Categories
Uncategorized

Bodum Tekande – Til den helt rigtige kop te


En god kop te er den perfekte måde at slappe af på. Der findes lige så mange forskellige typer te, som der findes mennesker. Derfor er der helt sikkert den perfekte te til dig også. Lige gyldigt hvad, vil du kunne forbedre din te oplevelse med en tekande Bodum. Måske er du en rutineret tedrikker, med stort kendskab til forskellige temperaturer, oprindelser og smagsnuancer. Eller måske er du lige begyndt at drikke te, og vil gerne vide mere om det. Det kan også være, at du bare er interesseret i at nyde en kop te om aftenen.

 • LAVAZZA-CREMA-GUSTOSO 1000g
  Caffè Crema Gustoso (1000g)
  120 kr
 • LAVAZZA-CREMA-CLASSICO 1000g
  Caffé Crema Classico (1000g)
  120 kr
 • MERRILD-CREMA 1000g
  Crema (1000g)
  112 kr

Med en Bodum tekande bliver det både let som en leg og en fornøjelse at lave te. Bodum producerer produkter af høj kvalitet. De tror på, at gode produkter og lave priser skal gå hånd i hånd. Så har alle nemlig mulighed for at nyde deres kaffe eller te. Køb en tekande Bodum og bliv forelsket i den gode måde at lave te.

Jeg har fundet de to bedste testvideoer af Bodum elkedler:

Bodum elkedel typer

En elkedel kan bruges til mange ting og forskellige typer drikke. Derfor er der også forskel på, hvilken type elkedel du skal bruge. En klassisk Bodum elkedel kan give dig alt det du forventer af en elkedel. De fleste vil ikke have brug for andet end at koge vand til diverse drikke eller madlavning. Derfor kan du også nemt få en billig elkedel Bodum, som opfylder dine behov. Den kan holde længe og bruges til alt hvad den skal.

Hvis du er en mere avanceret barista eller godt kan lide at være mere præcis, findes der produkter til dig. Du kan nemlig vælge mellem mange forskellige specielle Bodum elkedler, med anderledes egenskaber. Der findes nemlig både elkedler til komfur, gooseneck elkedler til pour over kaffe og meget mere. Du kan selv vælge materiale, design, farve og meget mere. Din elkedel Bodum kan blive lige så unik som dig, bare vælg den som passer bedst i dit køkken.

Bodum IBIS elkedel

Med en Bodum Ibis elkedel, får du den klassiske elkedel oplevelse. Denne elkedel Bodum koger vand lynhurtigt, så du nemt kan få varmt vand til suppe, kaffe eller andet. Den bruger minimalt strøm, så du ikke behøver mærke det på elregningen. På siden af din Bodum elkedel vil du finde en synlig vandmåler, så du kan sikre, at du koger den rigtige mængde vand. Det sparer både vand og strøm. 

Dampsensoren i elkedlen sørger for, at den automatisk slår fra, når vandet koger. Ibis elkedlen sidder på en base med ledning til, så du nemt kan løfte og flytte den. Og det tager kun ét klip at åbne låget. Et filter i tuden sørger for at filtrere kalk fra vandet, når du hælder det ud. Du kan få Ibis i Bodum elkedel stål, for et stilrent og holdbart design. Det rustfrie stål giver dig en elkedel som vil holde utroligt længe og ikke ændre udseende.

Bodum Bistro elkedel

En Bodum Bistro elkedel er til dig, som gerne vil have lidt mere ud af din elkedel. Du kan få den i flere forskellige udgaver. Der findes en Bodum Bistro elkedel som minder om den klassiske Ibis elkedel du også kan få fra mærket. Den vil hurtigt koge dit vand, og have alle de praktiske egenskaber, som du kan bruge. Så kan du koge vand nemt og simpelt med en elektrisk elkedel.

Er du en pour over kaffedrikker, vil en Bistro gooseneck elkedel være lige hvad du leder efter. Den har mange af de normale egenskaber af en elkedel, men er udstyret med en lang, slank og solid tud. Denne svanehalselkedel giver et unikt design, som ser meget elegant ud på køkkenbordet. Bodum Bistro elkedel er designet til perfekt at kunne hælde kogende vand langsomt over din pour over kaffemaskine. Sådan bliver vandet fordelt ordentligt, og du kan sørge for at få alt kaffepulveret i kanten af filteret med.

Bodum elkedel m/ temperaturkontrol

Er du en ambitiøs te-drikker? Så er Bodum Bistro elkedel dobbeltvægget lige noget for dig. Det er en glaskedel som er perfekt til alle dine forskellige teer. En Bodum elkedel dobbeltvægget passer nemlig perfekt på det kogende vand, og giver dig mulighed for forskellige indstillinger. Det er nemlig en Bodum elkedel m/ temperaturkontrol, så du selv kan styre hvor varmt vandet bliver.  Nogle teer er for sensitive til at kunne tåle kogende vand. Grøn og hvid te skal eksempelvis bruge lavere temperaturer for at få den bedste smag, og undgå at de bliver bitre. Elkedlen har indtillinger fra alt mellem 60-100 grader C. Så kan du få præcis den temperatur som din te kræver. Bodum Bistro elkedel dobbeltvægget giver din praktiske varmefunktion af en dobbelt væg og et stilrent design på samme tid. Du kan få den i mange forskellige farver. Nyd den perfekte kop te hver gang med Bodum elkedel dobbeltvægget og en Bodum tekande.

Bodum elkedel design

Elkedel Bodum kommer i mange forskellige flotte designs og farver. På den måde kan du sørge for at finde en, som passer perfekt ind i dit køkken. Du kan både finde mere moderne elkedler, som kan give et stilrent design. Eller retro designs som vil passe ind i et mere rustikt hjem. De kommer alle sammen i høj kvalitet lavet af gode materialer. Så får du et godt produkt, lige gyldigt hvilken du vælger. Du kan få en Bodum elkedel hvid, for er klassisk look. Hvid går hurtigt i ét med hvide vægge, så du kan have elkedlen stående uden at den skaber for meget opmærksomhed. Hvis du ønsker en mere farverig elkedel kan du få Bodum elkedel rød eller Bodum elkedel grøn. Det er en god måde at bringe lidt mere liv og sjov til køkkenet. Og din elkedel Bodum kan passe sammen med accentfarver i køkkenet.

Bodum elkedel størrelser 

Der findes en Bodum elkedel til dig, lige gyldigt om du bor alene eller sammen med hele familien. Kogt vand bliver brugt til mange forskellige ting i løbet af dagen, og derfor er det vigtigt at have en elkedel som passer til dig. Du kan få Bodum elkedler i mange forskellige størrelser, for at passe til hvor mange der bor i husstanden. Vælg en Bodum bistro elkedel 0,5 liter, hvis du bor alene eller sammen med en anden. Det er ikke altid man behøver at kunne koge så meget vand ad gangen. Hvis du har meget lidt plads i køkkenet, og ikke skal bruge mere end en halv liter kogt vand, er denne kedel perfekt.  Vælg en Bodum elkedel 1 l for en klassisk elkedel. Her vil der være nok vand til det meste. En Bodum Bistro elkedel 1 liter, er en af de mest solgte elkedler. Hvis hele familien er samlet, vil en Bodum elkedel 1,5 l være god til dig. Her vil der altid være nok vand.

Bodum elkedel tilbud

Der er mange steder, hvor du kan købe Bodum elkedler. Det nemmeste er på Bodums egen hjemmeside. Her kan du få et overblik over de mange forskellige produkter og typer af elkedler. Du kan læse om fordele ved de forskellige, og beslutte dig for, hvad du helst vil have. Søger du online, kan du også finde Bodum elkedel test, for at se, hvad andre har besluttet er den bedste elkedel.  Foretrækker du i stedet at handle fysisk, er dette også muligt. Der findes få Bodum butikker rundt omkring i verden, men til gengæld er der mange Bodum forhandlere. Kig hvor du normalt køber køkkenprodukter, for at finde dine yndlings Bodum varer. Hvis du leder i forskellige butikker, kan du også finde den bedste pris. Både i fysiske butikker og på nettet vil du ofte finde Bodum elkedel tilbud. Så kan du få produkterne til den bedste pris.

Bodum rejse elkedel 

Er du på vej på campingtur eller bilferie? Lige gyldigt hvor du skal hen, kan det være rart at have kogende vand med sig. Når man skal lave mad, koge pasta, lave kaffe eller andet hjælper en elkedel meget. Det kan godt være besværligt at skulle bygge bål eller tænde grill, hver gang man skal bruge varmt vand. Derfor er der kommet en nemmere løsning til dig.  Med en Bodum rejse elkedel kan du tage kogende vand med dig på farten. Den er nem at transportere, og giver dig meget fleksibilitet. Elkedlen kan slås til de fleste steder, for at koge vand hurtigt og effektivt. Den skal bare bruge strøm, og så har du kogt vand på få minutter. Så kan du selv vælge om du bruger det til varm kakao, madlavning eller meget andet. Det gør dine rejser meget nemmere.

Bodum elkedel kaffe

En elkedel Bodum er den perfekte måde at få kogende vand til din kaffe. Mange elsker en kop dampende varm kaffe, og det rigtige udstyr gør meget for at lave god kaffe. Du kan kombinere din Bodum elkedel med en Bodum kaffemaskine eller Bodum kaffebrygger for at lave dejlig kaffe til dig selv og din familie. Bodum tilbyder mange forskellige kaffemaskiner, så du kan få din kaffe lige som du ønsker den. Du kan for eksempel vælge en elektrisk kaffemaskine for klassisk filterkaffe til hele familien. Eller en Bodum stempelkande og tilhørende Bodum kaffekværn for friskbrygget manuel kaffe. Alle de forskellige kaffemaskiner laver dejlig friskbrygget kaffe. Og de har alle det tilfælles at de skal bruge kogende vand, for at lave kaffen. Derfor er din Bodum elkedel en nødvendighed i hverdagen, til når kaffen skal brygges.

Bodum elkedel tilbehør

Nyd din nylavede kaffe eller te på den rigtige måde. Din elkedel Bodum, kaffemaskine og andet udstyr, er det som skal bruges for at lave en god kop kaffe eller te. Men du kan gøre meget mere for at gøre oplevelsen fuldendt. Gå på opdagelse i de mange forskellige former for tilbehør, du kan få til dine Bodum produkter. Noget af det gør det mere praktisk og nemt for dig at brygge kaffe og lave te. Andet tilbehør er der mest af æstetiske grunde, så du kan nyde hele oplevelsen. Brug for eksempel de rigtige glas til at nyde den varme kaffe i. Med Bodum pavina kan du få dobbeltvæggede glas og krus i mange forskellige slags. Så kan din kaffe holde sig varm, og det er stadig muligt at se igennem dem. Glassene findes i alle forskellige størrelser, så det er ikke vigtigt om du drikker espresso eller latte. Hvis du vil have kaffen med på farten, kan du få et Bodum termoglas, som vil holde den varm hele dagen.

FAQ om Bodum elkedler

Hvilken Bodum elkedel skal jeg vælge til min kaffe?

Der er forskel på, hvilken elkedel som passer bedst til dine behov, afhængig af hvilken type kaffe du drikker. Med de fleste typer er det ligegyldigt. Bruger du kaffemaskine, stempelkande, espresso maskine eller drikker bare te? Så kan du bruge lige den elkedel Bodum, som du har lyst til. Gå på opdagelse i de mange modeller og farver, for at finde den, som du bedst kan lide. Hvis du laver pour over kaffe til gengæld, vil du gerne have en gooseneck eller svanehalset elkedel. Den vil give dig den rette model og form til at langsomt hælde kogende vand over dine kaffebønner. På den måde kan du nemt styre mængden af vand og hvor den ender.Hvordan finder jeg et instruktionshæfte til min Bodum elkedel?

Der følger en manual med, når du køber din elkedel. Her vil der ligge et instruktionshæfte sammen med resten af pakken. Det beskriver hvilke dele som er i pakken, hvordan den skal samlet og hvordan du tager den i brug. Du vil også finde informationer om rengøring og generel pleje af din elkedel, så den kan vare i mange år. De fleste elkedler er lige til, så det gør ikke så meget, hvis du mister hæftet. Men skal du alligevel bruge nogle informationer i dit elkedel Bodum instruktionshæfte, kan du stadig finde dem. På Bodums hjemmeside vil du nemlig finde instruktionshæfter for alle produkter. Her vil du kunne finde svar på alle dine spørgsmål.Hvor kan jeg købe en Bodum elkedel?

Du kan finde de fleste Bodum elkedler alle steder, hvor der bliver solgt Bodum produkter. Der findes enkelte Bodum butikker rundt omkring, men ellers vil din lokale køkkenforhandler også have mange Bodum produkter liggende. Hvis du er mest til at handle fysisk vil sådanne butikker være en fordel for dig, så du kan se produktet, farven og størrelsen i virkeligheden, før du køber den. Hvis du er mere til at bestille online, vil du kunne finde alle Bodum elkedler på Bodums hjemmeside. Det er godt til hvis du leder efter en speciel model, eller gerne vil have mulighed for at se alle de forskellige slags, før du beslutter dig.