Merrild

Merrild

Merrild er en af de helt store spillere på det danske kaffemarked. Her er brandet det foretrukne valg blandt rigtig mange kaffedrikkere, og det er der selvfølgelig flere gode grunde til. Når du vælger Merrild kaffe, får du kvalitet over hele linjen, og du kommer derfor aldrig til at blive skuffet, når det er Merrild, der damper fra din kaffekop.

Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af Merrild kaffe her hos Mokkaland. Hos os kan du købe klassisk Rød Merrild samt mange andre varianter, så du kan få den kop kaffe, du elsker. Vi sælger billig kaffe i mange forskellige varianter, og du kan derfor altid kigge med lige her på siden, hvis du elsker den gode kaffe fra Merrild.

Dansk kaffe med mange år på bagen

Merrild er en dansk virksomhed, som har ristet kaffe siden 1960. Dengang købte Møller Merrild sin allerførste kafferister, og siden dengang er virksomheden bare vokset og vokset. Fra starten begyndte Møller Merrild at eksperimentere med forskellige typer af ristninger, og han lærte hurtigt, at der kan opnås vidt forskellige smage på samme bønne afhængigt af, hvordan den ristes.

Møller Merrild fandt hurtigt frem til flere forskellige populære kombinationer, som han solgte i sin egen lokale købmandsforretning. Op gennem 60’erne og 70’erne blev kaffen kun solgt lokalt, men i slutningen af 70’erne begyndte forretningens udvikling at tage fart.

Her fik Møller Merrild landsdækkende succes med sine specielle ristninger, og der gik ikke længe, før Merrild blev det foretrukne valg blandt mange kaffedrikkere i alle egne af landet. Derfor er Merrild også velkendt blandt alle kaffedrikkere i Danmark den dag i dag.

Siden starten har smagene udviklet sig, og det samme har sortimentet. Derfor byder Merrild i dag på et væld af spændende muligheder for at få en god kop kaffe, og der er således altid noget nyt at gå på opdagelse i, når du kigger med blandt Merrilds brede sortiment.

Hvilken Merrild kaffe er din favorit?

Med et bredt udvalg følger som nævnt mange muligheder. Men hvilken Merrild er egentlig din favorit, og hvad skal du vælge, hvis du gerne vil prøve noget nyt. Det klassiske valg er selvfølgelig en gammeldags Rød Merrild, som er en mellemristet bønne med en fyldig og rund smag. Rød Merrild er lavet på arabica bønner, og de er ristet yderst skånsomt for at sikre den runde og harmoniske smag, som så mange elsker.

Men hvad med Merrilds mange andre produkter? Et andet hit fra Merrild er Merrild Specialristet, som er en mørkristet kaffe. Kaffen er kendetegnet ved at have mere kraft og dybde, hvilket giver en rigtig god fylde, når du tager en slurk. Den ekstra kraft kommer naturligvis fra en kraftig ristning, som også giver en bismag af hasselnød. Merrild Specialristet er lavet på 50 % Arabica og 50 % Robusta, og den er det helt rette valg for dig, der elsker en mørk kop kaffe.

Hvis du gerne vil have en endnu mørkere kaffe, skal du prøve en Merrild kaffe 304. Merrild 304 er lavet på 100 % arabica, som er mørkristet, hvilket vil sige, at bønnerne har ristet i længere tid. Den lange ristning betyder, at smagen får mere tid til at udvikle sig, og det har med Merrild 304 resulteret i en intens smag, der også indeholder noter af chokolade. Derfor er Merrild 304 også rigtig god med mælk, da denne smagskombination er noget helt særligt.

Et andet populært valg er Merrild signature blend 64. Denne kaffe er en slow roast, som er lavet på 100 % arabica bønner, der ovenikøbet er håndplukkede og håndvaskede. Med håndplukningen er du sikker på, at det kun er de allerbedste kaffebønner med den perfekte grad af modenhed, der finder vej til din kaffekop, og Merrild signature blend 64 er derfor en luksuriøs kaffe, som er et perfekt valg for enhver kaffeelsker, der gerne vil have en helt særlig kop kaffe.

Merrild signature blend 64 er som nævnt slow roasted, hvilket vil sige, at ristningen er udført over længere tid ved svag varme. Det giver en karamellisering af bønnerne, hvor alle de søde og delikate noter kommer frem. Derfor har Merrild signature blend 64 masser af karakter, mens der på samme tid ikke gås på kompromis med den vigtige balance.

Hvis du gerne vil skrue lidt ned for koffeinen, har du også mulighed for at vælge en Merrild koffeinlet, og hvis du vil have god kaffe i en fart, er Merrild instant kaffe også altid et godt valg. Mulighederne hos Merrild er mange, og du er garanteret masser af smag og kvalitet, lige meget hvad du vælger.

Køb Merrild kaffe hos Mokkaland i dag

Her hos Mokkaland finder du altid et stort udvalg af en af Danmarks mest populære kaffebrands. Her kan du vælge mellem mange forskellige varianter til mange forskellige kaffebrygningsmetoder, så du altid kan komme til at nyde lige netop den kop kaffe, du elsker.

Hos os kan du gøre dine kaffeindkøb online, hvor du altid kan få et godt Merrild kaffetilbud, og hvor du har tid og ro til at vælge alt det, du går og drømmer om. Du kan sætte dig til rette med en god kop kaffe og kigge med blandt vores udvalg, hvor du kan læse meget mere om de forskellige varianter ved at klikke på dem. Og når du har fundet frem til den helt rette kaffe for dig, og når du er klar til at bestille, sender vi naturligvis det hele afsted mod din adresse, så du kan komme til at nyde god kaffe inden for få hverdage.

FAQ

Hvem ejer Merrild?

I 2015 overtog det italienske kaffebrand, Lavazza, den danske virksomhed Merrild Kaffe ApS. Lavazza blev grundlagt helt tilbage i 1895 og har derfor en ekstrem stor viden indenfor kaffeområdet.

Merrild er en virksomhed, som har ristet kaffe siden 1960 og blev stiftet af købmanden Møller Holdflod Merrild i Midtjylland, Merrild.