Kaffebønner

Lavazza kaffebønner

For mange mennesker er morgenkaffen et fast ritual, og for næsten lige så mange er de efterfølgende kopper i løbet af dagen lige så vigtige. Men kaffe er jo ikke bare kaffe, og det kan derfor betale sig at vælge kaffebønner med omhu, hvis du gerne vil have en velduftende og smagfuld kop.

Det kan du få ved at vælge Lavazza kaffebønner. Lavazza er ægte italiensk kaffe, der med en lang historie og stolte traditioner byder på unikke smagsoplevelser over en bred vifte af forskellige produkter. Det er ikke uden grund, at Lavazza er italienernes foretrukne kaffeproducent, og Lavazza er derfor det rette valg for dig, der gerne vil have en særlig kaffeoplevelse i det daglige.

Her hos Mokkaland finder du naturligvis et stort udvalg Lavazza kaffebønner i mange forskellige udgaver. Vi har samlet vores udvalg lige her på siden, hvor du finder Lavazza hele kaffebønner som eksempelvis:

Mere end 100 år med kaffe i verdensklasse

Lavazza er som nævnt en italiensk virksomhed, som bygger på en lang historie. Faktisk blev Lavazza grundlagt helt tilbage i 1895, hvor Luigi Lavazza investerede i en lille forretning i det nordlige Italien. Kort efter begyndte Luigi at købe sine egne grønne kaffebønner, hvorefter han ristede dem og blandede dem med andre ingredienser.

Dette blev starten på et stort eventyr for Luigi Lavazza, der hurtigt fandt stor interesse for kaffens vidunderlige verden. I 1927 var hans tre sønner også trådt ind i firmaet, og forretningen blev nu forvandlet til den kaffevirksomhed, vi kender i dag.

Sådan har generation efter generation drevet forretningen, der i dag ejes af 4. generation Lavazza, som stadig holder til i Turin i det nordlige Italien, hvor det hele startede.

Selvom Lavazza startede som en lille lokal forretning, er virksomheden i dag den 7. største kafferister på verdensplan, og deres sortiment omfatter i dag et væld af forskellige hele bønner fra både Asien, Afrika samt Nord-, Central- og Sydamerika.

Fælles for alle ristninger er den dybe og rige smag, som er udviklet på baggrund af både rige traditioner, innovation og en stor viden om kaffe og ristning. Derfor er Lavazza noget helt særligt, og derfor er Lavazza kaffebønner altid et sikkert valg for enhver kaffeelsker.

Hvad er din Lavazza-favorit?

Med et stort udvalg af kaffebønner fra Lavazza kommer også rigtig mange muligheder. Lavazzas sortiment indeholder kaffebønner til stort set alle former for kaffe og espresso, og du har derfor rig mulighed for at finde netop din favorit blandt udvalget her hos Mokkaland.

Du kan gå på opdagelse i Lavazzas store univers ved at prøve forskellige afristninger og forskellige bønner, så du også har mulighed for at finde frem til en ny yndlings blandt de mange gode muligheder.

Hvorfor vælge hele Lavazza kaffebønner?

Hvis du gerne vil have den absolut bedste smagsoplevelse, når du laver kaffe hjemme i dit køkken, er hele kaffebønner det rette valg. Når bønnen er hel, bevares aromastoffer og smagsstoffer bedst, og du får derfor mere aroma og mere smag ned i din kop, når du kværner de hele bønner fremfor at vælge formalet kaffe.

Når du maler dine kaffebønner selv, kan du desuden selv bestemme malingsgraden, så du kan tilpasse den til den type af kaffe, du gerne vil lave. Der skal nemlig bruges forskellig malingsgrad til eksempelvis filterkaffe, stempelkaffe og espresso.

Køb kaffebønner fra Lavazza hos Mokkaland

Hvis du går og drømmer om at vågne op til en helt særlig kop kaffe, hvor aroma og smag vælter dig bagover hver gang, er hele kaffebønner fra Lavazza et sikkert valg. Her får du Lavazzas høje kvalitet og unikke ristninger, og når du vælger hele bønner, sikrer du, at al den gode smag bevares, indtil kaffe lander på din tunge.

Du kan købe Lavazza kaffebønner online lige her hos Mokkaland, hvor du altid kan finde et godt tilbud på Lavazza kaffebønner. Hos os kan du foretage din bestilling online, så du kan udvælge dine favoritter i god ro og mag, og så du bare skal læne dig tilbage og vente på, at vi leverer din bestilling til din hoveddør.