Ethiopia (250g)

64 kr

250 g. hele kaffebønner

Vi anbefaler

På lager

Mærke

Illy

Styrke

Mild (3/10)

Smag

Arabica, Jasmin, Note af blomster

Produkttype

Kaffebønner

illy Etiopia – hele kaffebønner med smag af blomster

Hvis du har smagen i fokus, er hele kaffebønner vejen frem for dig. Der findes et væld af forskellige bønnetyper, og en af de mest populære er de smagfulde, kvalitetsrige Arabica-bønner fra Etiopien. illy Etiopia er fyldt med god smag fra det land, der af mange anses for at være oprindelseslandet for kaffebønner – og den lange historie med kaffeproduktion gør, at du er garanteret en god kop kaffe, hver gang du henter kværnen og bryggeren frem.

Etiopiske skyggefulde plantager giver bedre kaffe

De hele illy Etiopia bønner er dyrket i skyggen, hvilket giver noget helt særligt til smagen. De fleste etiopiske kaffeplantager er vildtvoksende, og vokser for eksempel i vilde skove, anlagte plantager eller haveområder – og fælles for dem er, at der er skygge, hvilket giver en endnu bedre smag og mere fyldig kaffe. Det skyldes blandt andet, at bønnerne modner langsommere i skygge, hvilket gør dem mere sukkerholdige og forstærker smagen.

Bønnerne til illy Etiopia kaffen udvælges nøje og håndplukkes, hvorefter de ristes til et punkt, der bringer de særlige etiopiske nuancer i både smag og aroma frem. Resultatet er en dejlig kaffe med blomsteragtige noter og et delikat præg af jasmin.

Kvalitetsrige Arabica Selection single-origin illy Etiopia bønner

I kaffeverdenen er single origin-bønner foretrukket af mange, der gerne vil nyde nogle specifikke og helt særlige aromaer og noter. illy Arabica Selection indeholder kaffebønner fra kaffeproducerende regioner som Guatemala, Brasilien og Etiopien, der hver især har en unik smags- og aromaprofil. Det betyder, at når du vælger single origin-kaffebønner, er du sikker på at få en kaffe, der smager på en bestemt måde – for eksempel af blomster som med illy Etiopia.

Gå på opdagelse i vores udvalg af illy kaffebønner, der ud over spændende kaffeblandinger også indeholder varianter af single origin Arabica-bønner. Smag dig frem og udforsk de forskellige nuancer i smag og aroma, så du kan finde din nye foretrukne kaffe.

Ristede kaffebønner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ethiopia (250g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *