Categories
Kaffe Udstyr

De 3 bedste kaffemaskiner fra Melitta


Som kaffe-elsker er det selvfølgelig nødvendigt med en god kaffemaskine. En maskine der kan fange smagen af ens foretrukne bønne. For dig der bare skal have en skud koffein fra starten af dagen, er det selvfølgelig også at foretrække, at kaffen smager godt.

I denne artikel vil vi tage fat på tre af de bedste kaffemaskiner fra Melitta:

  • Melitta Aroma Signature Deluxe
  • Melitta Excellent 5.0
  • Melitta Aroma Elegance Therm Deluxe

Melitta er en tysk virksomhed, der blev grundlagt i 1908. Siden da har de sørget for, at vi kan få serveret en dejlig kop kaffe, når vi ønsker det. De specialiserer sig både i kaffemaskiner, men også tilbehør til disse. Det betyder også, at de ved hvordan man laver en ordentlig kaffemaskine.

Læs med herunder, hvor vi vil sammenligne de tre maskiner på tværs af funktionalitet og kvalitet, så du kan vælge den, der passer bedst til dig.

Melitta Aroma Signature Deluxe – Den bedste til prisen

Med Melitta Aroma Signature Deluxe får du en kvalitetsmaskine i et lækkert design til en relativt billig pris, sammenlignet med andre maskiner i samme kaliber. Selvom det er en lidt ældre model, brygger den bestemt stadig en fantastisk kop kaffe.

Lækker kaffe i et godt design

Et af de punkter hvor denne maskine få meget ros, er designet. Den er stilren og ligner en dyrere maskine – men skindet bedrager, da du kan købe denne maskine for en aldeles fair pris.

Maskinen er bygget i rustfrit stål, hvilket bidrager til en smuk maskine, der vil passe ind i et ethvert køkken. Med Melittas Aroma Kontrol sørger maskinen selv for at justere kaffens styrke og aroma, afhængigt af om du brygger 3 eller 10 kopper kaffe.

Hvad kan den ellers?

I maskinen finder du en række funktioner:

  • Aromakontrol
  • Drypstop
  • Autosluk
  • To varmeelementer
  • Kontrol over vandhårdhed

Alt dette er med til at sikre dig, at du både opnår velsmag og håndterbarhed. Maskinen slukker automatisk og undgår at dryppe, når du fjerner kanden. Med Aroma kontrollen (forklaret i forrige afsnit) og programmérbar vandhårdhed opnår du velsmag, og de to varmeelementer hjælper med at holde kaffen varm.

Alt i alt en maskine i høj kvalitet.

Melitta Excellent 5.0 – Den billige

Melitta Excellent laver, som navnet antyder, glimrende kaffe – også selvom den koster mindre end de andre modeller. Den ligger i den lidt billigere ende, men kan servere dig en kop kaffe, der båder kvikker dig op og smager godt.

God kaffe til en billig penge

Melitta laver kaffemaskiner i god kvalitet, så selvom vi skriver, at denne kaffemaskine er billig, er det ikke ensbetydende med, at du køber en dårlig maskine. Der er blot blevet sparet på ekstrafunktioner. Har du ikke behov for dem, er der ingen grund til at bruge penge på dem – så hellere bruge pengene på nogle gode bønner.

I stedet for at betale for en kværn man ikke vil bruge, eller en termokande der ikke bliver drukket udnyttet, betaler du næsten udelukkende for en maskine, der kan få mest muligt ud af kaffen.

Udstyret med det nødvendige

Melitta Excellent 5.0 er en af de simplere og kompakte modeller, når det kommer til kaffemaskiner. Den er stilren, enkel og nem at håndtere. Perfekt til det simple køkken.

Den kommer med en vandtank på 1,25 liter og er derfor ikke lavet til større portioner – dog svarer det til 10 standard kopper kaffe – og så er den hurtig. Hvis du ikke er typen, der gider at vente for længe på kaffen, så er dette helt klart en god mulighed.

Den er udstyret med autosluk, så hvis du ikke rører med den i 40 minutter, så slukker den helt at sig selv. Så skal du ikke bekymre dig om noget.

Melitta Aroma Elegance Therm Deluxe – Den smarte

Hvis du vil udstyre dit køkken med det bedste inden for kaffemaskiner, så bør du overveje denne maskine. Med flere funktioner der kan tilpasse din kaffeoplevelse, er du garanteret en god kop – og med temperaturstyring kan kaffen holde i timevis.

Fantastisk kaffe og aroma

Melitta Aroma Elegance Therm Deluxe kan beskrives som en innovativ kaffemaskine. Den er blandt andet udstyret med Melittas Aromakontrol og Aroma Premium teknologi. Disse to kombineret gør at kaffen:

  • Kan blive brygget på ned til 6 minutter
  • Bliver brygget med fuld udnyttelse af smag
  • Bønnernes naturlige aroma bliver udnyttet maksimalt

Du er altså sikret en dejlig kop kaffe.

Mange lækre funktioner

Udover at du får en lækker kop kaffe, er der selvfølgelig nogle ekstra funktioner og noget ekstra udstyr.

Denne kaffemaskine er udstyret med en aftagelig vandbeholder, der har en kapacitet på 1,25 liter (10 kopper kaffe). Den indbyggede autosluk funktion slukker automatisk maskinen efter 15 minutter – men kaffen forholdes varm af termokanden. Fjerner du kanden, vil maskinen stoppe takket være anti-dryp funktionen.

Termokanden er desuden brudsikker og lavet i rustfrit stål. Maskinen er kalk beskyttet, har en praktisk timerfunktion og har et aftageligt svingfilter, så hele maskinen er nem at rengøre.