Espresso Origin Brazil (50 stk)

205 kr

Kaffekapsler til Nespresso Pro®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

50

Egenskab

Aluminium

Kapselsystem

Nespresso Pro

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

4/12

Mærke

Nespresso Pro

Smag

Arabica, Mildt ristede bønner, Sød

Produkttype

Kapsler

Nespresso Pro Origin Brazil – single origin-bønner fra Brasilien

Der er mange kafferegioner i dag, men Brasilien er den største kaffeproducent i verden. Nespresso Pro Espresso Origin Brazil er et brasiliansk kaffeblend med søde kornnoter, der er lavet af Arabica-bønner fra det sydlige Brasilien.

Det er en single origin-kaffe, hvilket vil sige, at alle bønnerne stammer fra samme kafferegion: i dette tilfælde Brasilien. Nespresso Pro har flere single origin-varianter fra nogle af de største kafferegioner som blandt andet Etiopien og Colombia ud over Brasilien. Alle single origin-bønner ristes helt unikt, alt efter hvilken smag, aroma og fylde der skal frem i den færdige kaffe, og Nespresso Pro Brazil ristes mildt, så den særlige sødme og afrundede smag kommer frem.

Det betyder, at Espresso Origin Brazil har en fyldig aromatisk karakter, som giver en usædvanligt elegant kaffe. Ristningen og kombinationen af bønner fra forskellige regioner i Brasilien gør Espresso Origin Brazil til en silkeblød kaffe med ristede, søde noter og en næsten honningagtig sødme.

Professionel brasiliansk kaffe til din Nespresso Pro kapselmaskine

Nespresso Pro kapselsystemet er udviklet til blandt andet virksomheder, restauranter og hoteller – kort sagt til professionelle sammenhænge, hvor der skal god, kvalitetsrig kaffe på bordet på en nem og hurtig måde.

Der er et stort udvalg af smagsvarianter at vælge imellem, og Espresso Brazil er en af dem. Som de andre kapsler består Brazil af kaffebønner, der er udvalgt specielt til at give en exceptionelt god kaffesmag, og som er ristet, så de får så meget som muligt ud af bønnernes smag og aroma.

Gode variationer til din Nespresso Pro Brazil

Med lidt mælk kommer du langt med din kaffe. Selvom den dejlige, karamelliserede, søde smag fra Nespresso Pro Brazil smager godt i sig selv som et shot Espresso, kan du få en rigtig god kaffedrik med mælk ud af den også. Du kan beholde så meget af den rene smag som muligt ved bare at tilføje en anelse mælk, der forstærker den bløde tekstur og de ristede kornnoter, og som samtidig fremhæver kaffens fine bitterhed.

Du kan også lave en klassisk cappuccino eller latte macchiato. Begge kaffedrikke bliver silkebløde, mere fyldige og dejligt cremede af den dampede mælk og mælkeskummet, og der kommer flere smagsnoter og aromaer frem, så du får en skøn kop kaffe med masser af smag.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Espresso Origin Brazil (50 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *