Categories
Kaffe Udstyr

Alfi termokander – Et hav af modeller


Der er rigtig mange forskellige muligheder inden for termokander, når du køber en Alfi termokande.  Det er også et universelt og tidsløst mærke, så det er muligt at købe reservedele til Alfi termokander i en god del butikker, f.eks. hvis du mangler en prop til Alfi termokanden. De er altså et godt mærke at investere i, da de har mange klassiske designs, er holdbare og delene kan erstattes, skulle der ske et uheld eller skulle noget blive meget slidt. Et par at de mest berømte alfitermokander er Alfi Juwel termokanden, Alfi kugle termokanden og Alfi gusto termokanden, for at nævne et par stykker.

 • LAVAZZA-ORO-QUALITY (1000g)
  Qualità Oro (1000g)
  124 kr
 • Siemens-afkalkning med tabletter
  Bosch/Siemens Afkalkningstabletter TZ80002B
  87,95 kr
 • Kenya AA (200g)
  Kenya AA (200g)
  42 kr

Alfi er et tysk firma, som har fremstillet termokander og termoflasker siden 1914. Du vil altså få en klassiker, med høj kvalitet, som vil holde i årevis hvis du køber en termokande fra Alfi. Derudover kan næsten alle dele i en Alfi termokande udskiftes med bestemte Alfi termokande reservedele, så din termokande vil holde i mange år fremadrettet. Og det gør sig gældende uanset, hvilken model du vælger, om det er Juwel, Gusto eller den helt klassiske Alfi kugle termokande.

Alfi er især kendt for deres høje kvalitet og klassiske design, som de har holdt ved i mange år, og der er derfor, at mange kan genkende mærket den dag i dag. Alfi var også det første firma til at skabe den isolerede kande, så du er sikker på, at din the eller kaffe bliver holdt varm i lang tid.

Lidt om Alfi Juwel termokande

Alfi Juwel termokanden er en af de mest ikoniske modeller af Alfis kaffekander. Det er nok en af de termokander, som er mest stilrene og derfor vil passe ind i et hvert hjem og pynte ethvert bord, det gør sig især gældende for Alfi juwel termokande krommodellen. 

Et yderligere plus er, at den let kan betjenes med en hånd, og det bliver derfor så meget nemmere at skænke sig en kop kaffe. 

Tanken bag Juwel termokanden var at lave en udvendig kappe af rent metal eller kunststof, det er denne kappe, som så beskytter den isolerende indsats, der består af en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe. Konstruktionen er endda så smart, at det medfører, at de fleste dele af Alfi Juwel termokanden kan udskiftes. Du får altså en smuk og holdbar termokande. Du kan sandsynligvis finde den på tilbud, ved at søge på Alfi termokande tilbud, eller Alfi juwel termokande tilbud, eller hvis du er opmærksom på, hvornår der er tilbud i diverse boligbutikker, så som Imerco.

Alfi kugle termokande

Alfi kugle termokanden er nok et af de mest tidsløse og klassiske designs og er designet af Ole Palsby. Det er et kendt og elsket design og er nok en af verdenens mest solgte termokandedesigns. Derudover har alfi kugle termokanden også vundet utroligt mange priser og været udstillet på f.eks. Museum of modern art i New York.

Kanden er derudover i stand til at kunne holde enten din the eller kaffe varm i op til 12 timer, eller hvis du er ude en varm sommerdag, kan det også holdes koldt i op til 24 timer. Det skyldes den geometriske form med stor volumen og mindre overflade.  

Derudover er den også udstyret med den klassiske dobbeltvæggede AlfiDur indsats og hærdet Vakuum glas, som gør at den isolerer så godt. Det er også et design der kan fås i et utal af farver f.eks. en Alfi termokande i rød.

 • LAVAZZA-ORO-QUALITY (1000g)
  Qualità Oro (1000g)
  124 kr
 • Lavazza-Rossa-Qualita-500g
  Qualità Rossa (500g)
  73 kr
 • Lavazza oro qualita 500g
  Qualità Oro (500g)
  73 kr

Alfi gusto termokande

Alfi gusto termokanden er en stilfuld og meget smuk termokande. Den har derudover en kapacitet på 1 liter. Modellen fås i mange forskellige farver, men du kan også få den i den klassiske krom. Designet er lavet af den tyske Martin Hauenstein, som virkelig har formået at designe en meget harmonisk kande med en lækker udformning. De er helt sikker på, at den vil passe ind på et hvert bord og hjem.

Designet er ovenikøbet super smart, da der er et stort håndtag og et låg, hvor du kun behøver en hånd, for at åbne den, og dermed er det så meget lettere at betjene kaffekanden og hælde en kop kaffe op.

Den er, ligesom enhver anden Alfi termokande, fremstillet i de bedste materialer og bliver produceret og undergår en kvalitetskontrol i tyskland. Det er altså en smart og smuk termokande, og også en god jule eller fødselsdagsgave, til en du holder af.

Alfi novo termokande

Alfi novo termokanden kan være lidt sværere at finde i butikkerne men ikke umuligt. Det er generelt et enkelt og stilfuldt design, som ligesom mange andre termokander fra Alfi, vil gå i de fleste hjem, især hvis du får Alfi termokanden i kobber eller sort. Det er til gengæld en af de modeller, som du kan finde på DBA eller lignende og så får du en flot termokande til en beskeden pris, og fordi designet er så holdbart, er det ofte et godt køb, og skulle det være nødvendigt kan du finde Alfi termokande reservedele og skifte de helt slidte ting ud med.

Alfi pallas termokande

Hvis du gerne vil have en stilren og minimalistisk termokande, er Alfi pallas termokanden en smuk termokande, der går i de fleste hjem. Den byder på en 1 liter kapacitet. 

Det smukke design er lavet af Peter Ramminger i forbindelse med Alfis 100-års fødselsdag. Det er derfor også en af de nyere modeller i produktporteføljen hos Alfi. Det er dog stadig en smuk og stilren termokande som Peter Ramminger har skabt som kombinere bløde kurver og skarpe linjer. Det er en form, der ikke kun er visuelt smuk men som også åer ret praktisk da Pallas er udstyret med et ergo dynamisk håndtag og et praktisk hældesystem. Du kan altså være sikker på et godt og brugbart design med denne Alfi termokande, som vil færdiggøre dit køkken og the bord.

 • LAVAZZA-TIERRA-PLANET-ORGANIC 500g
  Tierra Planet (500g)
  73 kr
 • LAVAZZA-TIERRA-AMAZONIA 500g
  Tierra Amazonia (500g)
  73 kr
 • LAVAZZA-TIERRA-AFRICARFA
  Tierra Africa (500g)
  73 kr

Alfi eco termokande

Alfi Eco termokanden og Alfi Gusto termokanden minder på rigtig mange punker om hinanden, f.eks. deler de den samme designer, nemlig den tyske Martin Haunstein. 

Den store forskel er materiallet. Eco er lavet i plastik imens Gusto er lavet i stål. Det gør dog ikke, at Eco er mindre god, da der stadig kommer høj funktionalitet og et smukt design, men prisen er endnu bedre.

Ligesom andre termokander fra Alfi, er Eco termokanden også udstyret med en dobbeltvægget Alfidur-indsats i hærdet vakuum glas, hvilket vil holde din the varm i 12 timer eller noget koldt i 24 timer. Derudover fås den i mange smukke farver og har også det ergo dynamiske håndtag der gør, at du kan hælde op med blot en hånd.

Alfi albergo termokande

Alfi albergo termokanden er et klassisk og tidsløst design i rustfrit stål i høj kvalitet. Ligesom de andre alfi termokander er der en alfiDur-indsat i isolerende og hærdet vakuum glas, og der er et unikt og praktisk hældesystem, som kun skal betjenes med en hånd. Det er også en Alfi termokande med flet mulighed, hvis du godt kan lide det design og holder ligeledes varme drikke varme i 12 timer eller kolde drikke kolde i 24.  Du får altså et smukt og alsidigt design, med den samme funktionalitet som mange andre modeller, men du kan også få denne Alfi termokande i stål. 

Der er mange fordele ved en termokande fra Alfi

Det kan være svært at finde den rette termokande, især når udvalget på det danske marked er så utroligt stort. Derfor kan der være mange fordele i at investere i en termokande fra Alfi, for det er ikke kun det klassiske og tidsløse design der taler for dette mærke. 

Nej Alfis termokander har nemlig en helt unik evne til at holde væsken varm hele dagen og det er faktisk ganske få termokander der kan prale med det. Den er også god til at holde væsk koldt, uanset om det er saftevand, sodavand eller hvidvin som du skal have med på skovturen. 

Derudover kan du nemt udskifte alle dele på termokanden med reservedele til Alfi termokander. Så du skal ikke til at udskifte hele kanden, hvis f.eks. låget går i stykker eller noget revner.

Mange muligheder

Der er rigtig mange muligheder for at finde den rette termokande inde for Alfi, som har eksisteret i mere end 100 år efterhånden.

Med Alfi termokander har du mange valgmuligheder, når det kommer til størrelse, farver og former, om du så er til skrig pink eller prangende kobber eller en helt normal sort Alfi termokande. Albergo termokanden kan endda fås i flet.

Der er også stor forskel i kapacitet, så hvis i drikker meget the, kan du få en der kan holde 2 liter, men er det derimod kun til dig kan du få en på 0,75 liter.

 • Bosch siemens sampak
  Bosch / Siemens – Plejesæt (TZ80004)
  259 kr
 • Bosch Siemens brita vandfilter 3 stk.
  Bosch/Siemens Brita Vandfilter (3 stk)
  219 kr
 • Siemens-afkalkning med tabletter
  Bosch/Siemens Afkalkningstabletter TZ80002B
  87,95 kr

Køb din Alfi termokande på nettet

Du har mange muligheder for at købe en termokande fra Alfi. F.eks. kan du nemt få en Alfi termokande i Imerco. Men Imerco er kun en af mange forhandlere, der er nemlig mange både fysiske og online butikker som har Alfi termokander på lager.

Udvalget er stort og derfor kan det være en god ide at gøre brug af nettet til at finde den rette Alfi termokande for dig, for en fysisk butik vil ikke kunne fører alle varianterne. Du vil derfor generelt finde et større udvalg på nettet, og det medfører selvfølgelig også en større konkurrence på nettet, da der er mange butikker, der fører dem, og dermed bliver priserne også ofte sænket eller du kan finde Alfi termokander billigt eller på tilbud. 

Du kan altså spare rigtig mange penge ved at købe din Alfi termokande på nettet. Du kan dog støde på gode tilbud i de fysiske forretninger, så hver opmærksom.

FAQ om Alfi termokander

😍 Hvad er forskellen på Kugle kanden og Gusto?

Den store forskel på kuglekanden og Gusto er designet. Kuglekanden er et klassisk design med runde former, og er kendt for at være særlig god til at holde på temperaturen. Derudover er kuglekanden kendt vidt og bredt og er blevet udstillet og har vundet forskellige priser. Gusto kanden har et andet og længere design, og er også ganske universelt, men har ikke på samme måde vundet priser. Den holder dog også væsken varm, og der er funktionsmæssigt ikke nogen stor forskel, så det handler mest om designmæssige forskelle.

😁 Hvordan skiller man alfi termokanden ad?

Du kan udskifte de fleste dele af din Alfi termokande, det er en god måde at spare penge på, ved at reparerer kanden selv, hvis den skulle være gået i stykker. Dette er dog selvfølgelig noget, der kræver lidt ekstra tid, men der er heldigvis mange videoer rundt omkring på nettet, som viser dig, hvordan du renoverer en Alfi termokande. Er det dog bare sådan noget som låget der er gået i stykker, er det dog ret let at udskifte.

🤔 Hvor lang tid forbliver kaffen varm?

Alfi var det første firma til at skabe en termokande der kunne holde kaffen varm. Det gjorde de ved at skabe en helt unik indsats kaldet det dobbeltvæggede AlfiDur indsats i hærdet vakuum glas. Dette er det, som sikre kandernes isolations evne, sammen med ydre materialet, som ofte er lavet i plast eller i metal. Derfor kan en Afli termokande holde drikkevarer varme i op til 12 timer, hvilket vil sige, at du kan hælde nybrygget kaffe i kanden kl. 10 om morgen, hvor det er 99 grader og have kaffen være på omkring 6 grader sent på aftenen. Det er ret unikt, og lang tid at holde kaffen varm.

 • Philips-Kalk--og-Vandfilter
  Philips Saeco Kalk- og Vandfilter x 2
  249 kr
 • Philips-Coffee-Oil-Remover
  Philips Saeco Coffee Oil Remover
  45 kr