Almene vilkår og handelsbetingelser 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Mokkaland.  

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Mokkaland i Århus.

Mokkaland
CVR.: 35545905
Adresse: Bülowsgade 68, 8000 Aarhus
E-mail: info@mokkaland.dk
Telefonnummer: +45 61 40 44 03

Vi svarer typisk på henvendelser indenfor 24 timer. Der kan forekomme længere svartid i travle perioder.

Dokumentation og vejledning

På denne hjemmeside finder du produkter relateret til kaffe, herunder primært kaffekapsler. Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Mokkaland i Århus.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Mokkaland anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med DAO, Bring eller Postnord. Leveringstiden er typisk mellem 1-2 hverdage.
Fragt omkostninger: 29-39 kr. gratis fragt på ordre over 499 kr.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Mokkaland overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Købeloven giver reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Mokkaland skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Mokkaland.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Mokkaland har stillet dig i udsigt.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse (Når det drejer sig om en bestilling af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis).

Du skal inden 14 dage fra modtagelse, give os en meddelelse om at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail, på info@mokkaland.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du fortryder dit køb, skal du selv betale for at returnere varen. Alle andre udgifter ved købet returnerer vi til dig.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro og MobilePay.  Alle priser i Mokkaland – på web-adressen https://www.mokkaland.dk – er inkl. Moms. Vi tager kun imod dansk valuta (DKK). Ønsker du at betale med andre valutaer, bedes du kontakte os. En samlet oversigt over det samlede køb finder du ved checkout, inden du angiver dine kortoplysninger. Vi trækker pengene når varen sendes fra vores lager.

Retur af varer

Mokkaland yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Ønsker du at returnere varer, kan du læse mere gennem følgende link: https://return.coolrunner.dk/Returlabel/DK

Her kan du ganske let købe en pakkelabel til brug ved returnering af varer, som er købt hos Mokkaland. Returfragten koster 30 kr.

Er der tale om en reklamation afholder Mokkaland.dk udgifterne ved returfragten. I dette tilfælde skal du kontakte info@mokkaland.dk for at få en returlabel.

Når betalingen er gennemført, vil du få vist en kvitteringsside, og her kan du hente og udskrive din returlabel. Returlabelen vil også blive sendt som vedhæftet pdf til den e-mailadresse, som du har oplyst.

Du kan udskrive returlabelen på en almindelig A4-printer. Herefter sætter du labelen forsvarligt fast på pakken uden at dække tekst og stregkode. Så er du klar til at aflevere pakken til DAO på et posthus, i en postbutik eller en pakkeboks.

__________________________

For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

  • Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.
  • Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.