Pukka Te

Pukka te – økologisk te med masser af velvære

Elsker du krydret, naturlig og økologisk te, er Pukka te ideel for dig. Vi har et stort udvalg af blandt andet urteteer, grøn te og hvid te. Det giver dig mulighed for at vælge den bedste Pukka te for dig, lige meget om du er ude efter en godnatte, en te til gravide, koffeinfri urtete eller bare en god original chai. Du kan selvfølgelig også kaste dig over vores samlede udvalg af lækre tebreve.

Hvem er Pukka Herbs?

Virksomheden bag Pukka te hedder Pukka Herbs, og den har eksisteret siden 2001. Siden 2019 har virksomheden været CO2-neutral, og den er grundlagt ud fra en række værdier om økologisk landbrug, så der kun indkøbes økologiske ingredienser, fairtrade, der gør den Fair for Life-certificeret, samt naturbeskyttelse gennem handel. Desuden donerer Pukka Herbs 1 % af omsætningen til miljø- og samfundsformål.

Pukka Herbs’ te-filosofi

Filosofien bag Pukka te er, at hver kop skal høre til det usædvanlige. Derfor kan du finde urteteer, der udnytter urternes naturlige egenskaber og er med til at styrke te-elskernes sundhed. Ordet pukka betyder ægte, autentisk eller oprigtigt på hindi, og det er det, du får med en kop Pukka te: alt fra indkøb til anvendelse af urter og teer er autentisk og har fokus på høj kvalitet.

Pukka te giver dig innovative og lækre teer, som er baseret på virksomhedens urteeksperters uddannelse og den nyeste forskning i urter. Det giver dig sunde teer, der er gode for dig fra inderst til yderst – ligesom visionen hele tiden har været for holdet bag Pukka Herbs.

Masser af varianter med særlige egenskaber

Pukka te smager ikke kun godt, de har også særlige egenskaber. Nogle varianter er afslappende, mens andre er forfriskende – og andre igen er lavet til at stimulere dine sanser og følelser. Du kan udforske sortimentet af lækker Pukka te, som indeholder dine favoriturter og smage som lakridsrod, ingefær, gurkemeje, alverdens citrusfrugter, mild kamille, frisk pebermynte og søde bær.

Urterne og te-varianterne er kombineret på kryds og tværs, så du kan nyde et væld af forskellige teer. Og ud over de mange smagssammensætninger, der gør det muligt for dig at vælge lige præcis den smag, du allerbedst kan lide, kan du også vælge en Pukka te med særlige egenskaber.

Pukka Cleanse te

Alt efter hvilken te du drikker, kan du opnå en dejlig forfriskende og udrensende effekt – og det gør du blandt andet med Pukka Cleanse te. Den er god at drikke hele dagen igennem og giver dig en naturlig glød og virker opfriskende. Den indeholder blandt andet nældeblade og mælkebøtterod, som renser og nærer huden, fennikelfrø og pebermynte, som giver en god smag, og Aloe Vera-saft og lakridsrod, som virker opfriskende.

Pukka Relax og Night Time te

Både Pukka Night Time og Pukka Relax er populære teer til aftenstid. Har du brug for at slappe af efter en lang arbejdsdag og løsne op for spændinger, er Pukka Relax ideel med sine kamilleblomster, lakrids, lægestokrose og havreblomsttoppe, som er ingredienser, der har en afslappende og beroligende virkning. Drik Pukka Night Time te lige før sengetid, når du har brug for at slappe af og berolige både sind og krop. Den indeholder blandt andet havreblomst, lavendel og limeblomst, som hjælper dig med at blive klar til at sove.

Pukka Revitalise te

Denne te varmer, frisker op og giver en masse livskraft. Pukka Revitalise indeholder kanel, kardemomme og ingefær, som frisker op og varmer, hyldeblomst og appelsinskal, som ligeledes frisker op, og grøn te og mynte, som er fyldt med vitalitet. Den er især god morgen og eftermiddag, hvor du har brug for både varme og opfriskning.

Hvis du vil se endnu flere lækre teer, kan du også blive inspireret af vores Yogi te.