Categories
Alt andet

De 3 bedste personlige kaffekrus med billede


Kaffe er en drink som store dele af befolkningen drikker hver evig eneste dag – og mange flere gange om dagen. Den sorte væske, som er efterfulgt med mælk, er svær at undvære for mange. Koffein er naturligvis med til at få folk til at drikke den igen og igen, men det er mere end en afhængighed bredt ud over et folkefærd. Det har også noget med smagen, stemningen og ikke mindst kruset at gøre.

Kaffe er hygge. Kaffe er kærlighed. Kaffe er energi. For mange er kaffe ikke bare en almindelig drik. Det er drikken der gør at man kan arbejde flere timer ad gangen uden at miste energi. Det er drikken der samler mennesker over dates og venner over hyggelige stunder. Og det der til hver en tid gør kaffedrikkelsen sjovere for alle er at drikke den af et krus med billede.

Ikke kun til kaffe

Et personlig kaffekrus med billede behøver selvfølgelig ikke kun at blive brug til at drikke kaffe af. Hvis ikke man er den største kaffedrikker, kan man i stedet fulde koppen med varm te, kakao eller en anden væske som man foretrækker over kaffe. Det er ingen skam ikke at kunne lide kaffe, selvom mange mennesker ikke kan undvære det sorte guld. Det betyder også at man kan give et flot kaffekrus i gave til alle, som kan lide dem og der er forskellige at vælge imellem. Her er 3 af de bedste:

Krus i gaveæske

Krus i gaveæske er det krus man kan give uden store bekymringer for om modtageren vil kunne lide det eller ej. Den er nemlig simpel i sit udseende, den har en flot form og er prydet med modtagerens navn hen over toppen. Den er en sikker vinder som del af en gaveæske. Hvis ikke man ved hvilket krus man vil købe til sig selv eller en anden, så er denne et godt valg.

Fantasikop

Fantasikoppen har til gengæld mere personlighed og karakter. Den er perfekt til kaffe- eller tedrikkeren der kan lide farver, mønstre og gode citater. Dette krus har også et godt håndtag så man kan tage fat med alle fingrene når man tager en slurk af sin varme eller kolde drik. Den kan blandt andet vælges i en flot rosa farve eller en skinnende lilla eller guldfarve og så kan den prydes med et personligt billede.

Morgenmadsskål

Hvorfor begrænse en kops funktioner når man kan vælge at bruge den til flere forskellige formål? Morgenmadsskålen har en anderledes, dybere og mere bred form end et klassisk kaffekrus. Den er perfekt både til at spise morgenmad i eller til at drikke sin kaffe i. Med sådan en stor skål, som også kan bruges som krus, undgår man at gå frem og tilbage til kaffemaskinen for mange gange.

Morgenmadsskålen kan naturligvis også gøres personlig med et navn, bestemte farver og skrifttype. Det er en sød skål med et lille håndtag, som enhver vil blive glad for – hvis altså man elsker morgenmadsprodukter og varme drikke.