E.S.E Classico (18 stk)

53 kr

Pakke med 18 Illy Classico E.S.E pods

Vi anbefaler

På lager

Antal Pods

18

Kapselsystem

E.S.E

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Smag

Hint af chokolade, Karamel, Mellemristede bønner

Mærke

Illy

Produkttype

E.S.E

E.S.E Pods Classico – mellemristede bønner i smarte kapsler

E.S.E Pods er de originale illy kapsler i filterpapir, der hver indeholder den perfekte mængde stampede kaffe til en kop Espresso. illy laver flere varianter, og Classico Roast er den mildeste af de tre. Den består af 100 % Arabica-bønner, der er ristet perfekt til at give dig en harmonisk og afbalanceret smag.

Denne type kapsler kan kun bruges i E.S.E Pods maskiner, og leder du efter kapsler til andre maskiner, kan du kigge på vores samlede udvalg af kaffekapsler. Her finder du kapsler fra mange forskellige mærker, der både fungerer til specifikke maskiner og på tværs af forskellige maskiner. Er du ude efter illy Classico i en anden form, kan du finde den som hele kaffebønner fra illy – og samtidig udforske de andre typer bønner fra det italienske kaffebrand.

Smagen af illy Classico E.S.E Pods

Netop den afbalancerede smag er kendetegnet ved lige præcis denne variant af illy E.S.E Pods kapsler. Kaffen er lavet på mellemristede bønner, som giver en rund aroma. illy Classico Pods har en dejlig sødme og et strejf af karamel og chokolade. Desuden har alle illy Classico varianter fine noter af appelsinblomst og jasmin, der tilføjer noget friskhed til kaffen.

De unikke E.S.E Pods med bæredygtigt filterpapir er det, der gør det muligt at få den gode smag frem i din Espresso. Hver kapsel indeholder som nævnt en perfekt dosering kaffe, der er stampet og pakket lige præcis så tæt som din barista ville gøre det på en kaffebar foran Espressomaskinen. Kapslerne gør det muligt for dig at stå derhjemme og lave en smagfuld, fyldig og balanceret Espresso på blot 30 sekunder med dine illy E.S.E Classico Pods.

Tilføj karamel eller chokolade og lav den perfekte Espressodrik

Som vi har nævnt, har illy Classico en mild smag med et sødligt hint af karamel. Så det er slet ikke så mærkeligt, som det lyder at tilføje endnu mere karamel eller endda chokolade for endnu mere dybde. Vi synes, det giver en fantastisk smag, hvis du tager udgangspunkt i dine illy kapslers naturlige aromaer og smage til en kaffedrik med et shot af illy Classico E.S.E Pods.

Brug for eksempel en karamel- eller chokoladesirup til din cappuccino eller café latte, hvis den skal have et ekstra pift, eller lav en forfriskende, sød og aromatisk iskaffe ved at blande et shot E.S.E Pods Espresso med din foretrukne sirup, iskold mælk, isterninger og eventuelt en smule sukker, hvis den skal være endnu sødere. Du kan også bruge en blender med alle ingredienserne for at lave en cremet udgave af den lækre iskaffe.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E.S.E Classico (18 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *