Brasile (250g)

64 kr

250 g. hele kaffebønner

Vi anbefaler

På lager

Mærke

Illy

Styrke

Stærk (8/10)

Smag

Intens, Karamel, Tørrede frugter

Produkttype

Kaffebønner

OBS! Mindst holbar til 05.01.23

Brasiliansk kaffe med hele bønner: illy Brasile

Hele bønner er genialt at have i køkkenet – både for kaffeentusiasten og nybegynderen. Det giver dig nemlig mulighed for at skifte mellem flere kaffetyper og selv justere, hvordan du vil have smagen. Kaffens smag afhænger selvfølgelig også af de specifikke bønner, og illy Brasile hele bønner giver en helt særlig smag, som du ikke vil gå glip af: sødlig karamel blandet med bønnernes styrke og kraftige fyldighed.

Brasile er en del af illys Arabica Selection, der består af single origin-bønner fra nogle af de største kaffeproducerende regioner i verden. illy Brasile er kaffe fra Brasilien, der er førende inden for produktion af Arabica-bønner – og illy Brasile består netop af 100 % Arabica-bønner.

Sådan får illy Brasile sin gode smag

Ideen med single origin-bønner er, at alle bønner kommer fra samme sted, så du ved, at de smager helt specielt – hver gang. Brasilien er kendt for at producere bønner med en karamelagtig smag, og det er de noter, du får fra illy Brasile. Brasilianske kaffebønner fra illy dyrkes i landets sydøstlige del på høje skråninger, hvor der skiftevis er tørkeperioder og voldsomme regnbyger. Det giver kaffeplantagerne de bedste vækstforudsætninger og bønnerne den karakteristiske brasilianske smag.

Arabica Selection-bønner ristes specifikt efter, hvor de kommer fra, så de naturlige aromaer og smage kommer til deres ret. Denne kaffe fra Brasilien er mørkristet og har derfor en intens og fyldig smag og delikate noter af den eftertragtede karamel.

Friskkværnede brasilianske bønner til Espresso, stempelkaffe og filterkaffe

Disse illy Brasile hele bønner egner sig til mere end én type kaffe. Da de har gennemgået en mørkere ristning end andre af illys Arabica Selection-varianter, kan du sagtens bruge dem til Espresso, der typisk kræver en mørk ristning for at få den helt rigtige, dybe Espressosmag frem. Du kan dog også bruge dine illy Brasile kaffebønner til for eksempel stempelkaffe eller filterkaffe.

Det eneste du har brug for, er en kaffekværn og en kaffemaskine eller stempelkande. Formalingen afhænger af, hvordan du vil bruge dine illy Brasile bønner – for eksempel kræver Espresso meget finmalede bønner, og det er ikke alle almindelige kaffekværne, der kan kværne så fint. Til sammenligning skal stempelkaffe bruge groftmalede bønner, og filterkaffe skal bruge bønner i en medium malet størrelse. Disse illy Brasile kaffebønner kan bruges til det hele, så længe du selv sørger for den rigtige formaling af bønnerne – og så kan du eventuelt eksperimentere med smagen ved at variere i bønnernes grovhed.

Der er til rigtig meget god kaffe i den 250 gram store dåse med illy Brasile hele bønner. Du skal nemlig kun bruge 50 stykker af de lækre brasilianske kaffebønner til at lave en kop kaffe – så bestil dine single origin brasilianske kaffebønner fra Mokkaland.dk og gør din foretrukne bryggemetode parat til at give dig en sød, fyldig og karamelagtig kop kaffe.

Ristede kaffebønner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brasile (250g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *