Cappuccino (16 stk)

32 kr

Café René kaffekapsler til Dolce Gusto®

Vi anbefaler

På lager

Antal Kapsler

16

Kapselsystem

Dolce Gusto

Mærke

Café René

Styrke

5/10

Smag

Hint af chokolade, Hint af kakao, Kanel

Produkttype

Kapsler

En klassisk cappuccino

Café René’s Cappuccino Dolce Gusto kapsler – den perfekte måde at forkæle sig selv med en cremet og lækker cappuccino i komforten af dit eget hjem.

Disse kapsler er omhyggeligt fremstillet af kvalitets Arabica og Robusta bønner og er specielt designet til brug med Dolce Gusto-maskiner, hvilket sikrer en konstant rig og blød tekstur med hver kop. Kaffen er omhyggeligt blandet med mælk for at skabe en perfekt afbalanceret og lækker cappuccino, som vil tilfredsstille dine smagsløg.

Café René’s Cappuccino Dolce Gusto kapsler er utroligt nemme at bruge og giver en hurtig og praktisk løsning til alle, der elsker en god kop kaffe, men ikke har tid eller lyst til at lave en fra bunden. Du skal blot indsætte kapslen i din Dolce Gusto-maskine, trykke på en knap, og på blot få sekunder vil du have en perfekt brygget cappuccino klar til at nyde.

Hver æske indeholder 16 kapsler, hvilket giver dig mulighed for at nyde 8 lækre cappuccinoer derhjemme eller på kontoret. Så hvorfor vente? Prøv Café René’s Cappuccino Dolce Gusto kapsler i dag og oplev den perfekte balance mellem rig kaffe og cremet mælk i hver slurk.

Malet ristet kaffe, SØDMÆLKSPULVER 82%, sukker.

Per 100 g
Energi 757 kJ / 181 kcal
Fedt (g) 13
- heraf mættede fedtsyrer (g) 5
Kulhydrater (g) 1.5
- heraf sukkerarter (g) 1.5
Protein (g) 14

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cappuccino (16 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *