Hvid Mælkechokolade (16 stk)

34 kr

Dolce Vita kaffekapsler til Dolce Gusto®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

16

Kapselsystem

Dolce Gusto

Mærke

Dolce Vita

Smag

Mælkechokolade

Produkttype

Kapsler

Hvid Mælkechokolade

Dolce Vita Cioccobianca er en instant drik med en vidunderlig smag af hvid chokolade. Denne opløselige drik er perfekt til børnene og for alle, der elsker den søde og cremede smag af hvid chokolade. Denne lækre drik vil tage smagsløgene på en himmelsk rejse af ren nydelse og tilfredsstillelse.

Med Dolce Vita Cioccobianca, kan du forkæle dine smagsløg og nyde en vidunderlig kop af hvid chokoladedrik. Denne drik har en perfekt konsistens og smag, der passer til en lille pause i løbet af dagen.

Den er nem at tilberede og giver en kop med den rigtige mængde af sødme og cremet smag af hvid chokolade. Så hvis du er en fan af hvid chokolade eller vil forkæle dine smagsløg med noget sødt og lækkert, er Dolce Vita Cioccobianca det perfekte valg for dig. Prøv det i dag og oplev den vidunderlige smag og aroma af den skønne hvide chokolade i hver slurk.

Sukker, SKUMMETMÆLKSPULVER, SØDMÆLKSPULVER, glukosesirup, ikke-hydrogenerede kokosfedt, kakaosmørpulver, aromaer, kartoffelstivelse, fortykningsmiddel (E412), salt, stabilisator (E304i), emulgator (E471).

Per 100 g
Energi 1950 kJ / 466 kcal
Fedt (g) 9.9
- heraf mættede fedtsyrer (g) 7.5
Kulhydrater (g) 74.7
- heraf sukkerarter (g) 66.9
Protein (g) 18.6

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvid Mælkechokolade (16 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *