Categories
Uncategorized

Bodum stempelkande. Kæmpe guide + FAQ


Nyd en fantastisk kop kaffe hver morgen med en stempelkande Bodum. Kaffe udgør en stor del af vores samfund, og er for mange en af de vigtigste dele af morgenen. En kop kaffe kan hjælpe med at komme op af sengen, eller holde energien kørende i løbet af dagen. Mange elsker af lave kaffe med en Bodum stempelkande. Det er nemlig utroligt simpelt, og beholder den rene smag af kaffe. 

En stempelkande Bodum fungerer ved at lægge groft kværnede kaffebønner i den. Herefter hældes der kogende vand over bønnerne og de får lov at trække. Når bønnerne har fået lov at trække, bliver stemplet trykket ned over dem. Det filtrerer bønnerne fra vandet, og lader dig hælde kaffen i din kop. En Bodum stempelkande er den bedste måde at nyde stempelkandekaffe på. Det er en kaffebrygger, som ikke er elektrisk. Det vil sige, at den ikke larmer eller bruger strøm. Så du kan nyde din kaffe i stille ro.

 • LAVAZZA-CREMA-GUSTOSO 1000g
  Caffè Crema Gustoso (1000g)
  120 kr
 • LAVAZZA-CREMA-CLASSICO 1000g
  Caffé Crema Classico (1000g)
  120 kr
 • MERRILD-CREMA 1000g
  Crema (1000g)
  112 kr

Fordele ved stempelkande Bodum

Ved at købe en Bodum stempelkande får du ikke bare en god kop kaffe. Du får også et produkt, som vil holde dig rigtig længe. Bodum sikrer nemlig høj kvalitet og gode varer, når du handler hos dem. Kun det bedste er godt nok, til at få stempelkande Bodum skrevet på sig. Bodum tror nemlig på, at alle skal have mulighed for at nyde gode produkter og lækker kaffe. Derfor er målet at lave gode produkter til en rimelig pris. Det er din mulighed for at få en Bodum kaffebrygger, som vil holde dig i mange år.

Der findes flere forskellige modeller af stempelkande Bodum. Ved at udforske de forskellige, kan du finde ud af, hvilken der passer bedst i dit hjem. Alle stempelkanderne vil lave en fantastisk kop kaffe. Men du kan selv vælge stil, design, farve, materiale og meget andet i det store udvalg. 

De fleste af stempelkanderne er af klassisk design. Men ønsker du en mere praktisk stempelkande, som kan holde varmen længe, kan du få en Bodum termo stempelkande. Med en Bodum termo stempelkande kan din kaffe holde sig varm i kanden længe.

 • LAVAZZA-TIERRA-PLANET-ORGANIC 500g
  Tierra Planet (500g)
  73 kr
 • LAVAZZA-TIERRA-AMAZONIA 500g
  Tierra Amazonia (500g)
  73 kr
 • LAVAZZA-TIERRA-AFRICARFA
  Tierra Africa (500g)
  73 kr

Bodum chambord stempelkande

En Bodum chambord stempelkande er den perfekte måde at lave stempelkandekaffe på. Chambord er den originale stempelkande fra Bodum, som du kan være sikker på, skaber den bedste kop kaffe. Bodum chambord stempelkanden er ikonisk, og en af de mest populære Bodum produkter. Du kan sikkert allerede set den i mange hjem, da den er et stort hit blandt de fleste. 

Designet til Bodum chambord stempelkande stammer oprindeligt fra førkrigstiden. Her blev det grundlæggende design udviklet af Attilo Calimani fra Italien. Jørgen Bodum arbejdede på sin udgave af stempelkanden i 1970’erne. Men det var først senere at den endelige udgave af Bodum chambord stempelkanden blev slået fast. 

Stempelkanden har et tidløst design, som kan holde længe. Det er miljøvenligt at brygge kaffe med en stempelkande, da den ikke bruger strøm på nogen måde. Den fulde smag og aroma af kaffebønnerne bliver bragt frem af din Bodum chambord stempelkande. Karaflen er skabt af pletfrit, varmeresistent borosilikatglas, som ikke bliver påvirket af kaffens lugt eller farve.

Bodum columbia stempelkande

Mens chambord stempelkanden er det klassiske design, er Bodum Columbia stempelkande en mere moderne udgave. Den er nemlig isoleret og lavet af en dobbeltvæg. Det betyder, at den kan holde din kaffe varm i op til to timer. Bodum stempelkande columbia laver lige så lækker kaffe, som alle de andre stempelkander. Konceptet er det samme, men grove kaffebønner og kogende vand, som efter fire minutter bliver til smagsfyldt kaffe. 

Med en Bodum stempelkande Columbia, behøver du ikke være bange for, at din kaffe bliver kold. Det glas, som chambord er lavet af, betyder at kaffen skal drikkes forholdsvist hurtigt. Bodum columbia stempelkande er lavet af en slidstærk dobbeltvæg af rustfri stål, som isolerer din stempelkande. Det betyder også, at du ikke kan se igennem den. Overfladen er behandlet med krom, for at beskytte med skrammer og andet. 

Kurverne i Bodum stempelkande columbia er smukt skabt, og giver den et elegant og tidløst design. Det fås i mange forskellige størrelser, så du kan lave kaffe til hele familien, eller holde kaffe til dig selv varmt længe. Designet vil passe ind i alle køkkener. Og den er udstyret med et håndtag, som ikke bliver varmt. Det sikrer dig både funktionalitet og elegance på samme tid.

Udstyr til Bodum stempelkande

Stempelkanden er et utroligt simpelt design, og du behøver derfor ikke særlig meget, for at kunne gå i gang. Der er to dele, som det kræver for at kunne lave stempelkandekaffe, udover en stempelkande Bodum. Det er nemlig kogende vand, og groft kværnede bønner. Du kan hurtigt få kogende vand på forskellige måder. Hvis du vil have en hurtig og effektiv måde at få kogende vand til din kaffe, kan du købe en Bodum elkedel. Den vil passe i stil med din stempelkande, og give dig kogende vand hurtigt.  Kaffebønner holder bedst på deres aroma og smag, når de bliver opbevaret som hele kaffebønner. Derfor kan det godt betale sig at kværne sine egne bønner, hvis du vil have den bedste kaffeoplevelse. Det er også vigtigt at bønnerne bliver kværnet groft, og ikke bliver til pulver, når det bruges i din Bodum stempelkande. Derfor kan du købe en Bodum kaffekværn, der vil give dig de rigtige indstillinger. Den er nem at bruge, og giver dig hurtigt friskkværnede kaffebønner til din stempelkande.

Bodum stempelkande materialer

Stempelkande Bodum findes i mange forskellige materialer og farver, som kan passe i dit køkken. Alle de forskellige stempelkander er selvfølgelig lavet af den højeste kvalitet. Du kan derfor trygt vælge din yndlings ren og skær ud fra hvor flot du synes den er. I alle chambord stempelkander, vil karaflen være lavet af Bodum stempelkande glas. Derfor vil dette design blive set hos de fleste af stempelkanderne. Bodum stempelkande glas er lavet til ikke at få pletter og det vil altid være klart at se igennem. Derudover, så vil stellet og låget af din stempelkande være lavet af Bodum stempelkande stål. Det er rustfrit stål, som holder utroligt længe. Bodum stempelkande stål er slidstærkt, og holder både sin form og farve. Derfor kan du også få rustfrit stål i forskellige farver, som kan passe i dit køkken.  Den klassiske udgave er bare i sølvstålfarven. Men du kan også få Bodum stempelkande guld eller Bodum stempelkande kobber. De to er begge lavet af rustfrit stål, men er farvet som guld eller kobber. F.eks. en Bodum kobber stempelkande, kan passe bedre ind i nogle køkkener en den klassiske stål.

Bodum stempelkande størrelser

Bodum stempelkander findes i alle størrelser du kunne ønske dig. Bodum forstår, at lige gyldigt om du bor alene eller har hele familien samlet, er det vigtigt at kunne få god kaffe. Derfor kan du få dem i alle størrelser. Stempelkande Bodum kommer i alt fra 0,35 l til 1,5 l. Så kan du selv vælge den, der passer bedst i dit køkken. Bodum stempelkande 0,35 l er godt til dig som bor alene, eller sammen med én anden. Den kan give dig nok til at vågne på, men uden at der er spilkaffe. Bodum stempelkande 0,5 l er perfekt til parret som bor sammen. Sådan kan I nyde god kaffe roligt om morgenen, men nok til jer begge. Men uden at lave en hel kande.  Bodum stempelkande 1 liter er god hvis I er flere i hjemmet som drikker kaffe. Her begynder du at kunne få flere kopper, og gøre mange glade. Bodum stempelkande 1,5 liter er til hele familien. Her kan mange nyde en lækker kop kaffe, eller endda få to kopper. Den er også god til, hvis du får mange gæster.

Bodum stempelkande kopper

Hvis du synes det er svært at overskue, hvor store de forskellige størrelser stempelkander er, hjælper Bodum dig. Det kan nemlig ikke altid være til at finde ud af, hvor meget 1 liter kaffe egentlig er. Derfor er der markeret på alle stempelkanderne, hvor mange kopper kaffe, de laver. Den mindste er en Bodum stempelkande 2 kopper. Den er god, til hvis du bare er dig selv eller har en anden som gerne vil have én kop.  Herfra kan du finde Bodum stempelkande 3 kopper og Bodum stempelkande 4 kopper, til når der skal lidt mere til. Det er hvis I er flere mennesker, eller måske bare to, som ønsker mere en én kop hver. Hvis du ønsker en stempelkande Bodum til hele familien, så er en Bodum Chambord stempelkande 8 kopper til dig. Det er nemlig en god størrelse i klassisk design, som kan give dig lækker aromafyldt kaffe hurtigt. Den største størrelse du kan finde, er en Bodum stempelkande 12 kopper til store familier, eller hvis du også får store selskaber.

Bodum lille stempelkande

Ofte når man brygger kaffe, kan der ende med at være utroligt meget spild. Det er en skam, og er heller ikke godt for miljøet. Det betyder også, at du ender med at bruge dit kaffepulver for hurtigt. Bodum forstår, at det er altid, man har brug for en hel kande kaffe. Derfor kan du købe en Bodum lille stempelkande. Den kan gøre hverdagen nemmere for dig, som blot ønsker at brygge en enkelt kop kaffe eller to. Du behøver ikke skulle måle vandet op, for at finde ud af, hvor mange kopper du laver. Køb i stedet en Bodum stempelkande lille, for at lave præcis den mængde kaffe, du skal bruge. Det er den perfekte kaffebrygger til hvis du bor alene, og gerne vil lave friskbrygget kaffe. Selvom man ikke er mange samlet, fortjener du stadig at drikke bedre end instant kaffe. En Bodum stempelkande lille kan give friskbrygget kaffe på få minutter uden noget spild.

Køb Bodum stempelkande

Du kan købe Bodum stempelkander, hvor du ellers køber køkkenudstyr. Der er mange butikker, som forhandler Bodum produkter. Det kan gøre det nemt for dig at finde, hvad du leder efter. Der findes få Bodum butikker rundt omkring i verden, som du kan gå til. Her vil du kunne finde alle Bodums produkter, og få speciel god service på brug af dem. Men ofte vil det være nemmere at finde en forhandler i nærheden af dig.  På Bodums hjemmeside, kan du finde en oversigt over alle de forskellige butikker, som forhandler Bodum produkter. Her kan du finde den butik, som ligger nærmest dig. Hvis du foretrækker at shoppe online, eller ikke fandt hvad du ledte efter i butikken, kan du også bestille fra hjemmesiden. Her kan du finde en oversigt over de mange forskellige produkter, og søge efter specifikke produkter. Det gør det lidt nemmere, hvis du leder efter noget specielt.

Bodum stempelkande tilbud

Bodum stempelkander er lavet til ikke at være alt for dyre. Det er for, at alle kan have råd til at købe en god kaffemaskine og drikker høj kvalitet kaffe. Derfor er det ikke så svært at få fingrene i en stempelkande Bodum. Men ønsker du alligevel et godt Bodum stempelkande tilbud, er dette muligt. I din lokale forhandler, vil du tit kunne finde tilbud på de forskellige produkter. Her kan det betale sig at holde øje med reklamer og tjekke om der er noget på tilbud. På Bodums hjemmeside vil du også ofte kunne finde gode tilbud. Her kan du finde Bodum columbia stempelkande tilbud blandt andet, hvis du gerne vil have en Bodum termo stempelkande. Du kan også få Bodum stempelkande 8 kopper tilbud, som vil gavne hele familien. Hold øje med hjemmesiden for at se, hvornår dine yndlingsprodukter går på tilbud. Så kan du være sikker på at få en god pris.

Bodum stempelkande tilbehør

Udover selve din stempelkande Bodum og din kaffekværn, er der meget tilbehør, som kan forbedre din kaffeoplevelse. Selvfølgelig er kaffebryggeren det vigtigste. Men alt afhængig af, hvordan du nyder din kaffe, kan du gøre det endnu bedre. Der findes produkter, som hjælper med at gøre oplevelsen mere praktisk og fleksibel. Og andre som bare gør smagen mere nydelig. Køb eksempelvis en mælkeskummer, som kan give dig fløjlsblød skum på toppen af din kaffe. Du kan også finde praktisk tilbehør. Hvis du mangler reservedele eller en hætte til Bodum stempelkande, kan du også finde dette. Der findes beholdere, som kan holde din kaffe for dig, eller ure som tæller hvor længe kaffen skal trække. På den måde behøver du ikke selv lave særlig meget andet end at sætte kaffen til at brygge. Det vil give dig den perfekte kop hver gang. Kun du sætter grænsen for, hvor langt din kaffeoplevelse kan gå.

Bodum stempelkande varmer

En Bodum columbia stempelkande kan holde din kaffe varm i et par timer. Men hvis du er glad for chambord stempelkanden, behøver du ikke lade din kaffe blive kold. Du kan nemlig købe en kaffevarmer til Bodum stempelkande. Den tager form af en Bodum stempelkande frakke, som du kan ligge sætte udenpå din kaffebrygger. Varmeren er lavet af termo eller stof af en anden slags, og sættes sammen med velkro.  En stempelkande varmer Bodum er formet til at passe perfekt til din chambord stempelkande. Den vil gå præcis én gang rundt om kanden og sættes sammen ved håndtaget. På den måde kan du give den en Bodum stempelkande frakke, så kaffen holder sig varm. Frakken gør, så varmen forbliver i stempelkanden, i stedet for at slippe gennem glasset. Det er derfor en ekstern kaffevarmer til Bodum stempelkande som du køber. Du kan selv beslutte, om du vil sætte den på kanden eller ej.

Bodum stempelkande reservedele

En stempelkande Bodum består af flere forskellige dele. Alt du skal bruge for at komme i gang med at bruge din nye stempelkande, vil være i pakken du køber. Her er alle delene samt en brugermanuel for, hvordan du skal bruge og passe på kaffebryggeren. Men hvis du ender i en situation, hvor du mister dele af din stempelkande, kan du få Bodum stempelkande reservedele til den.  Det er vigtigt at alle dele er, som de skal være, når du brygger din kaffe. Der er få dele til en stempelkande Bodum, men de spiller alle en central rolle i kaffebrygningen. Skulle du gå hen at miste en karafel, en hætte eller noget andet, kan du købe Bodum stempelkande reservedele. Dem kan du købe billigt, for at få din stempelkande til at virke igen. Bodum vil gerne virke miljørigtigt, og derfor er det bedre at købe dele til sin maskine end en helt ny.

Glas til Bodum stempelkande

Når kaffen fra din stempelkande er blevet brygget, er det også vigtigt at nyde den, på en god måde. Du kan få Bodum glas til stempelkande, som vil passe perfekt til din kaffe. Glassene er skabt for at give dig den optimale nydelse. Du kan både finde krus og glas til Bodum stempelkande. Det vil give dig mulighed for at nyde kaffen som du ønsker.  Med Bodum pavina får du et dobbeltvægget glas eller krus, som kan holde på varmen, og lade dig se drikken imens. Du kan også vælge krus, som er dobbeltvæggede og vil give dig den klassiske kaffeoplevelse. Det er vigtigt at nyde god kaffe godt, og derfor kan du finde Bodum glas til stempelkande i alle størrelser. Så det er lige gyldigt om du drikker stærk espresso eller en mildere lungo. Ønsker ud at tage din kaffe med på farten, eller have den stående længe på bordet, kan du bruge et Bodum termoglas.

Andre slags kaffe fra Bodum

Stempelkanden er en dejlig manuel måde at lave kaffe på. Den bringer ro og glæde til hverdagen og brygger dejlig kaffe på kort tid. Dog er det ikke sikkert, at den passer ind i alles hverdag. En stempelkande Bodum er god til dem, som primært drikker sort kaffe, eller tilføjer mælk selv. Det er ikke den hurtigste måde at lave kaffe på, men en af de mest velsmagende. Hvis stempelkanden ikke er noget for dig, kan du udforske nogle af de mange andre måder du kan lave kaffe på med Bodum. Kig efter forskellige Bodum kaffebrygger, hvis du ønsker at lave din kaffe manuelt. Her kan du få forskellige muligheder for at brygge kaffen og få mest muligt ud af bønnerne. For en mere typisk kaffeoplevelse kan du finde en Bodum kaffemaskine. De er elektriske og vil brygge filterkaffe hurtigt. Er du ikke så meget til kaffe overhovedet, kan du stadig nyde en varm drik med en Bodum tekande.

FAQ om Bodum stempelkander

Hvordan rengør jeg min Bodum stempelkande?

En stempelkande er utroligt simpel at gøre ren. Til forskel for mange store, elektriske kaffemaskiner er der nemlig få dele til den. Den nemmeste måde at gøre din stempelkande ren på, er ved først at skille den fra hinanden. Her kan du dele delene op, og tømme stempelkanden for kaffe. Herfra kan du vaske den op. Nogle dele af stempelkanden kan komme i opvaskemaskinen. Tjek din brugsmanual, for at være sikker på, hvilke dele som må lægges sammen med resten af opvasken. De dele, som ikke kan holde til opvaskemaskine, er nemme at vaske op i hånden, og tager kun et kort øjeblik. Hvis du har købt en Bodum stempelkande frakke, kan den lægges i vaskemaskinen, hvis den har fået pletter.Hvor kan jeg finde et instruktionshæfte til min Bodum stempelkande?

Når du modtager din stempelkande Bodum, vil den komme med et instruktionshæfte. Heri står der, hvordan du starter med at bruge den og hvordan der skal passes på den. Du kan også finde svar på spørgsmål du har om brug, rengøring, vedligeholdelse og meget mere. Hvis du passer ordentligt på din stempelkande, kan den holde i mange år. Men har du mistet dit instruktionhæfte, skal du ikke miste håb. På Bodums hjemmeside kan du finde vejledninger til alle Bodum produkter. Her kan du få samme information eller mere, som du kan i det hæfte du har modtaget. Du får ikke tilsendt et nyt hæfte, men kan finde det online. Hvis du ønsker hæftet fysisk, kan det printes ud og lægges med din stempelkande.Kan jeg tilføje mælk til min Bodum stempelkande?

Stempelkander er lavet til at lave sort kaffe, men du kan sagtens tilføje mælk og andet. Det er meget forskelligt, hvordan folk godt kan lide sin kaffe. Med en Bodum stempelkande får du mulighed for selv at bestemme. Stempelkanden brygger sort kaffe, og du skal ikke tilføje mælk mens den brygger. Nå kaffen har trukket så længe den skal, kan du hælde den op i din foretrukne kop. Her kan du så tilføje mælk, sirupper, sukker, fløde og hvad du ellers skulle have lyst til. Hvis du gerne vil have varm og skummet mælk til din kaffe, kan du købe en mælkeskummer separat. Den kan skumme eller både varme og skumme din mælk, og det kan lægges direkte på toppen. Ellers kan du nyde din stempelkaffe sort, for at smage bønnerne mest muligt.