Kaffekapsler

illy kapsler – kaffe og espresso på den nemme måde
De mest populære illy kapsler er mærkets egne iperEspresso. De er lavet til at gøre det nemt for dig at lave en lækker, smagfuld kop kaffe eller espresso. De små kapsler findes både med en klassisk, blød og smagfuld aroma og en mere intens, stærk og fyldig smag – og du har selvfølgelig også koffeinfri alternativer.

illy iperEspresso kapsler er også ideelle til kaffedrikke som en afkølende iskaffe eller en frisk kaffecocktail. Du kan selvfølgelig også lave din foretrukne mælkebaserede kaffe som en latte eller cappuccino. De mange forskellige smage gør det muligt for dig at vælge en variant, der i fyldighed, styrke og bitterhed passer perfekt til den kaffedrik, du drømmer om at lave.

Vil du opleve et større udvalg af illy kapsler, kan du også kigge på illy E.S.E. pods. Har du en maskine, der passer til denne type kapsler, kan du med fordel se vores samlede udvalg af E.S.E. pods, hvor du selvfølgelig også finder varianter fra illy. I modsætning til iperEspresso kapsler, som er cylinderformede, og kapsler til Nespresso, der har en diamantagtig form, er E.S.E. pods runde og flade og er lavet i miljøvenligt filterpapir.
Hvad er iperEspresso kapselsystemet?
Kapselsystemet iperEspresso fra illy er noget helt særligt. iperEspresso kapselmaskiner bruger nemlig en patenteret to-trinproces i stedet for den et-trinproces, som mange almindelige kapselmaskiner gør brug af. Af den grund kan du som udgangspunkt ikke bruge dine illy iperEspresso kapsler til andre maskiner, men har du en illy kapselmaskine, kan du bruge den til at lave en intens, aromatisk, fyldig espresso med en tyk crema, der beholder sin fyldighed i lang tid.
Vælg din yndlingsvariant blandt de mange illy kapsler
illy kapsler findes i flere forskellige varianter, så du kan lave en kaffe, espresso eller en mælkebaseret kaffedrik, der passer til den smag, du har lyst til. Vælg blandt andet ud fra den type ristning, du bedst kan lide – mellemristning eller mørkristning – eller vælg en af de særlige Arabica-blandinger, som tager smag efter de forskellige regioner, de kommer fra.
Classico – mellemristet
Den mellemristede Classico iperEspresso kapsel har en sødlig smag og delikate noter af appelsinblomst, jasmin og karamel. Det er en afbalanceret og mild kaffe, og det er den mildeste af de tre illy kapsler fra iperEspresso-serien. Classico findes også som Lungo, hvis du vil have en større kop kaffe med en mere afrundet kaffesmag.
Intenso – mørkristet
iperEspresso Intenso er en mørkristet kaffe med en stærkere smag end Classico. Den er intens, stærk og har en robust eftersmag, der indeholder varme noter af kakao og tørret frugt.
Decaffeinated – mellemristet uden koffein
Den koffeinfri iperEspresso er på nær koffeinen den samme som den mellemristede Classico. Den er et godt alternativ til koffeinholdig kaffe, hvis du er ude efter en mild, sødlig kaffe, men af den ene eller anden grund ikke kan drikke koffein. Du kan også se vores samlede udvalg af koffeinfri kaffe.
Arabica Selection – Brazil, Colombia, Etiopia, India og Guatemala
Hver illy Arabica Selection kapselvariant bliver ristet ved en temperatur og i en periode, der gør det allerbedste for bønnernes aroma og smag. illy har perfektioneret ristningen og behandlingen fra hver af regionerne, så du kan smage, hvordan hver region har sin helt egen smag.

Derfor forstærker hver ristning den specifikke smag, Arabica-bønnerne får fra deres region: Brasiliens karamel, Colombias frugtnoter, Etiopiens blomsternoter, Indiens krydderier og Guatemalas chokoladenoter. Find alt vores Arabica-kaffe her.
Køb illy kapsler og meget andet hos os
Når du køber dine illy kapsler hos os, er du sikret hurtig levering og kaffe i topkvalitet. Ud over illy kapsler finder du også illy kaffebønner samt et stort og bredt udvalg af kaffe, te og tilbehør fra nogle af de mest populære mærker på markedet i vores sortiment. Så kan du altid finde lige netop det, du er på udkig efter. Fælles for det hele er, at vi tilbyder fri fragt, når du handler for over 499,- kroner.
Udforsk andre populære kategorier og mærker
Afkalkning og rengøringKaffesirupPeter Larsen kaffeLavazza kaffebønnerLavazza kaffekapslerBlack Coffee Roasters kaffeØkologisk kaffeKaffe med smag  – Rainforest Alliance kaffeTebrevePukka teYogi te