Brazil (18 stk)

79 kr

illy kapsler til iperEspresso

Vi anbefaler

På lager

Mærke

Illy

Antal Kapsler

18

Kapselsystem

Illy Iperespresso

Smag

Arabica, Kraftfuld

Produkttype

Kapsler

iperEspresso Brasile fra illys Arabica Selection

Har du en illy iperEspresso maskine, er illy Brasile kaffekapsler et musthave. De er en del af illys Arabica Selection, der omfatter kaffetyper fra flere af de største kaffeproducerende lande i verden. illy iperEspresso kapsler passer til dedikerede illy iperEspresso maskiner, men når først du har sådan en, har du et væld af muligheder, når det kommer til kaffekapsler og forskellige smage, aromaer og fine noter.

Illy iperEspresso Brazil kapslerne er kendetegnet ved en intens smag med noter af karamel. Bønnerne er ristet på en måde, der tilgodeser lige præcis disse bønners egenskaber, så de naturlige aromatiske noter og smagsprofilen rigtig kommer til deres ret.

Har du smagt illy Brazil kapslerne og er blevet vild med smagen, kan du også finde Brasile i det store sortiment af hele illy kaffebønner – og de hele bønner har selvfølgelig den samme gode smag fra de brasilianske kaffebønner som kapslerne.

Kaffekapsler med brasilianske bønner

Kapslerne indeholder 100 % single origin-Arabica-bønner, der er bæredygtige og dyrket på de høje skråninger i den sydøstlige del af Brasilien. Her har planterne de perfekte forhold med skiftende tørkeperioder og masser af regn.

Brasilien er førende inden for produktion af Arabica-kaffe, og det skyldes blandt andet den bløde og milde smag, der både gør sig godt som ren Espresso og i for eksempel en café latte. illy har derfor skabt en kapsel, der giver dig flere muligheder for at nyde en god kaffe – for eksempel som en hurtig opkvikker om morgenen eller et nydelsesfuldt koffeinboost om eftermiddagen.

Udnyt sødmen med en delikat kaffedrik med mælk

Den særlige karamelagtige sødme fra disse illy Brazil kapsler er ideelle til en kaffedrik med mælk. Lav for eksempel en iskaffe med en kapsel, en god håndfuld isterninger og iskold mælk. Du kan eventuelt komme lidt ekstra sukker eller en smule karamelsirup i, hvis den skal have et ekstra skud sødme.

Siruppen er også en god tilføjelse til en varm kop med iperEspresso Brasile – medmindre du foretrækker den som en ren Espresso, hvor du til fulde kan nyde den ægte, rene smag af de brasilianske bønner, der frigives fra den lille kapsel. Ellers kan du bruge kapslen til en klassisk café latte med dampet mælk og en smule cremet mælkeskum på toppen. Her kommer karamellen til sin ret ved at give din latte en skøn sødme.

.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brazil (18 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *