Categories
Kaffe Udstyr

Nespresso mælkeskummer – Hvorfor er de så populære?


Nespresso mælkeskummer

Mælkeskummere er blevet rigtig populære at have i hjemmet, da mange danskere er blevet glade for at lave andet end bare sort filterkaffe. Med en mælkeskummer er det pludselig blevet muligt at lave sin ynglings café kaffe hjemme i stuen, og man behøver ikke engang en espressomaskine med kaffegruber og en dampskummer, til at få den perfekte cappuccino eller latte. I stedet kan du nemt købe f.eks. en Nespresso maskine med mælkeskummer, som endda er programmeret til at kunne lave din favoritdrik, eller du kan investere i en Nespresso mælkeskummer for sig selv, hvis du f.eks. allerede har en kapselmaskine, som du er glad for. Lige pludselig åbner der sig en helt ny verden for dig med din Nespresso mælkeskummer. Dine venner vil flokkes om dig, for at få glæde af den og der kan du jo råde dem til at være kloge ligesom dig. Der kan du også nævne, at Nespresso mælkeskummer ofte kommer på tilbud.

Hvad er en mælkeskummer?

Du har sikkert været på en café med en veninde og har fået en lækker kaffe latte eller Cappuccino, hvor der er lækkert mælkeskum på toppen. Det er der blandt andet for at gøre kaffen mindre varm at drikke, men det giver også en lækker cremet konsistens. Derudover så virker det bare lidt mere luksuriøst at lave sig en kop kaffe med mælkeskum. Det er her en Nespresso mælkeskummer kommer på banen. En mælkeskummer fra Nespresso, eller et andet mærke, vil kunne lave det lækre mælkeskum, så du kan få din helt egen kaffe latte i dit hjem. Med en Nespresso kaffemaskine med mælkeskummer og Nespresso kapsler kan du forvandle dit køkken til baren på en café, med dig som barista og dit stuebord kan blive et hyggeligt cafébord til dig og dine venner, og det er til en brøkdel af prisen. En mælkeskummer bliver altså det perfekte alibi for at få god kaffe derhjemme.  

Nespresso mælkeskummer Aeroccino 3 – en af de bedste på markedet

Hvilken mælkeskummer skal jeg vælge? Det er et godt spørgsmål. En af de bedste er Nespressos mælkeskummere, særligt modellen Nespresso mælkeskummer Aeroccino 3. Det er nemlig nemt at blive overvældet over de mange muligheder, så her er vores anbefaling. Denne mælkeskummer fra Nespresso har både et trendy design og skummer din mælk godt. Nespresso mælkeskummeren er fuldautomatisk og kan både skumme mælken og opvarme den. Derudover er det også muligt kun at skumme mælken, hvis du ikke ønsker den varm eller du kan nøjes med kun at opvarme den. Hvis du kun vil varme mælk, kan den rumme op til 240 ml mælk og hvis den både skal varmes og skummes, kan den kun rumme 130 ml. Dette er en af Nespresso maskine, hvor mælkeskummeren er separat, men du kan også vælge at købe en Nespresso kapselmaskine med en mælkeskummer. Du kan også nemt få reservedele til de fleste af Nespressos mælkeskummere. 

 • Crema E Aroma (1000g)
  Crema E Aroma (1000g)
  127 kr
 • Classico, malet (250g)
  Classico, malet (250g)
  64 kr
 • Tierra Planet (1000g)
  Tierra Planet (1000g)
  135 kr

Mere om Nespresso Aerocinno 3

Nespresso Aerocinno 3 er en videreudvikling af Nespresso Aeroccino plus modellen, denne Nespresso mælkeskummer adskiller sig dog særligt ved sit udseende.  Dette er en Nespresso mælkeskummer, der sælges separat, og den udskiller sig særligt fra den tidligere model, ved at være et funky udtryk, da den har en yderskal i riflet gummi. Der er også indbygget en lille boble i basen, som muliggør opbevaring af forskellige piskehoveder, som har forskellige formål, alt efter hvilket mælkeskum du ønsker. 

Du kan også få modellen i tre forskellige farver, både rød, sort og hvid, så denne Nespresso mælkeskummer, vil passe ind i alle køkkener. Det er altså en god all around mælkeskummer, som vil kunne opfylde dine behov. Derudover kan du med stor sandsynlighed finde Nespresso Aeroccino mælkeskummeren på tilbud, enten på diverse tilbudsdage som black friday , eller hvis du søger på Nespresso mælkeskummer tilbud.

Hurtig, ned og rengøre og med minimale støjgener

En af de ting som brugerne af Nespresso mælkeskummeren er begejstrede for og roser den for, er hvor lækkert og stift skummet bliver. Det er en hurtig og effektiv maskine. Derudover, så er det ikke en maskine, der larmer ubehageligt meget, når mælken bliver skummet. Den er nærmest lydløs og derudover roses den også for dens hurtighed. Det er ofte svært at få en både hurtig og lydløs maskine. 

Et andet punkt, hvor den ofte roses, er hvor nem den er at rengøre. Du gør først og fremmest rengøringen nemmere, hvis du sørger for at skylle den efter brug, da man på den måde undgår, at mælkeresterne brænder sig fast i bunden af Nespresso mælkeskummeren. Vær dog opmærksom på, at selv den bedste Nespresso mælkeskummer, vil kunne risikere, at mælken brænder sig fast, hvis mælken man bruger, har en lav fedt procent. Men alt i alt er det altså en god maskine, du får dig.

 • Philips-Mælkeskummer
  Philips Mælkeskummer
  549 kr
 • Nespresso Organic Tilbudspakke (100 stk)
  Nespresso Organic Tilbudspakke (100 stk)
  225 kr
 • Nespresso Tilbudspakke (100 stk)
  Nespresso Tilbudspakke (100 stk)
  199 kr

Luksus for kaffeentusiasten

Hvis man sætter pris på en rigtig god og cremet kop kaffe, så vil en Nespresso mælkeskummer være et must have. Det gælder uanset, om du køber en Nespresso maskine med mælkeskummer, eller om du køber en Nespresso mælkeskummer separat. Det eneste du skal gøre, er at indsætte det ønskede piskehoved, hælde mælk i beholderen og trykke på en knap, og så vil du hurtigt stå med lun mælk, lunt mælkeskum eller koldt mælkeskum, afhængig af dit behov. Det er altså smart. Med de fleste Nespresso mælkeskummere, får du altså ofte en maskine med flere funktioner, som både er god og ofte også et populært valg. Især Nespresso Aeroccino mælkeskummeren er god, hvis du vil have en fuldautomatisk mælkeskummer. 

Køb en Nespresso maskine med mælkeskummer

Der er rigtig mange Nespresso mælkeskummere på markedet, og mange af dem, kan du også få med, når du køber din kapselkaffe maskine. Det er ofte en fordel, fordi du kan få Nespresso mælkeskummer reservedele, men også fordi du har både mælkeskummer og kaffemaskine i en, så det er ikke to separate processer.  Derudover er de fleste Nespresso maskiner med mælkeskummere forprogrammeret til at kunne lave din yndlings kaffe. Så hvis du ønsker en cappuccino, kan du trykke på cappuccinoknappen på din maskine, og så vil den indstille, hvor meget mælken skal skummes, hvor meget kaffe, der skal i koppen og hvor varm den skal være. Der er altså mange fordele ved at købe en Nespresso maskine med mælkeskummer. Der er dog ikke nødvendigvis de samme muligheder for at få kold og varm mælk, fra en Nespresso maskine med mælkeskummer. Dog kan du jo også, med en Nespresso maskine med mælkeskummer, vælge at lave en enkel espresso eller Lungo, da du jo ikke behøver bruge din mælkeskummer, bare fordi du har den.

Bør jeg købe en integreret mælkeskummer eller en separat?

Det er et godt spørgsmål og kommer selvfølgelig meget an på, hvad du har i forvejen og hvad dit behov er. Hvis du ikke drikker kaffe med mælk i, men nyder en espresso, giver det jo ikke mening, at du køber en Nespresso mælkeskummer, men hvis du derimod gerne vil have muligheden for at tilbyde gæster god kaffe med skummet mælk, kan det være fint at købe en integreret mælkeskummer, når du køber din kaffemaskine. 

Du skal dog være opmærksom på, at du, når du har en integreret mælkeskummer, kan risikere at den med tiden ikke gider skumme lige så godt, som den har gjort. Det kan skyldes flere ting, blandt andet, at den kan kalke til, så du skal være villig til at afkalke din maskine, og så er mælken, du bruger selvfølgelig også vigtig. Kold og frisk mælk er bedst.

Gør et godt køb og køb din Nespresso maskine med mælkeskummer på tilbud

Vi nærmer os en tid, hvor der enten er Black Friday, juleudsalg eller lignende. Derfor giver det også rigtig god mening, ikke at betale fuld pris på din Nespresso mælkeskummer eller din Nespresso kapselmaskine med mælkeskummer. Faktisk ville det være lidt dumt brugte penge. Brug i stedet for tiden, på at finde den perfekte maskine til dine behov, og søg rundt på nettet efter gode Nespresso mælkeskummere på tilbud. Ofte vil du på nettet kunne finde mange gode tilbud, og mange hjemmesider melder også deres black Friday tilbud ud i god tid. Så kan du forberede dig på, at det er den, du skal have, og du kan finde pengene og gemme dem til udsalget begynder. 

Ellers, hvis du ikke vil vente på de store tilbuds dage, kan du gøre brug af en sammenligningstjeneste som pricerunner, der kan du finde den billigste side, som har den Nespresso mælkeskummer, du leder efter.

 • Lavazza-Classico-(10-stk)
  Maestro Classico (10 stk)
  25 kr
 • Lavazza-Lungo-(10-stk)
  Maestro Lungo (10 stk)
  25 kr
 • Lavazza-Decaffeinato-(10-stk)
  Espresso Maestro Koffeinfri (10 stk)
  25 kr

FAQ om Nespresso mælkeskummer

Min Aeroccino virker ikke mere?

For det meste, kan du finde de fleste informationer og hjælp til din nespresso mælkeskummer og andre maskiner, på Nespressos hjemmeside. Nogle af de ting, du kan tjekke, er dog f.eks., om piskeriset fungerer, som det skal. Der er en magnet, som skal fastholde piskeriset, og den mister nogle gange sin kraft og har brug for at blive magnetiseret igen. Det gør du med et let slag mod en hård overflade. Det kan også skyldes, at du overskrider, hvor meget mælk, der må være i din Aeroccino, så hvis du hælder for meget i, vil skummet ikke have plads til at blive rigt og fyldigt.

Min integrerede mælkeskummer laver ikke godt mælkeskum længere?

Der kan være mange grunde til, at din Nespresso kaffemaskine med mælkeskummer ikke længere laver godt mælkeskum. Undersøg først, om du er sikker på, at mælkeskummeren er blevet gjort rent og ellers virker.

Derudover kan kvaliteten af mælken spille en stor rolle for, hvor god dit mælkeskum bliver. Varm og gammel mælk vil ikke producere et ligeså godt mælkeskum, som hvis du bruger frisk og kold mælk.

Til sidst kan det tænkes, at din maskine ikke er blevet afkalket, og det kan også være grunden til, at din Nespresso mælkeskummer, ikke laver ligeså god mælkeskum.

Hvorfor brænder min mælk på?

Hvis du gerne vil undgå, at din mælk brænder på, anbefaler vi, at du renser din mælkeskummer fra Nespresso med koldt vand, efter hver gang, du har brugt den. Det bedste du kan gøre, er at sørge for en god rengøring, både af beholder og piskeris samt under varmelegemet. Det skal du gøre grundigt men nænsomt. Til gengæld betyder det så, at din mælk ikke vil brænde på i længden, og at du får god mælkeskum hver gang.

 • Nespresso Organic Tilbudspakke (100 stk)
  Nespresso Organic Tilbudspakke (100 stk)
  225 kr
 • Nespresso Tilbudspakke (100 stk)
  Nespresso Tilbudspakke (100 stk)
  199 kr
 • Canal Ristretto 1
  Ristretto (20 stk)
  30 kr
 • Lungo (20 stk)
  Lungo (20 stk)
  30 kr
 • Canal Espresso 1
  Espresso (20 stk)
  30 kr
 • Caffenu Universal Rengøringstabletter
  Universal Rengøringstabletter (10 stk)
  49 kr