12 x Saltkaramel

150 kr

BOLD Saltkaramel

Vi anbefaler

På lager

Mærke

BOLD

BOLD Iskaffe – Saltkaramel

Oplev en helt ny dimension af iskaffe med Rigtig BOLD Iskaffe – Saltkaramel. Denne variant kombinerer den dybe smag af en triple espresso med en “voksen” karamelsmag, der fremhæver nuancer af saltkaramel. Med mindre sødme og en kraftig kaffesmag, er dette den største smagsvariant indenfor iskaffe.

Rigtig BOLD Iskaffe – Saltkaramel er den første funktionelle iskaffe med en saltkaramelsmag, der henvender sig til den kræsne kaffeelsker. Den er udviklet med et koffeinindhold på 162 mg, hvilket sikrer et energiboost uden kompromis på smagen. Uden kunstige sødemidler og med færre kalorier end de fleste almindelige iskaffer, kan du nyde denne søde treat med god samvittighed.

Produktet indeholder den samme høje kvalitet espresso og koffeinniveau som de andre varianter i BOLD-serien, men med færre kalorier end konkurrenterne. Rigtig BOLD Iskaffe – Saltkaramel giver dig god smag og overskud i hverdagen. Forkæl dig selv med en iskold forfriskning, der balancerer mellem en rig kaffearoma og en subtil sødme af saltkaramel. Perfekt til at tilfredsstille din kaffetrang på en sofistikeret måde.

Ingredienser: Skummetmælk, vand, sukker, 1,6% kaffeekstrakt, karamelliseret sukker, surhedsregulatorer: (kaliumcarbonat, salt, naturlig aroma, stabilisator/stabiliseringsmedel: (cellulosegummi).

Per 100 ml
Energi 184 kJ / 44 kcal
Fedt (g) 0.5
Kulhydrater (g) 7.9
- heraf sukkerarter (g) 7.5
Protein (g) 2.3
Salt (g) 0

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “12 x Saltkaramel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *