Lavazza

Lavazza

Det er svært at sige god kaffe uden også at sige Lavazza. Lavazza er i dag en af de største kafferistere på verdensplan, og de har også for længst indtaget det danske marked med deres smagfulde og aromatiske ristninger.

Lavazza er ægte italiensk kaffe, som italienerne selv elsker den, og derfor er brandet naturligvis den foretrukne kaffe i Italien. Det siger noget om, hvor meget kvalitet du får, når du vælger Lavazza, for italienerne er bestemt ikke ligeglade med, hvilken kaffe der kommer i deres kopper.

Derfor er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af kaffe fra Lavazza her hos Mokkaland, hvor du har rige muligheder for at finde lige netop den kaffe, du elsker. Hos Lavazza finder du et enormt sortiment, der dækker over bønner fa hele verden, og som er forarbejdet til at tilfredsstille alle kaffebehov.

Her finder du både formalet kaffe, kaffebønner, kaffekapsler og meget andet, og det er alt sammen noget, du får til skarpe priser lige her hos Mokkaland.

Italiensk kaffe siden 1895

Italienerne har en lang og stolt tradition for kafferistning, og derfor har landets foretrukne kaffeproducent naturligvis også en historie, der går mange år tilbage. Lavazza blev faktisk grundlagt helt tilbage i 1895, hvor Luigi Lavazza besluttede sig for at åbne en købmandsforretning med hjemmeristede kaffebønner.

Luigi Lavazza købte grønne bønner og fandt hurtigt interesse for de mange forskellige måder, de kunne ristes på. Luigi afprøvede mange forskellige opskrifter og leverede mange forskellige ristninger på forespørgsel fra sine kunder, der elskede Lavazzas kaffe.

Successen ledte til, at Luigi åbnede op for engrossalg af sin kaffe, og i 1927 blev det store Lavazza-kaffefirma skabt. I 1927 var Luigis tre sønner nemlige trådt ind i firmaet, og sammen med deres far skabte de den forretning, vi kender i dag.

Små 10 år senere trak Luigi sig tilbage, og Lavazza var nu overladt til hans sønner. Sønnerne fulgte traditionen og overleverede Lavazza til deres børn, og det er i dag den 4. generation af Lavazza-familien, der driver virksomheden, der i øvrigt stadig har sit hovedkvarter i den by i Norditalien, hvor det hele startede.

Gennem tiderne har Lavazza udvidet og opkøbt, og de er derfor den 7. største kafferister på verdensplan den dag i dag. Lavazza ejer bl.a. også danske Merrild, mens også en række andre kafferisterier over hele verden er blevet indlemmet i den store familie.

Overalt, hvor Lavazza kommer hen, følger et spor af kvalitet og smag, og du ved derfor altid, hvad du får, når du vælger Lavazza til din kaffekop.

Lavazza kaffe i forskellige formater

Brandet fortsætter med at udvikle sig og finde på nye innovative løsninger, når det kommer til at lave god kaffe. Derfor kan du i dag tilberede Lavazza kaffe på mange forskellige måder, og du har rig mulighed for at vælge din favoritmetode, hvis du er forelsket i Lavazza.

Hele Lavazza kaffebønner

Hvis du foretrækker af male dine egne kaffebønner, har du rig mulighed for at finde en favorit hos Lavazza. Her finder du et stort udvalg af hele kaffebønner, som kan bruges til stort set all slags kaffe. Med Lavazzas hele bønner kan du male dine egen kaffe til filterkaffe eller til stempelkaffe, mens du naturligvis også kan vælge espresso bønner til din espressomaskine, så du kan få smagfuld kaffe på friskværnede bønner ved et tryk på en knap eller ved at bruge din espressokværn.

Lavazza kaffekapsler

Hvis du har en kapselmaskine til at stå hjemme på køkkenbordet, har du også masser af muligheder for at få en god kop Lavazza. Her finder du mange forskellige smagsvarianter, så du kan få intens kaffe, blød kaffe og alt muligt midt imellem. Med kaffekapsler fra Lavazza får du lige så mange muligheder, som du får med en klassisk kaffemaskine, og du kan derfor roligt investere i en kapselmaskine, hvis du elsker den gode kaffe fra Lavazza.

Formalet kaffe fra Lavazza

Formalet kaffe er det foretrukne valg hos de fleste danskere. Formalet kaffe kan hurtigt og nemt laves til en god kop kaffe i en klassisk filterkaffemaskine, og derfor er Lavazzas formalet kaffe det helt rette valg for dig, der gerne vil nyde den klassiske italienske kaffe fra din gode gamle kaffemaskine. Lavazzas formalede kaffe egner sig rigtig godt til filterkaffe, og med et stort udvalg af forskellige ristninger og forskellige bønner har du rig mulighed for at finde en variant, der passer til dine smagsløg.

Lavazza espresso

Espressomaskiner bliver mere og mere populære rundt omkring i de danske hjem, og faktisk er Lavazza helt perfekt til dig, der gerne laver dagens kaffe i en espressomaskine. Espresso-teknikken er jo udviklet i Italien, og derfor passer Lavazza naturligvis også rigtig godt til denne bryggemetode. Du kan købe hele bønner, som bedst males i en espressokværn, eller du kan hælde bønnerne direkte i maskinen, hvis du er så heldig at eje en automatisk espressomaskine.

Hvad er din Lavazza-favorit?

Lavazza kaffe kommer som nævnt i rigtig mange forskellige udgaver, hvorfor du altid har mulighed for at prøve noget nyt og finde frem til din favorit. En af de helt store hits fra brandet er deres Lavazza super crema, som er en smagfuld og tyk kaffevariant, der er rig på aroma. Derfor er super crema perfekt til kaffe med mælk som eksempelvis en cappucino.

Du kan også prøve den populære Lavazza crema E aroma, som også er kendetegnet ved en tyk og cremet konsistens, men som kommer med mere intensitet end super crema. I samme boldgade finder du også Lavazza crema E guesto, som giver dig endnu mere intensitet i både aroma og smag, men som på samme tid leverer den bløde og cremede fylde, der kendetegner en Lavazza crema.

Et andet stort hit er Lavazza Oro, som på mange måder er en simpel kaffe, der ikke prøver at være andet end netop dét. Det får du eksempelvis ved at vælge en Qualita Oro, som er lavet på 100 % Arabica, der er ristet på en yndefuld måde, så sødmen og aromaen i kaffen forbliver intakt. Denne kaffe kommer med en rigtig god balance mellem de forskellige elementer, og Lavazza Oro er derfor det helt rette valg for alle, der bare gerne vil have en rigtig god kop kaffe.

Et andet populært valg er Lavazza Rossa, som er en blanding af Arabica og Robusta bønner. Her får du en fyldig og intens kaffe, som på samme tid er behagelig at drikke med sine noter af chokolade. Her får du en rig men alligevel rund smag, og netop derfor er Lavazza Rossa et hit blandt mange kaffeelskere.

Sidst men ikke mindst må også Lavazza Gold nævnes som et godt bud på en kaffe, du vil komme til at holde af. Her får du en kaffe i medium ristning, som kommer med noter af både vanilje og chokolade. Lavazza Gold er lavet af 80 % Arabica og 20 % Robusta, og den gode balance mellem det søde og det syrlige har gjort denne kaffe til et foretrukket valg blandt mange.

Køb Lavazza kaffe online hos Mokkaland

Lavazza er en af de mest populære kaffeproducenter på verdensplan, og derfor er der også gode chancer for, at du vil forelske dig i en af varianterne, når du først har prøvet en kop. Med de mange forskellige ristninger, forskellige bønner og forskellige varianter kan du finde en kaffe, der passer helt perfekt til dig, og med det rige udvalg kan du altid gå på opdagelse for at finde en ny favorit.

Derfor er vi glade for at forhandle Lavazza kaffe her hos Mokkaland, og vi er glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af både kaffebønner, formalet kaffe og kaffekapsler.

Hos os kan du også altid få et godt Lavazza kaffe-tilbud, så du kan spare penge, når der skal købes stort ind. En fordel ved at handle hos os er desuden, at du kan klare alle dine indkøb online her på siden. På den måde kan du tage det med ro, når du skal vælge kaffe, og du får god tid til at læse mere om de forskellige varianter, så du kan finde frem til den helt rette kaffe for dig.

Du kan læse mere om styrke, smag og så videre ved at klikke ind på de enkelte produkter, hvor du også kan se, hvad de forskellige produkter indeholder, samt hvordan kaffen skal tilberedes. Kig med i dag og bestil din yndlingskaffe med det samme – så sender vi kaffen afsted til din adresse så hurtigt som muligt.

FAQ

Hvor kommer Lavazza kaffe fra?

Lavazza er Italiens største og førende kaffebrand, som er velkendt verden over. Sortimentet er stort og omfavner alle smage. Når du først har prøvet Lavazza én gang, så vil du have svært ved at gå tilbage til andre kaffebrands.

Hvilken Lavazza er bedst?

Lavazzas sortiment af kaffe er bredt og nogle af de mest populære og solgte smage er bl.a. Lavazza super crema, Lavazza crema E aroma, Lavazza Oro, Lavazza Rossa, som hver især byder på deres egen helt unikke smag. Prøv dig frem og find din favorit.