E.S.E Intenso (200 stk)

489 kr

Pakke med 200 Illy Classico E.S.E pods

Vi anbefaler

På lager

Antal Pods

200

Kapselsystem

E.S.E

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Stærk (8/10)

Smag

Hint af kakao, Intens, Tørrede frugter

Mærke

Illy

Produkttype

E.S.E

illy E.S.E Pods Intenso – mørkristet Espresso

Hvis du er en af dem, der foretrækker din Espresso mørk og intens, er illy E.S.E Pods Intenso et ideelt valg for dig. Kapslerne indeholder mørkristet, kraftig kaffe, der giver dig en intens og lækker Espresso. 

illy Intenso Espresso er lavet på mørkristede Arabica-bønner, der giver en kraftig kaffe med masser af smag. Den har delikate, varme noter af kakao og tørrede frugter og en stærk finish. Intenso er ideel til ren Espresso, for eksempel hvis du elsker at starte dagen med et meget intenst, mørkt shot. illy Intenso er en autentisk italiensk kaffe, som du kan nyde efter et måltid, som dagens første kop kaffe, eller når timerne inden fyraften føles lidt lange.

Intens og fyldig kaffe på bare 30 sekunder

En af de nemmeste måder at lave kaffe på derhjemme, er med kaffekapsler, som du bare skal komme i en kapselmaskine. Der findes forskellige typer, og en af dem er E.S.E Pods, der er lavet specielt til at gøre kaffebrygning nemmere for dig – også når du laver en elegant og delikat kaffe som illy Intenso.

Du skal bare komme kapslen i din E.S.E Pods maskine og vente på, at den brygger din illy Espresso Intenso til dig med en god, fyldig og intens smag af kvalitetsrig, autentisk Espresso – på bare et halvt minut.

Nemme opskrifter med dine E.S.E Pods Intenso

Nyder du at drikke en stærk, kraftig Espresso rent som et shot, kan du selvfølgelig gøre det med din illy Intenso Espresso. Men du kan også bruge den til en kaffedrik, hvor den gør sig rigtig godt på grund af sin intense og fyldige smag.

Klassikerne café latte og cappuccino er selvfølgelig altid en mulighed, men du kan også bruge dine E.S.E Pods til andre drikke. Lav for eksempel en forfriskende iskaffe, hvor du blander den stærke, smagfulde kaffe med iskold mælk og isterninger. Du kan også blende dit shot af illy Intenso med vaniljeis for at lave en mere cremet iskaffe, som du også kan bruge som delikat dessert – også her fungerer det kraftige, mørke shot som en god balance til isens eller mælkens sødme.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E.S.E Intenso (200 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *