Categories
Kaffe Udstyr

Bodum mælkeskummer


Det er blevet rigtig populært at kunne lave fancy kaffe derhjemme, men det er ikke alle, der lige har plads til en stor to grubers espressomaskine med mælkeskummer. De kræver også ofte lidt mere færdighed end de løsninger, som ikke kræver nær så meget plads, og som er designet til at have i hjemmet. Har du et ønske om at få lækkert mælkeskum, kan du nemlig i stedet købe en Bodum mælkeskummer, som kan hjælpe dig med at lave den perfekte cappuccino eller latte hjemme i din stue. Ofte kan du også finde forskellige modeller af Bodum mælkeskummere på tilbud. Hvis ikke det er nok for dig, kun at have en mælkeskummer, så kommer der også mange kapselkaffemaskiner med mælkeskummere, som både er gode og kompakte. Der går ikke længe, før du er din egen hjemme barista. Hvis det er dit mål, så er et rigtig godt sted at starte dog med en mælkeskummer fra Bodum, da det både er til at betale og nemt at have med at gøre.

 • LAVAZZA-TIERRA-PLANET-ORGANIC 500g
  Tierra Planet (500g)
  73 kr
 • LAVAZZA-TIERRA-AMAZONIA 500g
  Tierra Amazonia (500g)
  73 kr
 • LAVAZZA-TIERRA-AFRICARFA
  Tierra Africa (500g)
  73 kr

Hvad er en mælkeskummer?

Du har sikkert været på en café med kæresten og der er en af de ting, som gør turen speciel, at du har mulighed for at få en kaffe latte eller cappuccino, som bliver gjort gode af, at der er mælkeskum i kaffen. Det gør kaffen mere cremet og lækker og det bliver bare det bedre at drikke. Men du kan ikke have en café hjemme i stuen, og det bliver dyrt i længden, hvis du vil på café hver dag. Heldigvis kan en mælkeskummer fra Bodum hjælpe dig. Bodum mælkeskummer er en af de bedste i test, og kan lave mælkeskum, så du kan få din lækre varme drik, hjemme i din stue. Du kan f.eks. investere i en Bodum bistro mælkeskummer og nærmest lave din egen hjemmecafe. Det vil blive et hit i din vennegruppe og familie. Dit køkken bliver baren, du baristaen og stuebordet et hyggeligt cafébord.


Se hvordan Bodum mælkeskummer virker

Hvad kan du bruge en Bodum mælkeskummer til?

Der findes alverdens forskellige kaffetyper. Du kan bruge din Bodum Schiuma mælkeskummer, eller en anden model, til alt der involverer mælkeskum. Det er blandt andet café latte, cappuccino, espresso macchiato, cortado og mocha. Forskellene på disse er typiske, hvor meget mælken bliver skummet, og hvor meget der bare er mælk. En cafe latte og en cortado vil f.eks. have en del varm mælk, men ikke særlig meget mælkeskum. En cappuccino er derimod en af de kaffetyper, hvor der er rigtig meget skum, hvilket giver det en sød smag.  En mocha er en blanding af varm kakao og cappuccino, og du kan derfor også bruge din Bodum mælkeskummer til at lave denne populære drik. Du kan også bruge den til en normal kop kakao, hvis det er det, du har lyst til. 

 • Bosch siemens sampak
  Bosch / Siemens – Plejesæt (TZ80004)
  259 kr
 • Bosch Siemens brita vandfilter 3 stk.
  Bosch/Siemens Brita Vandfilter (3 stk)
  219 kr
 • Siemens-afkalkning med tabletter
  Bosch/Siemens Afkalkningstabletter TZ80002B
  87,95 kr

Bodum Latteo mælkeskummer

Bodum latteo mælkeskummeren er en af de modeller, der har vundet mange tests. Den producerer mælkeskum af god kvalitet og er desuden brugervenlig, har gode funktioner og er let at rengøre. Der er mange eksperter, der mener, at Bodum latte mælkeskummeren, ligger i toppen af mælkeskummere. Den score nemlig generelt højt ved alle kriterier. Denne model er en Bodum mælkeskummer i glas, hvilket også giver et flot og stilrent design. Faktisk har flere store internationale sidder, som The Independent, testet Bodum mælkeskummeren, og den har generelt kun fået ros. Det er en manuel model, hvilket gør, at den skiller sig lidt ud, men den producere godt og luftigt skum. Den skiller sig faktisk ud ved at være en manuel model, da mange andre er elektriske. Et eksempel på en elektrisk en er Bodum bistro elektrisk mælkeskummer, som er til dig, der ikke gider gøre det i hånden. 

Detaljer om Bodum Latte mælkeskummer

Som sagt, så skiller Bodum latteo mælkeskummeren sig ud ved at være en manuel model, da den skal bruge håndkraft. Det er dog slet ikke så kompliceret, som det lyder. Du hælder blot mælken op i den medfølgende glaskande, putter stemplet over og bevæger den op og ned, indtil du får den ønskede konsistens på dit mælkeskum. Der kan gå få sekunder, før du står med en cremet og kold kande med mælkeskum, som giver en kanon god og blød konsistens til din kaffe. Med en Bodum mælkeskummer står du tilbage med mælkeskum, som nærmest er uden bobler. Har du desuden et ønske om at få varmet dit skum, kan du nemt putte glaskanden ind i mikroovnen i et halvt minut og voila. Så Bodum elektrisk mælkeskummeren kan måske virke mere overkommelig på papiret, men i realiteten, får du et bedre produkt, med Bodum latte mælkeskummeren.

Brugervenlig og så fylder den ikke

Når du har med en mælkeskummer fra Bodum at gøre, står du med en lille men let model. Det er ikke verdens største mælkeskummer, faktisk har den kun en kapacitet på 250 ml., men det er stadig nok til at lave skum til flere cappuccinoer. Den er også dejlig nem at bruge og er derfor meget brugervenlig. Du skummer mælken ved håndkraft og derefter skal den lige have lov til at stå og tykne. Den kan serveres varm og kold, og den er især god til at producere skum til is-drinks, da det giver en cremet konsistens og smag. Derudover vil du med Bodum mælkeskummeren ikke være hæmmet af kun at kunne bruge sødmælk. Det er nemlig anbefalet ved mange andre mælkeskummere, og du har derfor flere muligheder.

Bodum mælkeskummer – hvordan bruger jeg den?

Det afhænger selvfølgelig af, hvilken model du har. Hvis du har Bodum latte mælkeskummeren er den manuel og du skal stå og pumpe ved håndkraft. Du kan også finde en Bodum mælkeskummer, der kører på batteri, denne er ofte håndholdt og så skummer du mælken i en beholder, du har i hjemmet. Du kan også få en Bodum mælkeskummer, som er elektrisk eller kører på induktion, og der skal du ofte bare trykke på en knap og så bliver mælken skummet for dig. 

 • Philips-Maintenance-Kit
  Philips Saeco Rengøringssæt
  395 kr
 • Bosch siemens sampak
  Bosch / Siemens – Plejesæt (TZ80004)
  259 kr
 • Philips-Kalk--og-Vandfilter
  Philips Saeco Kalk- og Vandfilter x 2
  249 kr

Andre Bodum mælkeskummer modeller

Der er andre Bodum mælkeskummere, som er ganske populærere. En af dem er Bodum chambord mælkeskummeren. Den hører til de manuelle mælkeskummere og kan ligeså omdanne din forvarmede mælk til luftigt skum, som du kan servere dine gæster, når i har cafe hjemme hos dig. Derefter kan du også nemt smide den i opvaskeren. Hvis du gerne vil have en elektrisk en, kan du købe Bodum bistro mælkeskummeren, da den også giver dig et godt, lækkert og varmt kaffeskum. Bodum laver rigtig meget andet end kun mælkeskummere. De laver blandt andet også termokrus, så du kan heldigvis finde den, der passer til dig og dine behov. Der er både masser af hjemmesider, der har anmeldelser af dem, og du kan spørge i diverse butikker, som med glæde vil hjælpe dig, med at finde den helt rigtige mælkeskummer. Bare vær sikker på, at du kender dine egne behov, for måske skal du ikke nøjes med en Bodum mælkeskummer, men skal måske have noget mere avanceret.

Køb din Bodum mælkeskummer på tilbud

Når du har besluttet dig for, hvilken Bodum mælkeskummer du vil have, skal du jo til at købe en. Der giver det ikke mening at betale fuld pris, hvis du kan finde en Bodum mælkeskummer på tilbud. Det kan du ret ofte, hvis du enten er indstillet på at lave nogle google søgninger eller vente til de store udsalgsdage. I november vil der f.eks. være black Friday og der kan du ofte finde en Bodum mælkeskummer på tilbud. Omvendt, hvis du er midt på året, kan der være længe til de udsalgsdage. Du kan selvfølgelig holde øje med om boligbutikkerne holder fødselsdag og der derfor er tilbud på den måde, og ellers kan du gøre brug af price runner. Du kan nemt finde et tilbud på en Bodum mælkeskummer, eller i hvert fald den bedste pris på dem, ved at sammenligne dem på pricerunner.

FAQ om Bodum mælkeskummer

Hvorfor skal jeg købe en mælkeskummer?

En mælkeskummer er til dig, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af din kaffe derhjemme. Det er en nem måde at få lavet cappuccinoer og latter, uden at behøve at købe en stor kapselkaffe maskine med dertilhørende mælkeskummer, hvis du enten alligevel har en kapselkaffemaskine, eller bare har det fint med filterkaffe og skummet mælk. Du skal altså købe en mælkeskummer f.eks. fra Borum, hvis du gerne vil give din kaffe oplevelse lidt ekstra, så kaffen får en blød og cremet konsistens.

 • Intenso, malet (250g)
  Intenso, malet (250g
  64 kr
 • Anti Calc Bio pulver
  Anti Calc Bio – Helautomatiske maskiner
  39 kr
 • Perfect Clean - Fuldautomatiske kaffemaskiner
  Perfect Clean – Fuldautomatiske kaffemaskiner
  18 kr
 • Anti Calc Bio flydende (250 ml)
  Anti Calc Bio – flydende (250 ml)
  37 kr
 • Anti Calc Filterkaffe (4x12)
  Anti Calc – Filterkaffe & Elkedler (4x12g)
  25 kr
 • Perfect Clean - Filterkaffemaskine (250 ml)
  Perfect Clean – Kaffemaskine (250 ml)
  49 kr

Hvordan virker bodum mælkeskummer?

Det afhænger selvfølgelig meget af, hvilken model du får dig. Bodum mælkeskummere kommer både som batteridrevne, manuelle og som elektriske. Hvis du får en manuel model, skal du pumpe luft ind i mælken, og den får derefter lov til at stå og trække og blive tyk og god. Det er denne metode, der har fået mest ros. Hvis du har en batteridreven, ligner det typisk et piskeris og så står du og pisker din mælk. Den elektriske er nok den letteste, da du blot hælder mælk i og trykker på knappen. Når du har trykket på knappen, bliver din mælk skummet, og du kan hælde den over kaffen.

Hvilke fordele er der ved Bodum latteo mælkeskummeren?

Der er mange fordele ved Bodum latteo mælkeskummeren. Det er blandt andet det, at den er manuel og derfor ikke behøver strøm, som gør, at den bliver nem at anvende. Du kan tage den med på camping, over til stuebordet osv., den kan anvendes alle vegne. Derudover fremstiller den koldt og cremet skum, som dog kan stilles direkte ind i mikroovnen, fordi glaskanden er lavet til det formål. Ydermere er det en solid og robust model, som holder til meget og så kan du nemt og problemfrit sætte den i opvaskemaskinen.