Intenso (250g)

64 kr

250 g. hele kaffebønner

Vi anbefaler

På lager

Mærke

Illy

Styrke

Stærk (8/10)

Smag

Hint af kakao, Intens, Tørrede frugter

Mørk og fyldig illy Intenso kaffe med hele bønner

Hele kaffebønner giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din kaffebrygning. Derfor er det også foretrukket af flere kaffeentusiaster. illy Intenso består af hele kaffebønner, der giver en autentisk italiensk kaffe med en stærk krop – lige meget om du foretrækker en stærk Espresso, en stor kop filterkaffe eller en iskold kop koldbrygget kaffe. Kaffebønnerne i illy Intenso har noter af kakao og tørret frugt, som giver en lækker aroma, der gør sig godt i flere typer kaffe.

250 gram enestående, smagfulde illy kaffebønner

Når du køber illy Intenso eller en af de andre illy kaffebønner, får du 250 gram bønner, hvilket giver dig et godt kaffelager til lang tid. Gennemsnitligt er der nemlig cirka mellem 7 og 18 gram hele bønner i en kop kaffe – det kommer meget an på typen af bønner, hvor fint eller groft de males, og hvilken bryggemetode du bruger.

Og mængden er selvfølgelig ikke det, der betyder mest – det er den gode smag, som du ikke kan komme udenom, når du drikker en kop illy Intenso. Det er en af de stærkeste af de forskellige smagsvarianter i vores udvalg af illy kaffebønner. De andre er den milde Classico, der også findes i en koffeinfri udgave, og Forte, og fælles for dem alle er, at du kan brygge en enestående kop kaffe med masser af god smag.

Smag forskellen med 100 % Arabica-bønner i illy Intenso

Og det er faktisk ikke kun illy Intenso, der indeholder 100 % Arabica-bønner. De andre varianter som Classico og de forskellige Arabica Selection kaffebønner består også udelukkende af Arabica-bønner, der er specielt udvalgt til at give kaffen de ønskede aromaer, noter og smagsnuancer.

De 100 % Arabica-bønner har derfor en stor indflydelse på, hvordan illy Intenso smager. Men fordi det er hele kaffebønner, kan du også selv påvirke, hvordan den færdige kaffe bliver. Eksperimentér med kværning af bønnerne, så du varierer mellem finere og grovere, til du finder den helt rigtige smag til din mørkristede og fyldige stempelkaffe, Espresso, filterkaffe, eller hvilken type du ellers foretrækker.

1 anmeldelse af Intenso (250g)

  1. Richard A.

    Meget kraftig kaffe. Går ned i styrke næste gang jeg bestiller

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.