en lang og travl dag, kan kruset lægges direkte i opvaskemaskinen og være klar til dagen efter. Tit kan specialkrus og kopper være svære at gøre rene, men det behøver du ikke tænke over, for de kan bare blive en del af resten af opvasken og bliver helt rene og klare med det samme. På den måde kan du bruge dem om og om igen uden at skulle bekymre dig om rengøring. Det er en måde at gøre din hverdag lidt nemmere.

Mere Bodum i dine skabe

Hvis du ligesom mange andre har forelsket dig i dit Bodum termokrus og gerne vil have mere af det i din hverdag, så er Bodum canteen termokrus lige hvad du leder efter. Mens de normale termokrus er praktiske når de skal med på farten eller på arbejde, så ser det ikke så smart ud af bruge dem derhjemme. 

Med canteen kan du få lækre og høj kvalitets krus som du kan bruge derhjemme i stuen. De findes i flere forskellige udgaver. Du kan få klassiske kaffekrus med termo som holder på varmen, eller mere stilrene glaskrus, så de smukke kaffekreationer kan ses igennem siden. Krusene kommer også i forskellige farver, så de kan passe sammen med resten af stellet i køkkenet, eller være samme stil som dit termokrus. 

Bodum termokrus på tilbud 

Selvom Bodum termokrus er høj kvalitet og vil holde dig længe, behøver det ikke være dyrt. De mange forskellige krus kommer allerede til fornuftige priser, som de fleste kan være med på, især når termokruset kan blive en så central del af hverdagen. Dog kan krusene ofte købes endnu billigere, da Bodum tit holder tilbud på mange af deres populære modeller. På hjemmesiden kan der findes gode tilbud på mange af dine yndlingsdesigns, hvilket giver mulighed for at teste produktet billigt før man investerer i mange forskellige modeller. Det gør at alle har råd til at få et Bodum termokrus, og kan nyde den gode kvalitet og varm kaffe lige gyldigt hvor de er henne.

Få morgenmaden med din kaffe

Hvis du ønsker den mest fleksible morgen, kan Bodum hjælpe dig med det. Med Joycups kan du nemlig kombinere dine kaffe og morgenmad. Det er kopper med plads til yoghurt og en granola holder på toppen. Så kan du planlægge din morgenmad dagen før og tage den hurtigt med om morgenen. Det gør også, at man ikke ender med at bruge så mange penge på færdigblandet yoghurt og i stedet kan investere i mere bæredygtige og holdbare alternativer. Og så giver kopperne også et stilrent og design i forskellige farver, så det passer til resten af dit Bodum udstyr. 

Der er også en holder og ske i siden, så du ikke behøver have anden end koppen med. Og ligesom resten, kan den komme direkte i opvaskemaskinen i slutningen af dagen, for at gøre det nemt for dig. 

Alt du skal bruge til kaffen

Så snart du har fået dit termokrus mangler du bare at finde ud af, hvad du gerne vil have i det. Alle har forskellige smag i kaffe og det er alt sammen validt. Det kan være at du kværner dine egne bønner og har egen espressomaskine, og drikker din kaffe sort. Det kan også være at du foretrækker det nemme ved instant kaffe og nyder at hælde sirup i eller eksperimentere med forskellige krydderier. Måske er du slet ikke til kaffe, men vil i stedet hellere hælde kakao i din kop. 

Der er plads til hvad end du foretrækker. Men hvis du mangler inspiration eller udstyr til din kaffe, kan du finde alt du skulle bruge fra stempelkander, til kaffebønner og krus på Bodums hjemmeside.

Den perfekte gave

Er du i tvivl om, hvad du skal give til personen der har alt? Så er en termokop fra Bodum et godt bud. Det er noget som alle står og mangler, men ikke altid tænker på at købe til sig selv. Det føles som en luksusvare, men kan også passe ind i alle budgetter uden at ruinere dig, og du kan være sikker på, at modtageren bliver glad for den. 

Fordi krusene findes i mange forskellige former, farver og størrelser, kan du vælge præcis det krus der passer til den person gaven er til. Sådan sikrer du en personlig gave som viser at du kender dem, på samme tid med at det er praktisk og kan bruges til alt. 

Find dit yndlings Bodum termokrus 

Bodums termokrus er det perfekte tilbehør til at gøre din hverdag lidt nemmere. Det sparer dit stress om morgenen, og gør resten af dagen lidt sjovere og mere fleksibel. Du kan finde hvilken slags kop du ønsker, for at have det produkt der passer til dine behov og købe et krus til dine venner også, så I kan matche sammen. 

Du kan finde alle de forskellige kopper, krus og andet slags tilbehør på Bodums hjemmeside og få det leveret direkte til din dør, for nemt og hurtigt at komme i gang med at bruge termokrusene. Det eneste du behøver at gøre nu, er bare at finde ud af, hvilket du bedst kan lide. Der findes helt sikkert en farve og stil som passer sammen med resten af dine ting. Lad dit nye termokrus gøre din hverdag lidt sjovere og nemmere, én kop kaffe ad gangen.

FAQ om Bodum termokrus

😁 Hvor kan jeg købe Bodum produkter?

Du kan finde og købe alle Bodum produkter direkte fra deres hjemmeside og bestille dem hjem til en forhandler eller direkte til dit dørtrin. Det gør det nemt for dig at overskue de mange muligheder og få produktet indenfor få dage, du kan også vælge ekspreslevering for at have varen indenfor 1 til 2 arbejdsdage. Ønsker du i stedet at se varerne fysisk kan du finde alle salgsstederne i nærheden af dit på Bodums katalog eller kontakte Bodum på +45491480. Så kan du få lov at mærke hvordan produkterne føles i hænderne og se farverne i virkeligheden, før du beslutter dig.

🤔 Hvad er Bodum produkter lavet af?

Bodum vælger det bedste materiale til de givne produkter, for at skabe den ultimative oplevelse hos brugerne. De fleste Bodum produkter bliver fremstillet af borosilikatglas, santopren, SAN-plastic, PP-plastic eller POM-plastic. De har alle forskellige egenskaber, som du kan læse mere om på Bodums hjemmeside, der giver produtker god holdbarhed, rubusthed og hårdhed. Det gør at de holder formen, og både er behagelige at bruge, men også kan holde til slag og at blive lagt i opvaskemaskinen. Det sikrer et produkt som holder længe og kan være dig til gavn i lang tid. Både glas, plastik og rustfrit stål som de fleste produkter består af, har forskellige egenskaber, som alle er valgt ud fra hvad der passer bedst til produktet. 

😍 Hvordan finder jeg instruktioner til mit produkt?

Alle Bodum produkter kommer med et instruktionshæfte som beskriver hvordan produktet samles, tages i brug og passes på. Det skulle give dig en klar idé om, både hvordan du kommer i gang, men også hvordan du sikrer at produktet holder længe og bliver taget sig ordentlig af. Det viser også om produktet kan holde til at blive lagt i opvaskemaskinen, om det skal renses i hånden eller på anden måde rengøres. Hvis du har mistet dit hæfte til produktet, kan du finde alle vejledningerne til nuværende produkter på Bodums hjemmeside med produktoplysninger, og alle tidligere produkter kan findes ved at søge efter produktnavnet eller varenummeret.