Decaffeinato (250g)

64 kr

250 g. hele kaffebønner

Vi anbefaler

På lager

Mærke

Illy

Styrke

Medium (6/10)

Smag

Appelsinblomst, Jasmin

Produkttype

Kaffebønner

illy Decaffeinato – smagfuld, koffeinfri illy kaffe

illy er et italiensk kaffemærke med en lang tradition for at lave god, autentisk kaffe i alverdens afskygninger. I vores udvalg af illy kaffebønner finder du forskellige single origin-bønner, stærke og milde kaffer og en koffeinfri udgave af en af de klassiske illy smage: illy Decaffeinato baseret på illy Classico kaffen.

illy Decaffeinato består af hele kaffebønner, som du selv maler, inden du skal bruge dem, eller kommer i en kaffemaskine med indbygget kværn. Det gør, at de bibeholder deres friskhed, aroma og gode smagsnoter, til du er klar til at nyde dem som en friskbrygget kop kaffe.

Nyd smagen af Classico uden koffein

Classico består af mellemristede Arabica-bønner, der giver en konsistent og behagelig sødme til kaffen. Det er den mildeste af tre særlige illy kaffetyper, og på trods af sin mildhed er den velegnet til blandt andet både Espresso, stempelkaffe og helt almindelig filterkaffe.

Der er mange kaffedrikkere, der ikke tør kaste sig ud i koffeinfri kaffe, fordi de frygter at gå glip af den gode, autentiske kaffesmag. Men med den høje kvalitet på kaffebønner i dag er det ingen sag at få en god smag frem, og det er illy Decaffeinato et godt eksempel på. Den har som de andre Classico varianter delikate noter af karamel, appelsinblomst og jasmin, som giver en god og mild smag, der samtidig har masser af fylde og en balanceret sødme fra bønnerne.

Erstat nogle af dagens kopper med koffeinfri kaffe

Der kan være mange grunde til at vælge koffeinfri kaffebønner, og i mange tilfælde er det, fordi for mange kopper kaffe i løbet af dagen kan gøre det svært at falde i søvn og endda give hovedpine, hvis du ikke får samme mængde koffein, som du er vant til. Koffeinfri kaffebønner er løsningen, og du behøver selvfølgelig ikke helt gå bort fra det velkendte energiboost fra koffeinen – bare en kop eller to om dagen uden koffein, især om eftermiddagen og aftenen, kan gøre en stor forskel.

Og som vi har nævnt, behøver du ikke gå på kompromis med smagen. Hvis du kigger på vores udvalg af koffeinfri kaffe, kan du se, at der er nogle gode og spændende smage at vælge imellem – ligesom den søde og mellemristede illy Decaffeinato. Lige meget om du vælger hele bønner eller kaffekapsler, vil der være noget i udvalget for dig, som du kan nyde i løbet af dagen i stedet for en almindelig kop kaffe.

Ristede kaffebønner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Decaffeinato (250g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *