Classico (250g)

64 kr

250 g. hele kaffebønner

Vi anbefaler

På lager

Mærke

Illy

Styrke

Medium (5/10)

Smag

Appelsinblomst, Jasmin, Karamel

Produkttype

Kaffebønner

illy Classico kaffe – hele bønner med en sødlig smag

Der er mange måder at nyde en kop kaffe på. Og selvom det i mange tilfælde er rart med en kraftig, fyldig og let bitter kop kaffe, er det eneste rigtige nogle gange en mere balanceret, blød og mild variant. Og her kommer illy Classico hele bønner ind i billedet.

Det italienske mærke illy er kendt for at lave god, autentisk kaffe, både som hele bønner og blandt andet deres iperEspresso kaffekapsler. Med begge typer kan du vælge illy Classico sammen med andre varianter, der gør det muligt at variere din kaffe i løbet af dagen.

Når du vælger hele bønner, har du mulighed for at male dem på forskellige måder, så du varierer mellem grov-, mellem- og finmalede bønner, der giver hver deres muligheder for kaffebrygning. Mærkets Classico hele bønner er et solidt eksempel på en klassisk italiensk kaffe med delikate noter af karamel, appelsinblomst og jasmin, som du kan male til en dejlig, smagfuld kop kaffe eller Espresso.

250g ren Arabica-kaffe med den klassiske mellemristede smag

Din lufttætte bøtte med illy Classico indeholder hele 250g bønner, som du kan male og bruge helt friskt, når du skal have en god kop kaffe. Bønnerne er 100 % Arabica-bønner fra forskellige regioner i hele verden. Det er den mest populære kaffebønne, fordi det er muligt at få nogle spændende smage frem, alt efter hvor bønnerne oprindeligt kommer fra.

Det er også lige præcis de gode, mellemristede bønner, der gør, at den særlige, sødlige smag i illy Classico kommer frem, som den gør – nemlig den lækre smag af karamel, appelsinblomst og jasmin.

Leg med de spændende medium roast smage

Som vi har nævnt, har mellemristede hele bønner en dejlig velbalanceret og mild smag, og det gør det muligt for dig at bruge dem til mere end bare en almindelig sort kop kaffe. Især fordi medium roast bønner typisk har en lavere syrlighed, er de ideelle til kaffedrikke med mælk.

Her tænker vi selvfølgelig på klassikerne som café latte, cappuccino og macchiato, men der er også andre varianter, du kan eksperimentere med. Den sødlige, milde smag er for eksempel super god til en forfriskende iskaffe – måske blendet med vaniljeis for endnu mere sødme – eller en cocktail som White Russian eller Irish Coffee, hvis du foretrækker den med en sødere smag, end hvis du bruger en mørkristet kaffe.

illy Classico er blevet en verdenskendt kaffe, da den lægger stor vægt på en bæredygtig social profil hele vejen igennem værdikæden. Illy Classico er et solidt eksempel på en klassisk italiensk kaffe med delikate noter af karamel, appelsinblomst og jasmin. 

Ristede kaffebønner

3 anmeldelser af Classico (250g)

  1. Helle A

    Vi får altid ros når vi servere den til gæster

  2. Monika

    Min mand er vild med den, han drikker den konstante

  3. Kevin

    En god kop kaffe man bare vil have mere af

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *