Guatemala (250g)

64 kr

250 g. hele kaffebønner

Vi anbefaler

På lager

Mærke

Illy

Styrke

Medium (6/10)

Smag

Arabica, Hint af chokolade, Let syrlig

Produkttype

Kaffebønner

Nyd en kraftig intensitet med illy Guatemala hele bønner

De hele illy Guatemala bønner giver en kompleks og balanceret kaffe med delikate chokoladenoter og en frisk syrlighed. Bønnerne er ristet til en grad, der forstærker deres naturlige aroma og smagsprofil, så du får den særlige guatemalanske kaffesmag. illy Guatemala er lavet på single origin Arabica-bønner, og den egner sig især til filterkaffe – men du kan selvfølgelig eksperimentere med forskellige bryggemetoder for at finde din favorit.

Arabica Selection: Arabica-bønner fra Guatemala med god smag

Hvis du undrer dig over, hvor de smagfulde bønner kommer fra, skal du kigge mod den vestlige del af Guatemala, hvor regionen Huehuetenango ligger. illy Guatemala bønner gror i de bjergrige områder ved Huehuetenango i 2000 meters højde. Området har ud over en ideel højde også en næringsrig jord, en stor biodiversitet, gode temperaturer og masser af skygge, hvilket tilsammen skaber ideelle betingelser for kaffeplanterne.

Alt i alt betyder det, at du får højkvalitetsbønner med god smag. Arabica-bønner fra Huehuetenango er desuden kendetegnet ved at være mere citrusagtig end andre guatemalanske bønner, hvilket går godt hånd i hånd med den kraftige smag og lækre noter af chokolade, der giver dig en kaffe med god, balanceret smag.

Få mere ud af din kaffe med hele bønner fra illy

Hvis du kan lide selv at styre smagen på din kaffe, er hele bønner skabt til dig. Når du selv skal vælge, hvor groft eller fint bønnerne males og hvordan du vil brygge kaffen, har du komplet kontrol over smagen. Første skridt til den perfekte kop kaffe er at finde de rigtige kaffebønner – og illy kaffebønner er et godt sted at starte.

Du finder flere varianter af de kvalitetsrige bønner, som du kan udforske for at finde din yndlingskaffe. Ud over illy Guatemala finder du andre Arabica Selection bønner i sortimentet samt kaffeblandinger med både Arabica- og Robusta-bønner fra forskellige kaffeproducerende regioner – alle bønner er udvalgt helt specielt til at skabe en uimodståelig god kaffesmag, hvad enten du er til de guatemalanske bønners frugtagtige smag, en intens Espresso eller en mildere, sødmefyldt variant.

Ristede kaffebønner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Guatemala (250g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *