Categories
Bryggemetoder Kaffe Udstyr

Moccamaster tilbud. Overblik og Guide


Moccamaster har stået på vores køkkenborde i over 50 år og glædet os, ikke alene med dens tidsløse design og sin velduftende kvalitetskaffe. Det er en kaffemaskine der er håndlavet og afprøvet inden den ender i vores køkkener. Moccamaster kaffemaskinen erstattede i princippet den gammeldags kogekaffe, som man i mange århundrede havde brugt inden. Der findes mange forskellige Moccamaster. Både varianter men også farvemæssigt. De kommer ofte i op til 12 forskellige farver og det er derfor nemt at finde en kaffemaskine, der passer til ens behov. De mange varianter og farvemuligheder gør det også muligt ofte at finde en Moccamaster på tilbud.

Priserne på en Moccamaster ligger på et par tusinde kr. og opefter, så det er værd at undersøge om der er tilbud på en af Moccamaster mange varianter. Det kunne f.eks. være en Moccamaster med termokande tilbud.

 • Crema E Aroma (1000g)
  Crema E Aroma (1000g)
  127 kr
 • Classico, malet (250g)
  Classico, malet (250g)
  64 kr
 • Tierra Planet (1000g)
  Tierra Planet (1000g)
  135 kr

Moccamaster på tilbud

Antallet af forskellige varianter af Moccamaster er stort hvilke ikke alene gør det nemt at finde en variant der passer til ens behov. Det kunne f.eks. være en Moccamaster clubline eller en Moccamaster cup one. Fælles for Moccamaster varianterne er at de kommer med en kraftig motor, der gør dem i stand til at brygge en kande kaffe med 10 kopper kvalitetskaffe på under 6 minutter. 

Her kan du ofte finde en Moccamaster på tilbud

 • Elgiganten
 • KitchenOne
 • Imerco
 • Power
 • Skousen
 • Bilka

Inden du vælger en Moccamaster kan du med fordel undersøge om du kan finde Moccamaster tilbud. Undersøg de forskellige forhandlere. Måske en Moccamaster rød tilbud eller en Moccamaster kaffemaskine på tilbud.

Herunder kommer en lille oversigt over mange af de Moccamester, der kan findes på tilbud.

Moccamaster med termokande

Moccamaster er muligt at komme med en termokande hvor kaffen brygges direkte ned i termokanden. Du kan med fordel undersøge efter en Moccamaster med termokande tilbud. Moccamaster kb 741 termo har den ekstra funktion at sætter du termokanden forkert ind stopper din Moccamaster kb 741 termo med at brygge kaffe. Det samme gælder, hvis du fjerner termokanden inden kaffen er brygget færdigt. Ofte er det muligt at finde en Moccamaster kb 741 termo på tilbud. 

Skulle du have brug for at købe en ny termokande til din Moccamaster kb 741, kan du købe en ny uden også at skulle købe en ny kaffemaskine. Det kan være at den er gået i stykker eller måske at du gerne vil kunne brygge 2 termokander. F.eks. til festlige lejligheder, hvor i har besøg af mange mennesker.

 • Philips-Maintenance-Kit
  Philips Saeco Rengøringssæt
  399 kr
 • Bosch siemens sampak
  Bosch / Siemens – Plejesæt (TZ80004)
  259 kr
 • Philips-Kalk--og-Vandfilter
  Philips Saeco Kalk- og Vandfilter x 2
  249 kr

Moccamaster clubline tilbud

Moccamaster clubline er en enkelt tidløst designet kaffemaskine, som brygger op til 12 kopper kaffe. Det tager omkring 6 min at brygge de 12 kopper, hvilke skyldes den kraftige maskine, som er grundlæggende for alle Moccamasters kaffemaskiner. 

Det er muligt at søge på Moccamaster Clubline tilbud og finde et godt tilbud, hvis du er ude efter at købe en ny Moccamaster kaffemaskine på tilbud.

Hvis du har en farvepræference, kan du med fordel søge på Moccamaster rød tilbud, eller Moccamaster hvid tilbud, hvis du heller vil have den farve. Hvis du ikke har besluttet dig for farve eller hvis det ikke har betydning, kan du med fordel søge på Moccamaster kb952 tilbud og se de forskellige muligheder. En anden variant som du kan søge på Moccamaster kbgc982 tilbud. Den har den funktion at den automatisk slukker efter 40 min.

Samtlige kaffemaskiner er håndlavede og afprøvet, inden de sendes videre ud til udvalgte forhandlere.

Moccamaster cup one tilbud 

Hvis du hører til dem der foretrækker at brygge din kaffe, efterhånden som du har brug for den kan du med fordel søge efter Moccamaster cup one tilbud. Det er en kaffemaskine med tilhørende kop som brygger 1 kop ad gangen. Det er muligt som med de andre varianter af Moccamaster at finde lige den farvevariant der passer til dig. Det er også muligt at købe Moccamaster tilbehør, som f.eks. flere kopper til din Moccamaster cup one eller en kopholder. 

Da du kun brygger den kaffe du har brug for, har Moccamaster cup one ikke indbygget et varmelegeme og slukker automatisk når kaffen er brygget færdigt. Fordelen ved at have en Moccamaster cup 1 er, at i hver især kan brygge lige den type kaffe i bedst kan lide. Der følger 2 termokopper med, når du køber en Moccamaster cup one på tilbud.

Sammenlign de forskellige Moccamaster tilbud

Hvis du er på jagt efter en ny kaffemaskine, kan du med fordel søge på Moccamaster tilbud. Der findes et utal af varianter og farver så det er vigtigt at holde tungen lige i munden og først finde den variant og evt. farve der passer til dit behov. Efterfølgende kan du nemmere søge specifikt på den model af Moccamaster, som passer dig bedst. 

Måske kan du spare mange penge ved ikke at have sat dig på en fast farve. Du kan også hvis du vil have en specifik farve, f.eks. søge Moccamaster sort tilbud og sammenligne de forskellige tilbud. Køber du online kan du med fordel starte med at undersøge fragten. Nogle gange er produktet billigt på tilbud, men dyrt i fragt. Undersøg også hvad de har af reservedele og tilbehør og se, om du med fordel allerede nu f.eks. kan købe en ekstra termokande til din Moccamaster kaffemaskine.

Test af de forskellige Moccamaster

Er du i tvivl om hvilke model eller variant du skal købe, kan du med fordel undersøge, hvad der er skrevet om Moccamaster i forskellige test. Det er en god ide at læse flere test, da mange af hjemmesiderne som laver test af f.eks. kaffemaskiner ofte er en affiliate side, hvor de modtager kommission, hvis du klikker videre og køber en af de kaffemaskiner de anbefaler. Det samme gælder også de sider der fortæller dig, hvilke steder du billigst kan købe din Moccamaster på tilbud.

Selvom hjemmesiderne primært beskriver de varer de tjener penge på, er det stadig et godt sted at starte og læse om de forskellige modeller og varianter. De fortæller nemlig indgående om fordele og ulemper ved de forskellige modeller og det kan give dig et godt overblik over de forskellige Moccamaster kaffemaskiner.

 • Bosch siemens sampak
  Bosch / Siemens – Plejesæt (TZ80004)
  259 kr
 • Siemens-afkalkning med tabletter
  Bosch/Siemens Afkalkningstabletter TZ80002B
  87,95 kr

Hvor kan du finde Moccamaster tilbud?

Moccamaster er en kaffemaskine der sælges af mange forskellige forhandlere. Det er muligt at finde webshops, der sælger et bredt udvalg og ofte har Moccamaster på tilbud. Du kan også med lethed finde tilbud på Moccamaster mange modeller i de store supermarkeder og elektronikforretninger, der findes rundt omkring i de danske indkøbscentre.

Det giver dig på en gang en god mulighed for at finde billig Moccamaster tilbud, samtidig med at det kan virke lidt uoverskueligt, for hvad nu hvis du kan finde et endnu bedre tilbud et andet sted eller hvad med i næste uge.

Da du altid kan finde en Moccamaster på tilbud, så koncentrere dig om de har andre gode fordele end prisen. Har de en afdeling hvor du nemt kan aflevere Moccamaster hvis der er problemer med maskinen. Tilbyder de dig en ny, en låne kaffemaskine så du ikke skal undvære din daglige kop. Har de et stort udvalg af tilbehør og reservedele.

Tilbehør til din Moccamaster

Uanset hvor meget man passer på sin Moccamaster kan det ske, at nogle dele går i stykker. Det kan være at din glaskande til din Moccamaster kbgc982 er faldet på gulvet og du har brug for en ny. Eller at din kaffetragt trænger til at blive udskiftet. Det er heldigvis nemt og det er muligt og nemt at købe reservedele og tilbehør til din Moccamaster.

Samme sted hvor du har købt din Moccamaster på tilbud, kan du ikke alene købe nye reservedele, men også lækkert tilbehør som holder til dine kaffefiltre eller til opbevaring af din kaffe. Det er tilbehør der holder samme høje og tidløse design som din Moccamaster og de passer derfor perfekt til dit køkken.

Garanti på din Moccamaster

Uanset om du køber din Moccamaster på tilbud eller til fuldpris medfølger der automatisk 5 års garanti på din Moccamaster. Du kan få yderlig 5 års garanti ved at oplyse dit navn og e-mail til Moccamaster. Du siger yderlig ja til at modtage e-mails fra Moccamaster om Moccamaster tilbud og nye produkter. 

Siger du ja til at modtage tilbud fra Moccamaster og dermed 5 ekstra års garanti, skal du huske at tage et billede af din regning eller gemme den. For at kunne få de ekstra 5 års garanti, skal du huske at tilmelde dig inden 6 måneder efter du har købt din Moccamaster. 

Hvis du vil sikre at din garanti holder, skal du huske at afkalke din maskine regelmæssigt. 

 • LAVAZZA-ORO-QUALITY (1000g)
  Qualità Oro (1000g)
  124 kr
 • Siemens-afkalkning med tabletter
  Bosch/Siemens Afkalkningstabletter TZ80002B
  87,95 kr
 • Kenya AA (200g)
  Kenya AA (200g)
  42 kr

Rengøring af din Moccamaster

Da det danske grundvand er fuld af kalk, er det nødvendigt at rengøre din Moccamaster fra tid til anden, så din Moccamaster forsat fungere perfekt. Du skal fra tid til anden, alt efter hvor meget kaffe du brygger og alt efter hvor meget kalk der er i dit område. Du kan købe Moccamasters egen afkalkningsmiddel eller et langt billigere i ethvert supermarked.

For at få den bedste kaffeoplevelse og passe på din Moccamaster, skal du som en tommelfingerregel afkalke din maskine efter 40 kander kaffe. Det er vigtigt at du husker at afkalke for din garanti virker ikke, hvis din Moccamaster skal til reparation som følge af at du ikke har afkalket.

Du skal først køre afkalkningsmidlet igennem og efterfølgende skal du koge vand i gennem mindst 3 gange før du igen kan lave kaffe. 

Du behøver ikke smide det brugte afkalkningsmiddel ud. Det kan genbruges 3 gange.

Bryg kaffe på din Moccamaster

Hvis du ønsker at brygge den bedst mulig kaffe på din Moccamaster, er der flere ting du skal være opmærksom på.

Det første du skal være opmærksom på er, at du ikke kan få en god kvalitetskaffe med mindre den kaffe du bruger er af en god kvalitet. Køb altid hele bønner og smid dem i fryseren. Tag den mængde op du skal bruge og kværn den så den er malet, så den passer til din Moccamaster.  Kaffe består primært af vand, så hvis du værdsætter en god kop, så brug filtreret vand eller mineralvand. Det vil gøre verden til forskel. Hvis du benytter dig af almindeligt postevand fra vandhanen, kan kalken i vandet give en flad kaffesmag.

Husk også kun at brygge den mængde kaffe du drikker. Selvom kaffen sagtens kan holde sig varm i timer, vil smagen på sigt ændre sig og blive kedelig og besk.

FAQ

Hvad er en Moccamaster?

Moccamaster er et varemærke for en lang række kaffemaskiner, som har været på det danske marked i de sidste 50-60 år. Moccamaster brygger en god kvalitets filterkaffe. 

Mærket Moccamaster er kendt for deres tidløse design og gode kvalitet som gør det muligt for alle at finde en model, som passer til ens kaffebehov samtidig med at den passer ind i køkkenet. Den samme model findes ofte i op til 12 forskellige farver.

Moccamaster er kendetegnet ved at være håndlavet og have en kraftig maskine, der gør det muligt at brygge 10 kopper kaffe på omkring 6 min.Hvor kan jeg købe Moccamaster på tilbud?

Du har mulighed for at købe din nye Moccamaster på tilbud både på nettet og i fysiske butikker. De fleste større supermarkeder og elektronik butikker har ofte tilbud på Moccamaster. De fører samtidig et stort udvalg af reservedele og tilbehør til kaffemaskinen. Moccamasters tilbehør består af samme høje kvalitet af tidløst design, som gør det velegnet til at have stående i ethvert dansk køkken. Det er altså nemt at finde en forhandler, der sælger lige den Moccamaster på tilbud som du ønsker dig. Hvis du søger en bestemt farve, kan du f.eks. søge Moccamaster rød tilbud og derefter vil du se de forhandlere der har en på tilbud.

Er Moccamaster en god kaffemaskine?

Moccamaster har været danskernes foretrukkende kaffemaskine i tæt på 60 år. Det er en kaffemaskine, hvor delene er håndlavet og efterfølgende samlet i Holland. Før maskinen forlader fabrikken vil den være afprøvet, for at sikre at den efterlever virksomhedens høje kvalitet.
Moccamaster ligger i den prismæssige dyre ende, så derfor er det en god ide at holde øje med Moccamaster tilbud, hvis du er på jagt efter en ny. Du kan både søge på model alene eller også kan du søge på model og farve, hvis det er vigtigt. F.eks. Moccamaster hvid tilbud, hvis du søger en hvid Moccamaster kaffemaskine.