Ethiopia (18 stk)

79 kr

illy kapsler til iperEspresso

Vi anbefaler

På lager

Mærke

Illy

Antal Kapsler

18

Kapselsystem

Illy Iperespresso

Smag

Arabica, Note af blomster

Produkttype

Kapsler

Fantastisk smag – lækker crema

Nyd smagen af blomster med illy Ethiopia kaffekapsler

Etiopisk kaffe er blandt den fineste kaffe i verden, og er kendetegnet ved delikate blomsteragtige noter. Med illy iperEspresso kaffekapsler kan du få en god kop etiopisk kaffe derhjemme fyldt med god smag og en lækker crema.

Denne illy Ethiopia er udelukkende lavet på 100 % bæredygtige Arabica-bønner, der er dyrket i skyggefulde områder og håndplukket, før de ristes indtil de opnår den perfekte aroma og smagsnoter – blandt andet giver det kaffen et strejf af jasmin, så du får en kop kaffe med lækre, fine blomsternoter.

Ethiopien: en af de første kaffeproducenter i verden

Traditionen for kaffeproduktion i Etiopien går langt tilbage. Faktisk mener mange, at det var det første land i verden til at producere kaffe. Særligt for Etiopien er, at der altid har været vildtvoksende kaffeplanter, og i dag vokser mange planter stadig vildt, i skygge og uden brug af landbrugskemikalier.

Især de vilde planter og skyggefulde omgivelser giver sammen med det etiopiske klima ideelle betingelser for kaffeproduktion. I Etiopien kan produktionen foregå på forskellige måder: for eksempel kan kaffebønnerne produceres i almindelige kaffeplantager, mindre haveområder eller vilde skovplantager. På grund af Etiopiens bjergrige regioner dyrkes kaffebønnerne højt oppe, hvilket er med til at give dem den gode smag og dybde, som de er kendt for.

Arabica Selection: single origin-bønner med unikke smagsnoter

I vores udvalg af illy kaffebønner finder du en samling af kaffer med single origin-kaffebønner. Mere specifikt er det illys Arabica Selection-kaffeserie, der indeholder kaffetyper fra blandt andet Etiopien, Guatemala og Brasilien. Kaffebønnerne stammer fra regioner, der er særligt kendt for at producere kvalitetsrig og smagfuld kaffe, som du med en kapsel-, espresso- eller kaffemaskine kan nyde i fulde drag hjemme i stuen, alt efter om du vælger for eksempel hele bønner eller kaffekapsler.

Hvor Etiopien som nævnt er kendetegnet ved de blomsteragtige noter, har for eksempel Brasilien karamelnoter og Guatemala chokoladenoter – kort sagt har hver kafferegion en særlig smag, som illy udvikler med den helt rigtige ristning. Gå på opdagelse i sortimentet og find den variant, der har den helt perfekte sammensætning af aromaer og noter for dig.

.

Ristet og formalet kaffe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ethiopia (18 stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *