Colombia (250g)

64 kr

250 g. hele kaffebønner

Vi anbefaler

På lager

Mærke

Illy

Styrke

Mild (4/10)

Smag

Fyldig, Note af citrus, Sødme

Produkttype

Kapsler

Hele kaffebønner til frisk kaffe: illy Colombia kaffe

Denne illy Colombia kaffe med 250 g hele bønner er din vej til frisklavet kaffe fyldt med god smag. Hele kaffebønner giver dig den bedste og mest friske kaffesmag, fordi bønnerne pakkes umiddelbart efter ristning. Det bevarer de gode aromaer, indtil du er klar til at male dem og brygge din filterkaffe, Espresso eller en anden type god kaffe fyldt med friske smagsnoter.

Colombia står for 10 % af produktionen af Arabica-bønner i verden, så det er en af de store spillere på markedet – og en af dem med en lang tradition inden for produktion af højkvalitetskaffe. Generelt er Colombias Arabica-bønner eftertragtede på grund af den karakteristiske milde og delikate smagsprofil, som du også kan nyde i illy Colombia kaffe.

Arabica Selection med single origin-bønner fra Colombia

Mærket illy har single origin-kaffe fra nogle af de største kaffeproducerende regioner i verden, illy Colombia kaffebønner er en del af dem. De er samlet i Arabica Selection-sortimentet sammen med kaffebønner fra blandt andet Etiopien og Brasilien.

Alle Arabica Selection-typer får fremhævet deres unikke smag med ristningen af bønnerne, så de forskellige aromaer kommer helt til deres ret.

Hvordan smager illy Columbia?

Generelt er Arabica-bønner fra Colombia sødligt karamelagtige med noter af kakao og smag af citrus, frugt og nødder, hvilket giver illy Columbia kaffebønner sin diskrete sødme og bløde eftersmag.

Du kan desuden ane nogle delikate, syrlige citrusnoter, der løfter kaffen og gør den til noget helt særligt. Det er de bjergrige omgivelser, som bønnerne er dyrket i, der giver den rige og fyldige smag til illy Colombia. Ristningen forstærker desuden de naturlige aromaer og giver kaffebønnerne en stærk profil, som du kan bruge til et væld af forskellige kaffetyper.

Smagen fra de colombianske Arabica-kaffebønner gør sig godt til koldbrygget kaffe, pour over-kaffe og stempelkaffe. Hvis du vil udforske nogle af de andre smagsvarianter, kan du kigge på det samlede udvalg af illy kaffebønner, hvor du finder andre single origin-kaffer med hver deres unikke smag.

Ristede kaffebønner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Colombia (250g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *