Espresso

Lavazza espresso

Hvis du er den heldige ejer af en espressomaskine, skal du kigge nærmere på det spændende udvalg fra italienske Lavazzza. Her har du mulighed for at få ægte italiensk espresso, som passer perfekt til espressomaskinen, og som vil give dig store smagsoplevelser, lige meget hvad du vælger.

Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af kaffe fra Lavazzza til espressomaskinen her hos Mokkaland. Hos os kan du finde den ristning og den smagsvariant, der passer til dig, og du får det hele til vores velkendte lave priser, når du køber lige her på siden.

Hele kaffebønner og smarte kapsler

Lavazzza tilbyder et stort udvalg af hele kaffebønner, som omfatter et væld af forskellige ristninger, forskellige bønner og forskellige aromaer. Derfor får du rig mulighed for at lave god kaffe, der passer til lige netop dine smagsløg, når du vil lave kaffe i din espressomaskine. Her kan du vælge den variant, du foretrækker, hvorefter du kan kværne bønnerne til den ønskede malingsgrad – og har du en fuldautomatisk espressomaskine, skal de hele bønner naturligvis bare direkte i maskinen.

Du kan også lave en god kop kaffe fra Lavazza med din kapselmaskine. Lavazza laver næsten lige så mange forskellige kapsler, som de laver hele bønner, og du har derfor lige så mange muligheder med en kapselmaskine som med en mere traditionel espressomaskine.

Her hos Mokkaland finder du et stort udvalg af både hele kaffebønner og kaffekapsler fra Lavazza, så du altid kan få den kop kaffe, du elsker allermest, og så du har rig mulighed for at gå på opdagelse og prøve noget nyt.

Hvilken Lavazza kaffe skal du vælge til espresso?

Hvis du gerne vil have den perfekte espresso-oplevelse, kan du vælge de Lavazza bønner, der er udviklet netop til din espressomaskine. Du kan eksempelvis vælge Lavazza Espresso Barista Perfetto, som er lavet på 100 % premium Arabica bønner. Her får du en helt særlig kaffe, som med en skånsom ristning har masser af harmoni og fylde, mens de fløjlsbløde noter af chokolade afslutter det hele og efterlader dig med dn følelse af dyb tilfredshed.

Du kan også vælge nogle af de andre espresso-bønner fra Lavazza, som alle er kendetegnede ved den rige smag og aroma, som har gjort Lavazza kendt over hele verden.

Køb Lavazza espresso online i dag

Med en espressomaskine og en pose med kaffebønner fra Lavazza, har du alt, der skal til for at lave en kop kaffe i verdensklasse. Espressomaskinen sørger for at få så meget smag og aroma ud af de velsmagende bønner som muligt, og det er derfor nemt at blive afhængig af kaffe, når det er Lavazza, der står for indholdet.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du købe Lavazza espresso lige her hos Mokkaland. Blandt vores store udvalg finder du noget for enhver smag, mens du også kan vælge de smarte kaffekapsler for at få en endnu nemmere både at lave rigtig god kaffe på.

Hos Mokkaland kan du gøre dine indkøb online, hvor du har rig mulighed for at sætte dig ind i de forskellige bønner. Du kan med fordel sætte dig i sofaen med en god kop kaffe – hvis du ikke er løbet tør – hvorfra du kan klikke dig ind på de forskellige bønner og læse mere om ophav, ristning, aroma og meget andet.

Klæd dig selv godt på ved at læse med her på siden – så sender vi din kaffe afsted direkte mod din adresse, så snart du har bestilt.

 FAQ

De lysristede kaffebønner er gode til espresso. Vælg fx en blanding fra italienske Lavazza, som har specialiseret sig i espresso gennem mange år. Lavazza Espresso Barista Perfetto giver en unik kaffe med masser af harmoni og fylde.

Italienske Lavazza startede deres kafferejse i en mindre butik i Torino, som er kendt for at være en stor industriby i det nordvestlige Italien. Hurtigt voksede populariteten og i dag er det én af verdensførende kaffebrands.