E.S.E Classico Lungo (200 stk)

489 kr

Pakke med 200 Illy Classico E.S.E pods

Vi anbefaler

På lager

Antal Pods

200

Kapselsystem

E.S.E

Kopstørrelse

Lungo

Styrke

Medium (5/10)

Smag

Arabica, Frugtig, Let syrlig

Mærke

Illy

Produkttype

E.S.E

illy E.S.E Classico Lungo kapsler

Det italienske mærke illy har et godt udvalg af de særlige E.S.E. Pods, og illy Lungo Classico er en af dem. Den er lavet på mellem-ristede Arabica-bønner, som giver en velbalanceret smag til den runde og sødmefulde kaffe.

Classico Lungo har en frugtig eftersmag, som bidrager med en fuldendt helhedsoplevelse til din kaffe. Den er mild nok til at blive drukket i løbet af eftermiddagen, og alligevel bitter og kraftig nok til at blive nydt som dagens første kop kaffe, der skal sætte gang i kroppen og give masser af energi.

Nemt med E.S.E og smagfuldt med illy Lungo Classico

I sig selv er kaffekapsler, både E.S.E Pods og andre kapselvarianter, den perfekte kombination af god og nem kaffe på ingen tid. Derfor bliver det kun bedre, når nemheden ved disse E.S.E Pods kombineres med den karakteristiske kvalitetsrige smag af illy kaffe og specifikt den dejlige balance, der er i illy Lungo Classico.

Lungo bliver nemlig på grund af sin længere bryggetid og brug af en større mængde vand mere bitter og samtidig mildere i smagen, hvilket passer perfekt sammen med den milde, balancerede Classico smag.

Den velkendte Classico mellemristede smag

Det er ikke uden grund, at illy Lungo Classico kommer i en pakke med 200 kapsler – når først du har fået smag for Classico, er det nemlig svært at gå til andre kaffebønner og ristninger. Og derfor er det ikke kun Lungo, du kan finde af kaffetyper med Classico bønner. Som navnet antyder, er Classico en sand klassiker med sin milde, runde smag, og derfor kan du også finde den i andre illy varianter.

Kig for eksempel på resten af sortimentet af E.S.E. Pods, eller gå på opdagelse i andre kapselvarianter som illy iperEspresso kapsler. De kræver en anden kapselmaskine end E.S.E. Pods, men hvis du har en iperEspresso maskine, får du også et godt udvalg af både Classico kapsler og andre gode kaffekapsler til blandt andet Espresso og Lungo.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E.S.E Classico Lungo (200 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *