12 x Iced Espresso

150 kr

BOLD Iced Espresso

På lager

Mærke

BOLD

Prøv den populære kombination af iskaffe og energidrik fra BOLD

Oplev den perfekte kombination af iskaffe og energi med BOLD Iced Espresso. Med denne drik får du det bedste af begge verdener; den lækre smag af iskaffe og det høje energiniveau fra en energidrik. Og det bedste af det hele? Det er 100% naturlig energi.

BOLD Iced Espresso indeholder hele tre espressoshots og en anelse mælk, som giver dig 162,5 mg koffein per dåse. Det er mere end dobbelt så meget som en traditionel energidrik, men med langt mindre sukkerindhold.

De fleste af BOLD’s sukkerindhold stammer fra mælken, i form af naturlig laktose. Der er kun tilsat 3g traditionelt sukker pr. 100 ml, sammenlignet med op til 30g i en traditionel energidrik.

For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi at nyde BOLD Iced Espresso iskold. Hver dåse indeholder 250 ml, så du kan tage den med dig og nyde den på farten. Giv dit energiniveau et boost på en lækker og naturlig måde med BOLD Iced Espresso.

INGREDIENSER: Skummetmælk, vand, sukker, 1,6% kaffeekstrakt, karamelliseret sukker, surhedsregulatorer: natriumbicarbonat, naturlig aroma, stabilisator: carrageenan.

Per 100 ml
Energi 201 kJ / 48 kcal
Fedt (g) 0.5
- heraf mættede fedtsyrer (g) 0.1
Kulhydrater (g) 8.4
- heraf sukkerarter (g) 8.1
Protein (g) 2.9

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “12 x Iced Espresso”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *